29 / 03 / 2024

Gönen projeleri

Gönen projeleri

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yatırım ve hizmetleri yerinde incelemek ve bölge halkının taleplerini ilk ağızdan dinlemek için oyası, pirinci ve kaplıcalarıyla marka olan Gönen ilçesine çıkarma yaptı.

Gönen jeotermal turizm atağında!

BALIKESİR'in Gönen İlçe Belediye Başkanı ve Gönen Kaplıcaları AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yakar 5 yıl içerisinde ilçeye yapılacak olan termal Gönen'in ülkenin önemli termal turizm merkezlerinden biri olacağını söyledi.

Hüseyin Yakar: Gönen ülkenin en önemli termal turizm merkezi olacak!

Gönen Belediye Başkanı ve Gönen Kaplıcaları AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yakar, 5 yıl içerisinde ilçeye yapılacak olan termal yatırımlarıyla Gönen'in ülkenin önemli termal turizm merkezlerinden biri olacağını söyledi.

Gönen'de 1 milyon 947 bin 423 liraya fabrika!

Balıkesir Gönen'de yer alan bir fabrika Gönen İcra Dairesi tarafından satışa çıkarılıyor. 9 Mayıs'ta satışının yapılacağı gayrimenkulün değeri 1 milyon 947 bin 423 lira olarak belirlendi...

Balıkesir Gönen'de 215 adet arazi satılıyor! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Gönen Belediyesi, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 215 adet araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir Gönen'de 18 adet arazi satılıyor! İhalesi 4 Mayıs'ta! 

Gönen Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Gönen ilçesi, Hafızhüseyinbey Mahallesi'nde yer alan 18 adet tarla vasıflı araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Ucuz konut bekleyen Ispartalılar dikkat! TOKİ Gönen'de 71 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Gönen projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu!

Balıkesir Gönen'de Buğdaylı mahallesi son zamanlarda emlak yatırımcılarının ilgi odağı oldu.

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının radarında!

Balıkesir Gönen'de arsalara olan talep artıyor. Bölgeye akın eden yatırımcılarsa, arsa alımlarına ve kiralamalara yöneldi.

Balıkesir Gönen'de 10.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gönen Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Balıkesir Gönen'de yer alan 2 adet arsayı 10 milyon 751 bin 498 TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Gönen'de kiralık ev stoku azaldı!

Türkiye'nin genelinde yaşanılan kiralık ev sorunu Balıkesir Gönen'i etkiledi. İlçe genelinde çok sayıda vatandaş kiralık ev arayışına girerken bölgede neredeyse kiralık ev kalmadı. 

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Balıkesir Gönen’de ikinci el daire fiyatları arttı!

Son zamanlarda arsa fiyatlarının arttığı ve inşaat maliyetlerinin yükseldiği Balıkesir Gönen'de ikinci el daire fiyatlarında da artış yaşanıyor.

Gönen şehir merkezinde kentsel dönüşüm başlamalı!

Türkiye'nin kanayan yarası eski binalar bir an önce yenilenmeli. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, Balıkesir Gönen'deki konutların birçoğunun 35-40 yaşında olduğunu belirterek, bir an önce dönüştürülmesi gerektiğini kaydetti.

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Balıkesir Gönen’de arsa ve daire fiyatları üç katına çıktı!

Balıkesir'in önemli ilçelerinden biri olan Gönen, gayrimenkul yatırımcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor. İlçede son zamanlarda daire ve arsa fiyatlarında üç katına varan artış yaşandı.

Gönen projeleri Haberi

Gönen projeleri

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, AK Parti Milletvekili Adayı Ayşe Kardaş ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Uğur, ilk olarak Gönen Belediyesi'ni ziyaret etti. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin bölgeye yönelik çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren Başkan Uğur, belediye ziyareti sonrasında Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Milletvekili Adayı Ayşe Kardaş ve partililerle birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaf ziyaretinde istikrar vurgusu yapan Başkan Uğur, merkezi hükümet ve yerel yönetimlerin uyumlu çalışmasıyla Gönen'in sorunlarının kısa sürede çözüme ulaştıracaklarını söyledi. Gönen çarşı merkezindeki esnaf ziyaretinin ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal mahallelere yaptığı yatırımları takip eden Başkan Uğur, ŞarolukGeyikli kırsal mahallesindeki 5 kilometrelik yol yapım çalışmasını yerinde inceledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin, 20 trilyon yatırımla araç parkını geliştirdiğini ve...