29 / 03 / 2024

Gönen Yeni Devlet Hastanesi

Gönen Yeni Devlet Hastanesi

Mevcut hastaneden çok daha büyük ve modern olarak yaptırılan Gönen Yeni Devlet Hastanesi inşaatı tamamlandı. Yeni hastanenin iç mekanı hazır hale getirilirken, çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Ucuz konut bekleyen Ispartalılar dikkat! TOKİ Gönen'de 71 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Gönen projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Uzunköprü'de yeni devlet hastanesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zemini kayan Gümüşhane yeni devlet hastanesi pandemi hastanesi oldu!

Gümüşhane’de yapımı tamamlanan fakat zemininde kayma olduğu için 5 yıldır hizmete alınmayan yeni devlet hastanesi, Kovid-19 salgını kapsamında pandemi hastanesi yapıldı.

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Değirmendere’de inşa edilen Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin yapımında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi binasının 3 katı tamamlandı!

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı hızla sürüyor.  Odaların bulunduğu binanın zemin üstü 3 katı tamamlandı...

Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Gölcük’te yeni devlet hastanesi, Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi, Gölcük Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası, 112 Acil Servis Binası inşaatları hızla sürüyor.

Burdur'da yeni devlet hastanesinin ihale süreci mecliste!

Burdur'da yapılacak olan yeni devlet hastanesinin ihale süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Göker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman başlayacak?

Kocaeli'de yapımına başlanması planlanan Gölcük Devlet Hastanesi'nin temeli iki yıldır temeli atılamadı. 250 yataklı yeni ve modern hastane binasının 71 milyon 250 bin TL’ye mal olması planlanıyor.

Balıkesir Gömeç'e yeni devlet hastanesi yapılacak!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Gömeç ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi için yer temininin yapıldığını söyledi.

Gölcük Devlet Hastanesi için imar planı tamam!

Gölcük’ün yeni devlet hastanesi için süreç hızlı işliyor. Hastanenin imar planları komisyondan geçti, meclis onayı sonrasında ihale aşaması başlayacak.

Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne 1 ayda taşınacağız!

Gümüşhane Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Özgür Çelebi, Yeni Devlet Hastanesi ile ilgili soruları yanıtladı. Çelebi, hastaneye 1 ayda taşınılacağını söyledi.

Balıkesir Gönen TOKİ başvuruları!

Balıkesir Gönen TOKİ başvuruları 8 Ağustos'ta başladı. Projede 6 adet daire bulunuyor.

TOKİ Balıkesir Gönen son başvuru günü!

Toplam 6 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Balıkesir Gönen son başvuru günü...

Gönen Yeni Devlet Hastanesi Haberi

Gönen Yeni Devlet Hastanesi


Gönen 'de TOKİ tarafından yeni bir alana mevcut hastaneden çok daha büyük ve modern olarak yaptırılan Gönen Yeni Devlet Hastanesi inşaatı tamamlandı. Yeni hastanenin iç mekanı hazır hale getirilirken, çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Buna paralel olarak da Gönen Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hastaneye bağlantı olacak çevre yolu çalışmalarına hız verdi. Gönen Belediyesi'ne ait 4 iş makinesi ve 4 kamyon aynı anda hafriyat çalışması gerçekleştiriyorlar


Hürriyet...