23 / 04 / 2024

Goodyear Kavşağı açıldı mı

Goodyear Kavşağı açıldı mı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi. Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı.

Goodyear Kavşağı’nın güney yan yolu açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Yahya Kaptan bölgesinde D-100 üzerinde uyguladığı köprülü kavşak çalışmaları hızla sürüyor. Akademi Hastanesi’nden Çuhane, Arslanbey ve Köseköy’e ulaşım sağlayacak olan güney yan yolda çalışmalar sonlanıyor.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu trafiğe açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde bulunan Kurtköy-Liman kavşakları liman bağlantı yolu üzerindeki V07 viyadüğü ve Liman-Sevindikli kavşakları trafiğe açıldı. Yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilen projeyle trafiğin rahatlaması planlanıyor.

Tekfen'in Katar Al Khor Expressway projesi açıldı!

Tekfen İnşaat’ın yapımını üstlendiği Katar Al Khor Expressway’in, ana yol ve 3 kavşağı Katar Başbakanı Abdullah Bin Nasser Bin Khalifa Al Thani tarafından hizmete açıldı...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun bir bölüm daha trafiğe açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu kapsamında, Kurtköy-Liman Kavşağı ile Liman Kavşağı-Demirciler Kavşağı arasındaki bölüm açıldı...

Mahmutbey Batı Kavşağı uygulama projesi askıda!

Başakşehir ilçesi Mahmutbey Batı Kavşağı Bahçeşehir girişi arası Tem Kuzey Güney Yollarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli tek yön uygulama projesi bugün askıya çıkarıldı.

Kepez Katlı Kavşak Projesi'nin ilk etabı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına büyük katkı sağlayacak olan Kepez Katlı Kavşak Projesi’nin ilk etabı olan Sakarya Kavşağı trafiğe açıldı.

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı'nın temeli atıldı!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi Katlı Kavşağı'nın temelini attı.

Kahramanmaraş Karamanlı Kavşak açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına kısa süre önce başlanan Karamanlı Köprülü Kavşağı'nı hizmete açtı.

Sakarya Topça Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya'dakiTopça Kavşağı’nda yapılacak yeni ulaşım projesi için ihaleye çıkıldığını belirtti.

​Kayseri Fuzuli Katlı Kavşağı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Fuzuli Katlı Kavşağı'nın temelini attı.

Sultangazi Metris Kavşağı imar planı tadilatı askıda!

Sultangazi Metris Kavşağı - Avrupa Konutları Arası Tem Güney Yan yolu Yol Kavşak Uygulama Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Balıkesir Kocaseyit Kavşağı’nda sona yaklaşıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kocaseyit Kavşağı'nın inşaatında sona yaklaştı.

Goodyear Kavşağı açıldı mı Haberi

Goodyear Kavşağı açıldı mı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nın D-100 Karayolu Yahya Kaptan-Goodyear bölgesinde gerçekleştirdiği köprülü kavşak çalışmasında sona gelindi. Kavşağın büyük bölümü trafiğe açıldı. Köprü üzeri Ankara istikametine trafik akışı tamamen sağlanırken İstanbul istikametinde çalışmalar devam ediyor.


KÖPRÜ ALTINDAKİ KAVŞAK HİZMETE GİRDİ


Güney yan yol da kısmen trafiğe açıldı. Akademi Hastanesi ile MOBESKO arası trafiği Sakarya istikametine tek yönlü açıldı. Çuhane Caddesi döner sinyalizasyon bağlantısı yapılarak trafiğe açıldı. Köprü altındaki döner kavşak da tamamen hizmete girdi. Kuzey yan yol istikameti ise kısmen hizmet veriyor. Bu kısımda çalışmalar devam ediyor. Köprü üstü İstanbul istikametinde de çalışmalar sürüyor.



D-100 TRANSİT OLACAK


Proje tamamlandığında köprülü kavşağın üst kısmı araçlar için transit hale gelecek. Çuhane Caddesi’ne ve Yahya Kaptan yönüne dönüşler köprü altından rahat bir şekilde yapılacak. AVM’den çıkan...