29 / 03 / 2024

Gop Plevne fiyat

Gop Plevne fiyat

By Oktayöz İnşaat, Reyhan İnşaat ve Bahaş Holding ortaklığı ile Gaziosmanpaşa'da inşa edilen GOP Plevne projesi Türk- Arap İnşaat fuarında görücüye çıkacak.

GOP Plevne'nin ilk etabında teslimler başlıyor!

2021 yılını kentsel dönüşüm yılı olarak ilan eden Bahaş Holding, GOP Plevne projesinin ilk etabında teslimlere başlıyor.

GOP Plevne'nin yüzde 80'i satıldı!

İnşaat müteahhitliği ve gayrimenkul geliştirme alanlarındaki köklü tecrübesiyle 2021 yılını dönüşüm yılı ilan eden Bahaş Holding, İstanbul’un ilk ada bazlı kentsel dönüşüm projesi olan, GOP Plevne Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabında sona yaklaştı. 

Kentsel dönüşümle ilgili ne biliyoruz?

Essenora ve GOP Plevne projelerine imza atan By Oktayöz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Öz ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen kentsel dönüşümle ilgili önemli bilgiler verdi.

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm toplantısı 7 Mart'ta!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen GOP Plevne’nin ortaklarından olan Oktay Öz ve Mimar-Kentsel Dönüşüm Uzmanı Nihat Şen’in katılımıyla kentsel dönüşüm toplantısı düzenlenecek.

GOP Plevne 4. Türk-Arap Zirvesine damga vurdu!

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi GOP Plevne 4. Türk-Arap Zirvesine damga vurdu..

Gop Plevne, Türk- Arap İnşaat fuarında görücüye çıkacak!

By Oktayöz İnşaat, Reyhan İnşaat ve Bahaş Holding ortaklığı ile Gaziosmanpaşa'da inşa edilen GOP Plevne projesi Türk- Arap İnşaat fuarında görücüye çıkacak.

Misal İstanbul GOP satılık daire fiyatları!

Misal İstanbul projesi İstanbul Gaziosmanpaşa'da Süleyman Ekşi İnşaat tarafından inşa ediliyor. Misal İstanbul GOP satılık daire fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 230 TL'den başlıyor...

GOP Misal İstanbul ev fiyatları!

Ahes Misal İstanbul Konut Projesi İstanbul Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor. GOP Misal İstanbul projesi fiyat listesine göre dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 230 L'den başlıyor...

By Oktayöz İnşaat Emlak Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

By Oktayöz İnşaat, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri olan Essenora ve GOP Plevne ile 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak Fuarı’nda stant açtı.

Ahes Misal İstanbul GOP fiyat listesi!

Ahes Misal İstanbul projesi Süleyman Ekşi İnşaat imzası taşıyor. Ahes Misal İstanbul GOP fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 230 TL'den başlıyor...

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...

Plevne İstanbul Evleri GOP 2017 fiyatları!

Üç etaptan oluşan Plevne İstanbul projesi 600 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Plevne İstanbul Evleri fiyat 2017!

Plevne İstanbul Evleri fiyat listesi 373 bin TL'den başlıyor. Gaziosmanpaşa Plevne İstanbul projesinde sıfır faizle 36 ay taksitle ödemeler yapılıyor...

Gop Plevne fiyat Haberi

Gop Plevne fiyat

By Oktayöz İnşaat, Reyhan İnşaat ve Bahaş Holding ortaklığı ile Gaziosmanpaşa'da inşa edilen GOP Plevne projesi Türk- Arap İnşaat fuarında görücüye çıkacak.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre;  TURAB Fuarcılık tarafından Türk ve Arap iş adamlarını bir araya getirmek amacıyla organize edilen 4. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı, 6-8 Aralık 2017’de İstanbul Pendik Greenpark Otel’inde yapılacak. 

Türk- Arap İnşaat fuarı; Türkiye ve Arap ülkeleri arasında proje üretmek, Türk ve Arap iş adamlarını bir araya getirmek amacı ile düzenleniyor. 

72 bin metrekare arsa alanı üzerinde kurulan GOP Plevne’de inşaat çalışmaları hızla devam ediyorken proje aynı zamanda fuarda görücüye çıkmaya hazırlanıyor. 

Plevne İstanbul projesinin ilk etabında 400 daire ve 66 ticari dükkan yer alıyor. Projede teslimlerin 2019 yılı Mart ayında yapılması planlanıyor. GOP Plevne İstanbul projesinde...