29 / 03 / 2024

Gör ve Boya uygulaması Marshall

Gör ve Boya uygulaması Marshall

“Renklendir Hayatı” sloganı ile boya sektöründe adından bahsettiren Marshall, İOS ve Android için gör ve boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu. Gör ve boya, ilk defa piyasaya sürüldüğünden bu yana 10 milyondan fazla kişi tarafından indirildi.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cahit Faga tarafından açıldı.

Janset Lojistik Endüstriyel Ürünler Gıda Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Janset Lojistik Endüstriyel Ürünler Gıda Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevıl Manafova tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Tunç Soyer Buca Metrosu için görüştü!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Buca Metrosu inşaatı ve deprem konutları için görüşme gerçekleştirdi. 

TMSF, Yeşildağ Hayvancılık Gıda ve Tarım Ürünleri'ni satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Yeşildağ Hayvancılık Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İzmir'deki 9 adet taşınmazı ile bu taşınmazlar üzerindeki tesislerini satışa çıkardı.

Asansör Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği!

Asansör Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği bugünkü 31276 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ukrayna ve Türkiye Serbest Ticaret Anlaşması görüşmelerine yeniden başladı!

Ukrayna Ekonomi Bakan Yardımcısı Taras Kaçka, Ukrayna ve Türkiye arasında serbest ticaret anlaşması görüşmelerinin tekrar başladığını bildirdi.

Putin ve Kral Selman petrol piyasalarını görüştü!

Rusya Devlet Başkanı Putin'in, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ile yaptığı telefon görüşmesinde, Kovid-19 salgını ve petrol piyasalarındaki gelişmeleri ele aldığı açıklandı.

Gür İnşaat Turizm Tekstil Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür İnşaat Turizm Tekstil Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Savaş tarafından kuruldu.

Moody's Türkiye'nin kredi notu ve görünümüne ilişkin güncelleme yapmadı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notu ve not görünümüne ilişkin güncelleme yapılmadığını duyurdu.

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

Bir hakim Kanal İstanbul ve depremle ilgili görüş açıklayabilir mi?

Yargıtay’da görevli bir tetkik hakim, "Kanal İstanbul" konusunda kamusal tartışmalara katılmak ve sosyal medya üzerinden görüşlerini kamuya açık bir şekilde beyan etmek için Yargı Etiği Danışma Kurulu’na başvurdu...

Gör ve Boya uygulaması Marshall Haberi

Gör ve Boya uygulaması Marshall

“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katan Marshall, İOS ve Android için Gör&Boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu. Zenginleştirilmiş bu uygulama, tüketicilerin mekânları gerçek zamanlı olarak seçtikleri renklerde görmesi, paylaşması ve boyamasına yardımcı oluyor.


Tüketiciler, duvarlarının videosunu çekerek yüzlerce farklı rengi deneyebiliyorlar. Herhangi bir yerde kendilerine ilham veren bir renk görmeleri halinde ise, yetenekli “Renk Seçici” teknoloji sayesinde rengi anında bu uygulamayla uyumlu hale getirip kendi duvarında deneyebiliyor. Tüketiciler, beğendikleri bir rengi bulduklarında, bayi bulma fonksiyonu üzerinden kendilerine en yakın Marshall satış noktasına ulaşarak boyalarını satın alabiliyor. Son olarak, ikinci bir fikir almak için, doğrudan Gör&Boya uygulaması üzerinden sosyal medyada aile ve arkadaşları ile paylaşabiliyorlar.


Arttırılmış Gerçeklik ve Video Görselleştirme teknolojisi


Ödüllü uygulama, odadaki renkleri gerçek zamanlı olarak göstermek için en...