23 / 04 / 2024

gördeli aileye ev

gördeli aileye ev

Gördes ilçesinde, kızı Gülümser Mıngır ile yaşayan anne Ayşe Mıngır, Ramazan Bayramı arifesinde Gördes Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından kendileri için yaptırılan evlerine kavuştu

Bakan Özhaseki: 390 bin depremzede aileye ev vermek zorundayız!

Deprem bölgelerinde yapılan çalışmalara ilişkin değerlendirmelerinde geçen bir sene içinde başarılar elde ettiklerini ve çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini açıklayan Bakan Özhaseki ''390 bin depremzede aileye ev vermek zorundayız'' dedi.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Apartmanda gürültü yapmanın cezası var mı?

Son günlerde ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar gündemdeki yerini koruyor. Buna göre, milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren kritik karar bir daha  açıklandı. Uygulanacak yasak apartmanda ve sitede oturanlar ve kurullara uymayan herkese ceza geleceği belirtildi.

Ucuz ev almak isteyenler dev kampanya başladı! Prefabrik ev fiyatları dibi gördü! 2+1 ev 399 bin TL!

Son dönemlerde oldukça rağbet gören prefabrik ev fiyatları kampanyaya girdi. Kampanya kapsamında 2+1 50 metrekare büyüklüğündeki ev 399 bin 900 TL'ye düştü. İşte diğer prefabrik ev fiyatları...

Hemen teslim prefabrik evlerde güncel fiyatlar nedir? İşte, Prefabrik ev 3 Ekim 2022 fiyat listesi..

Gündemde prefabrik ev yardımları varken, birçok kişi tarafından merak edilen ve araştırılan prefabrik ev fiyatlarında güncel durum ne? 1+1, 2+1 ve 3+1 prefabriklerde, anahtar teslim fiyatıyla karşınızda. İşte, prefabrik ev 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Milli Emlak'tan büyük fırsat! İstanbul'un göbeğinde ev ve dükkan satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul'un göbeğinde altında dükkanı olan bina-ev satıyor. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...

Kahramanmaraş'ta 4 çocuklu aileye ev yapıldı!

Kahramanmaraş'ta Dernek gönüllüleri "Yeni Yuvam" projesiyle başlattıkları yardım kampanyasıyla, 4 çocuğuyla hayata tutunmaya çalışan bir anneye ev yaptı.

WhatsApp'ta altın günü gibi ev satışı!

Faizsiz ev alma sistemi ile birlikte ev satışı yapan firmaların sayısı çoğaldı. Öyle ki WhatsApp gruplarında altın günü gibi ev satışı yapan firmalar bulunuyor. 

Ebru Gündeş'in ev kararsızlığı!

Ebru Gündeş’in Kanlıca’daki ikiz yalısında yaptırdığı tadilatlar tartışmalara neden olmuş, bu yalıdan sonra Kemerburgaz'da bir villa alan sanatçı yine bir ev arayışına girdi. 

Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı!

İstanbul'dan Bandırma'ya denize yakın ulaşım ve Yalova üzerinden köprü yapılması ile berabere Gönen'e talep attı. Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı.

Ağrı'da yağışlardan evleri hasar gören aileye yaşam konteyneri tahsis edildi!

Ağrı Tutak'ta yağışlar sebebiyle evleri hasar gören ve çadırda yaşayan 11 nüfuslu aileye Türk Kızılay yaşam konteyneri verdi.

Yusuf Güney: Elazığ'da iki aileye ev hediye edeceğiz!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde birçok vatandaşın evleri ağır hasar aldı. Deprem sonrası bölgeye hayır severlerden yardımlar gelmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, deprem bölgesinde iki aileye ev hediye edeceklerini açıkladı...

Van Gürpınar Belediyesi ihtiyaç sahibi 2 aileye ev verdi!

Van Gürpınar Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Gürpınar İyilik Merkezi (GİMER)" projesiyle evi yıkılan 2 vatandaş ev sahibi oldu.

Evlerine güvenmeyenler yeni ev arıyor!

Geçtiğimiz hafta Silivri açıklarında meydana gelen depremin ardından İstanbul'daki binaların güvenilirliği yeniden tartışma konusu oldu. Birçok vatandaş İstanbul'un daha güvenli olduğu söylenen ilçelerden ev aramaya başladı.

gördeli aileye ev Haberi

gördeli aileye ev

     Gördes Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın ilçede ihtiyaç sahibi dul, yetim, özürlü, yaşlı, kronik hastalığı olan ve barınma sorunu yaşayan kişilerin ev sahibi yapılması amacıyla yürüttüğü proje kapsamında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Teşvik Fonu'ndan Gördes ilçesine aktarılan 1 milyon lira kaynak sayesinde bugüne kadar 32 ihtiyaç sahibi ev sahibi oldu. 
     Projede son olarak ev sahibi olan...