26 / 04 / 2024

Gordon Ramsayın evinde son durum

Gordon Ramsayın evinde son durum

‘Hell’s Kitchen’ isimli yarışma programıyla dikkat çeken İngiliz şef Gordon Ramsay, İngiltere Cornwall’daki evini yıktırmaya hazırlanıyor. Küçük geldiği gerekçesiyle baştan inşaa ettirecek olan Ramsay’in bu davranışı büyük yankı uyandırdı.

Ev sahibi, eski kiracısından tadilat parası istedi, mahkemeye başvurdu! Bakın mahkeme ne karar verdi...

İstanbul’da bir ev sahibi 10 yıl sonra kiracısını evden çıkardı. Kiracının evi boşaltmasının ardından evinde tadilat yaptırmak isten ev sahibi tadilat parasının yarısını kiracısından istedi. 

Arap turist ‘evinde’ kaldı! Günübirlik kiralamaların artması ile konaklayan sayısı azaldı...

2023 senesinin 11 ayında Türkiye’ye gelen Arap ziyaretçi sayısında değişikli olmasa da günübirlik kiralamaların yükselmesi ile konaklayan sayısı yüzde 20 azaldığı kaydedildi. Konaklamanın azalmasında “ev sahibi” Arapların etkisi büyük.

Sinbo SSM-2513 tost makinesinin fiyatı görenleri şaşırttı! Tost makinesi almak isteyenler hemen baksın!

Evinde pratik bir şekilde lezzetli tostlar yapmak isteyenler için Sinbo, SSM-2513 tost makinesini uygun fiyatla satışa çıkardı. Sinbo, aynı zamanda, ürünün tüm özelliklerini de paylaştı.

Altında flaş fiyat. Evinde altın olup da bu rakamı görenlerin gözleri yuvasından fırladı. Tarihi bir rakam

Altın fiyatlarının ne olacağı merak edilmeye devam ediyor. Altında son olarak ortaya atılan bir fiyat da büyük bir yankı uyandırdı.

Evinde olmayan hemen markete koşsun. Son dönemin zam şampiyonu. Bir daha bu fiyata olmayacak

Son dönemin zam şampiyonu olan bir ürün hakkında flaş gelişmeler yaşandı. Ürün indirime girdi ve bir daha bu fiyata satılmasına çok zor gözle bakılıyor. Evinde biten gidip almalı.

Tüp fiyatlarına zam geldi! Tüp fiyatlarını gören yemek yapmaktan korkuyor! Aygaz, İpragaz, Bizimgaz güncel fiyat listesi

Yüksek enflasyondan dolayı sürekli olarak zam gelen tüm fiyatlarına beklenen Ağustos zammı geldi. Tüp fiyatların gören evinde yemek yapmaktan korkar hale geldi. Peki tüp fiyatları ne kadar oldu?  Aygaz, İpragaz, Bizimgaz güncel fiyat listesi.

Koçtaş’ta Simfer 4552 çift camlı midi fırın fiyatı resmen dibi gördü!

Koçtaş, evinde lezzetli yemek yapmak isteyenler için Simfer 4552 çift camlı midi fırını cazip fiyatıyla satışa çıkardı. 9 aya varan taksit seçeneğinin de bulunduğu midi fırının Koçtaş’ın internet sitesinden alımlarında kargonun ücretsiz olduğu öğrenildi.

Arçelik’ten yeni ürün! YM 9242 probiyotik yoğurt makinesinin fiyatı açıklandı!

Arçelik, evinde yoğurt yapmak isteyenler için yoğurt makinesini üretti. Büyük ses getiren bu ürün Arçelik’in resmi internet sitesinde tanıtıldı.

Ayçiçek, un, süt, peynire rekor zam gelmişti... Herkesin evinde var, bir ürüne daha rekor zam geldi... Hemen alın

Türkiye'de enflasyonla birlikte çok sayıda gıda ürününe zam geldi. Peynir, un, süt ve ayçiçek yağına rekor zamlar gelmişti. Yumurtaya da rekor bir zam geldi. Yumurta alabilen vatandaşların şimdiden almasının faydalı olacağı belirtildi.

Evinde ihtiyacı olan herkese ödenecek! Onaylandığı gibi hesabınıza yatacak! En az 75 bin TL!

Yeni sosyal destek kararları çerçevesinde yapılacak devlet yardımı kapsamında, evi ya da eşyası eskimiş ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılacak devlet yardımında 2023 yılı rakamları belirlendi. Bu destek ödemesi miktarını duyan bayram edecek! Peki  ev onarım yardımını kimler alabilir? Nasıl başvuru

Aile Bakanlığı’ndan son dakika müjdesi! Evinde eşyası olmayanlara 5 bin TL eşya parası verilecek! Bu parayı hemen alın!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve maddi konularda mağduriyet yaşamalarını engellemek için sağladığı desteklerden barınma yardımı ve eşya desteği olarak 5 bin lira TL ödeme yapıyor.

Evinize indirimli fiyatıyla HM şıklığı katın! 8 Eylül 2022 HM Fiyat listesi...

İkonik parçalarıyla hepimizi büyüleyem HM markasının kurmuş olduğu HM Home, indirimli ürünleriyle sizleri bekliyor. Değişik tasarımlarıyla bizleri mest eden HM Home, indirimli tasarımlarıyla, evinde modayı hissetmek isteyen herkesi mağazalarına davet ediyor. Işte 8 Eylül 2022 Fiyat listesi...

Evinize boya badana yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bu haberimiz sizin için! 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

Tertemiz duvarlar, içinizi ferahlatacak renkler hepimizin evinde istediği özellikler. Peki bu dene evinizi boya badana yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız bu haberimiz sizin için! 4 Eylül 2022 Filli Boya Fiyat listesi..

Gordon Ramsayın evinde son durum Haberi

Gordon Ramsayın evinde son durum

'Hell’s Kitchen’ isimli yarışma programıyla dikkat çeken İngiliz şef Gordon Ramsay, İngiltere Cornwall’daki evini yıktırmaya hazırlanıyor. 4.4 milyon sterlin’e (yaklaşık 20 milyon TL) aldığı, içinde beş yatak odası, yüzme havuzu ve mahzen bulunan malikaneyi küçük geldiği gerekçesiyle baştan inşaa ettirecek olan Ramsay’in bu davranışı büyük yankı uyandırdı. 



Milliyet...