18 / 04 / 2024

görgülü inşaat marmara loft ödemeleri

görgülü inşaat marmara loft ödemeleri

Yakacık Marmara Loft 2017 fiyat listesi 435 bin TL'den başlıyor. 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunan proje Görgülü İnşaat imzasıyla yükseliyor...

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Savaş tarafından kuruldu.

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görgün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Caner Görgün tarafından kuruldu.

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nasıl yapılır?

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi aynı zamanda kat karşılığı anlaşması olarak da bilinir. Boş bir arsanız veya mevcut bir binanın tamamen yeniden inşa edilmesi gereken bir durumda bir inşaat firması ile görüşerek kat karşılığı inşaat sözleşmesi düzenlemeniz gerekebilir.

İzmir Güzelbahçe Belediyesi, kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Cemal Cenk Güler tarafından kuruldu.

İzmir'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

İzmir İli Güzelbahçe Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Merakla beklenen ihalenin bedeli 30 milyon 116 bin 30 lira olarak belirlendi.

Sultangazi Belediyesi'nden büyük fırsat! Arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak!

İstanbul İli Sultangazi Belediye Başkanlığı, arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, söz konusu ihalenin muhammen bedeli 37 milyon 412 bin TL,  geçici teminat bedeli ise 1 milyon 122 bin 360 TL olarak belirlendi...

Amasya'da 8.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Amasya İli Gümüşhacıköy Belediye Başkanlığı, Amasya'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Görgülü Mühendislik Taahhüt İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Görgülü Mühendislik Taahhüt İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Aksoy tarafından kuruldu.

Elmalı Belediyesi'nden 63.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Elmalı Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenleyecek. 7 Eylül 2020 günü gerçekleşecek işin ihale bedeli ise 63 milyon 176 bin 10 TL olarak belirlendi. 

Türk Kızılay'dan Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. Firmaların ihale zarflarını en geç 04.09.2020 günü saat 11:00’a kadar Türk Kızılay Adıyaman Şube Başkanlığına göndermiş olmaları gerekiyor.

Balıkesir Sındırgı'da 14.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Sındırgı Belediye Başkanlığı, Balıkesir Sındırgı Kurtuluş Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Kırgıl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırgıl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Önder Şimşek tarafından kuruldu. 

görgülü inşaat marmara loft ödemeleri Haberi

görgülü inşaat marmara loft ödemeleri

Ekim 2018 tarihinde konut teslimleri yapılacak olan Marmara Loft projesi toplam 152 daireden oluşuyor. Marmara Loft Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yakacık'ta inşa ediliyor. 


Görgülü İnşaat tarafından inşa edilmekte olan Kartal Marmara Loft  projesinde 2+1 ve 3+1 dairelere yer veriliyor. Yakacık Marmara Loft Evleri'nde, çocuk oyun parkı, yürüyüş parkuru, cep sineması, sauna, fitness, yüzme havuzu, otopark gibi olanaklara da yer veriliyor.


Görgülü İnşaat Marmara Loft ödemeleri!


1- Banka kredili ödeme planı: Bankalı ödeme seçeneklerinde yüzde 10 peşinat ve  120 ay ödemede 0,90 faiz oranı ve liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim yapılmaktadır.  


2- Firma bünyesinde ödeme planı:  Firma bünyesinde yüzde  30 peşinat ile 60 ay faizsiz vade yapılıyor ve lansman öncesi yüzde 5 indirim fırsatıda sunuluyor.  


3-Tamamı peşin ödemelerde indirim oranı: Tamamı...