28 / 03 / 2024

görgülü marmara loft satılık ev

görgülü marmara loft satılık ev

Görgülü İnşaat tarafından İstanbul Kartal'a bağlı Yakacık'ta hayata geçirilen Marmara Loft projesinde liste fiyatları üzerinden yüzde 15 indirim sağlanıyor. Projede fiyatlar 435 bin TL'den başlıyor...

Prof. Dr. Naci Görür: Marmara depreminde fay eğer peş peşe kırılırsa 7.5'e kadar çıkar...

Deprem uzmanı ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara bölgesinde beklenen depremin, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremleri gibi fayın diğer kollarının kırılmasını tetikleyebileceğini kaydederek, "Bu da peş peşe kırılabilir. O zaman depremin büyüklüğü 7,5'e kadar çıkabileceğini düşünü

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Savaş tarafından kuruldu.

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Cemal Cenk Güler tarafından kuruldu.

Görgülü Mühendislik Taahhüt İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Görgülü Mühendislik Taahhüt İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Aksoy tarafından kuruldu.

Görgülü Pastaneleri yurt dışına açılıyor!

Görgülü Pastaneleri'nin sahibi Nebi Yüce, 'Yeni dönemde ülkemizin başka şehirlerini de lezzetimizle buluşturmak istiyoruz. Yurt dışında da olmayı planlıyoruz" diyor...

Görgülü Kaba Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Görgülü Kaba Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Görgülü tarafından kuruldu. 

Görgülü Yatırım inşaatta standartları aştı!

Capital'de yer alan habere göre, Görgülü Yatırım’ın Antalya’da gerçekleştirdiği Deluxe Antalya, adından sıkça söz ettirecek bir proje. Görgülü Yatırım’ın patronu Mehmet Ali Görgülü, Antalya’da marka olmak istediklerini belirterek, “Lara ve Konyaaltı bölgesinde yeni proje yapmayı planlıyoruz” diyor..

Marmara Loft'ta topraktan kredi ile ev sahibi olma fırsatı!

2018 yılı içerisinde teslim edilecek Marmara Loft'ta topraktan kredi ile ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede fiyatlar 378 bin TL'den başlıyor..

Marmara Loft Rezidans fiyat listesi!

Marmara Loft Rezidans fiyat listesi 435 bin TL'den başlıyor. Proje Görgülü İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Kartal Marmara Loft Yakacık fiyatları!

Toplam 152 daireden meydana gelen Kartal Marmara Loft Yakacık projesi Ekim 2018 tarihinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Kartal Marmara Loft Yakacık fiyatları 435 bin TL'den başlıyor.

Marmara Loft Yakacık güncel fiyatlar!

Marmara Loft Yakacık güncel fiyatlar kapsamında projede daire fiyatları 435 bin TL'den başlıyor. Proje Görgülü İnşaat imzası taşıyor...

Marmara Loft Kartal fiyat bilgisi!

Görgülü İnşaat imzası taşıyan Yakacık Marmara Loft Evleri'nde yüzde 30 peşinat ile 60 ay faizsiz vade yapılıyor ve lansman öncesi yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor..

Yakacık Marmara Loft ödeme şekli!

Yakacık Marmara Loft ödeme şekli kapsamında yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan projede fiyatlar 435 bin TL'den başlıyor...

görgülü marmara loft satılık ev Haberi

görgülü marmara loft satılık ev

Toplam 152 daireye yer verilen Marmara Loft projesinde 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunuluyor. İstanbul Kartal'a bağlı Yakacık'ta yükselen proje Görgülü İnşaat imzası taşıyor.


Marmara Loft  projesinde dairelerin Ekim 2018 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Kartal Marmara Loft  projesinde 2+1 ve 3+1 dairelere yer veriliyor. 


Yakacık Marmara Loft Evleri'nde, çocuk oyun parkı, yürüyüş parkuru, cep sineması, sauna, fitness, yüzme havuzu, otopark gibi imkanlar da olacak. 


Marmara Loft 2017 liste fiyatları!


2+1’ler 435 bin TL ile 530 bin TL arasında, 

3+1'ler 566 bin TL ile 670 bin TL arasında değişiyor.


Marmara Loft Konutları ödeme kampanyası!


1- Banka kredili ödeme planı: Bankalı ödeme seçeneklerinde yüzde 10 peşinat ve  120 ay ödemede 0,90 faiz oranı ve liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim yapılmaktadır.  


2- Firma bünyesinde ödeme planı:  Firma bünyesinde...