24 / 04 / 2024

gösteri alanı

gösteri alanı

İstanbul'da denizin üzerinde dev meydan yapılması planlanıyor. Meydan için Yenikapı İDO İskelesi ve balıkçı barınaklarının bulunduğu yerden, Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin önüne kadar olan alanda deniz doldurularak

Türkiye'de gıda alanında faaliyet gösteriyorlardı. Gıda markası iflasını verdi. Dükkanlarını boş görürseniz dikkat

Türkiye'de gıda alanında faaliyet gösteren bir marka, iflasını verdi. Dükkanlarını gidip boş görürseniz şaşırmamanız gerekiyor.

Gösterişi sevenler bu haber tam size göre! Jeep Compass'ın fiyatı güncellendi! İşte yeni fiyatı

Jeep markasının DNA'sında yer alan off-road yetenekleri, Compass'ı outdoor etkinlikler için ideal hale getirir. Arazi şartlarında rahatlıkla kullanılabilen 4x4 modelleri, kampçılık, doğa gezileri ve açık hava etkinlikleri için uygun bir seçenek sunar. İşte 04 Haziran 2023 fiyat listesi

TAGEM Genel Müdürü Türker: ‘Milli güvenlikten daha önemli bir konu varsa o da gıda konusu!’

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar (TAGEM) Genel Müdürü Metin Türker, gıda alanında yaşanan sorunlara yönelik değerlendirmelerde bulundu. Türker, “Gıda konusu artık milli güvenlikten daha önemli duruma geldi” ifadelerini kullandı.

Bu Samsung telefonlar Android 13 alacak - Güncel Liste!

Android 13'ün en hızlı markalarından biri olan Samsung'tan yazılım güncellemesi alan modelleri sizler için derledik.

Android 13 güncellemesi alan Samsung telefonlar! Ocak 2023 Son güncel liste!

Android 13'ün en hızlı markalarından biri olan Samsung'tan yazılım güncellemesi alan modelleri sizler için derledik.

Alize Trabzon setlerde indirim! Fiyatları görenler şok geçiriyor! İşe Elizi 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Trabzon hasır setleri içinde en görkemlisi olan Alize Trabzon setlerinde indirim fırsatı başladı. Gösterişli ve ışıltısıyla kadınların gözbebeği olan bu setlerin fiyatları merak ediliyor. Peki Alize Trabzon set fiyatı ne kadar? İşte Elizi Alize Trabzon set fiyat listesi 15 Kasım 2022.

Fahiş kiralar zorunlu göçe sebep oldu! Memurlar tek tek büyükşehirden tayin istiyor!

Artan konut kiraları memurların büyükşehirden tayin istemesine sebep oluyor. Son zamanlarda büyükşehirde görev alan memurların tayin talebi sayısı önceki yıllara göre 3 kat arttı.

MIUI 13 güncellemesi alan telefonlar belli oldu! İşte 2022 Mart ayı fiyat listesi...

Xiaomi'den pek çok modele MIUI 13 güncellemesi geldi. İşte güncelleme gelen modeller ve fiyatları...

Bina zeminleri bakterilerle güçlenecek!

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Mühendislik Fakültesi ve Atatürk Üniversitesinde görev alan akademisyenler tarihi binaların zemine bakteri enjekte ederek güçlendirme yapılabileceğini belirledi.

Sitelerde yöneticiler toplantısız görevden alınabilir mi?

Hürriyet yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında pandemi döneminde sitelerde görev alan yöneticilerin nasıl görevden alınacağını kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Aspendos Arena Gösteri Merkezi mühürlendi!

Antalya'da, Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun gösterilerinin sahnelendiği Aspendos Arena Gösteri Merkezi, belediye tarafından mühürlendi.

Savunma ve güvenlik kurumlarına 138 milyar lira ödenek sağlandı!

Merkezi yönetim bütçesinde, ülke güvenliğinde görev alan kurumlara gelecek yıl 138 milyar liralık ödenek tahsis edildi.

Midilli Adası'ndaki evsiz mülteciler için gösteri düzenlendi!

Brüksel'de, Avrupa Parlamentosu önünde toplanan yüzlerce gösterici Midilli Adası'ndaki 4.000'i çocuk 13.000 mültecinin evsiz kalmasını protesto etti.

gösteri alanı Haberi

gösteri alanı

Proje, şehrin merkezine yakın, ulaşımı alternatifli olan Yenikapı’da İstanbul’un ihtiyacı olan nitelik ve nicelikte “miting ve gösteri alanı” düzenlemeyi amaçlıyor. Miting alanı yaklaşık 270 bin metrekare büyüklüğünde olup, 800 bin kişiyi ağırlayabilecek. Projenin bir amacı da kısa zamanda miting alanına ulaşım sağlanması.


İstanbul’un yeni meydanı, Fatih ilçesinin güneyinde, Yenikapı İDO iskelesinin batısında, İSKİ Yenikapı Atıksu Arıtma tesisinin güneyinde yer alacak. Kuzeyde ise Kennedy Caddesi (Sahilyolu) ile sınırlanacak.


Proje alanı, mevcut 135 bin metrekare park alanıyla birlikte, denizin doldurulmasıyla kazanılacak yaklaşık 578 bin metrekareyi kapsıyor. Toplam 715 bin metrekare olarak tasarlanan yeni meydanda, denize paralel yeşil alan düzenlemeleri ve bu düzenlemelerin ön kısmında engellilerin de kullanabileceği tribün...