26 / 04 / 2024

göynük Club Phaselis Tatil Köyü icra

göynük Club Phaselis Tatil Köyü icra

Türkiye’nin en eski tatil köylerinden biri olan Club Phaselis icradan satışa çıkarıldı. Aralık ayı başında yapılacak icra ihalesinde tesis için belirlenen bedel 113 milyon TL.

Bolu Göynük'te 7 adet arazi ile 1 adet arsa yüzde 20 indirimle satılıyor!

Bolu Göynük Milli Emlak, Bolu ili, Göynük ilçesinde yer alan 7 adet arazi ile 1 adet arsayı peşinde yüzde 20 indirim veya 8 ay taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Bolu Göynük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

TOKİ Bolu Göynük 106 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu Göynük'te 106 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

TOKİ Bolu Göynük 106 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu Göynük 106 konut projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Bolu Göynük'te 106 konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu'nun Göynük ilçesinde 106 yeni konut inşa edecek.

Mudanya'nın Çağrışan ve Göynüklü bölgesinde imar düğümü!

Sınırları Mudanya’ya bağlı olan Çağrışan-Göynüklü bölgesinin imar planları yılan hikayesine döndü. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin bölge için hazırladığı imar planları 7 defa mahkemeden döndü. Yeni planlar ise Haziran ya da Temmuz gibi hazır olacak...

Kemer Emniyet Müdürlüğü, Göynük'teki yeni binasına taşındı!

Antalya Kemer Emniyet Müdürlüğü yeni binası olan Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binası'na taşındı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni binasında hizmet vermeye başlayacak emniyet teşkilatını ziyaret etti.

Bolu Göynük için acele kamulaştırma kararı!

Bolu ili, Göynük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Bolu Göynük 2019 kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Göynük 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

Göynük Sanayi Sitesi'ne ek blok inşa edilecek!

Kocaeli'nin Göynük ilçesinde bulunan sanayi sitesine 8 dükkanlık ek blok inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Antalya Club Phaselis tatil köyü icradan satışa çıkarıldı!

Antalya Göynük'te 5 yıldızlı Club Phaselis tatil köyü, banka borçları nedeniyle 88 milyon 943 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Ankara Büyükşehir'den Göynük'e yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Fatih Sultan Mehmet’in hocası alim, mutasavvıf Akşemseddin’in türbesinin bulunduğu Göynük’te, kent merkezi ve ziyaret alanlarında önemli yatırım ve düzenlemeler gerçekleştirdi.

Aksa Göynük Enerji Termik Santrali’nin ikinci fazı ticarete başladı!

Aksa Enerji tarafından temeli 2012 yılında atılan, yerli kömür kullanarak enerji üreten Aksa Göynük Enerji Termik Santrali’nin 135 MW’lık ikinci fazının kabulü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapıldı.

göynük Club Phaselis Tatil Köyü icra Haberi

göynük Club Phaselis Tatil Köyü icra

Kemer Göynük’te bulunan Club Phaselis Tatil Köyü 70 bin 755 metre alan üzerinde kurulu bulunuyor. 3 Aralık 1986’da tahsis edilen alan 49 yıllığına üst kullanım hakkına sahip.


Tesisin de sahibi olan grup şirketlerinin mali sıkıntıya girmesi, Club Phaselis için de zorlu bir sürecin başlama sına yol açtı. Alacaklı Şeker Bank, Club Phaselis’in sahibi Faseltur Turizm Tic. Ve San. A.Ş.’ye karşı icra takibi başlattı.


Yürütülen süreç sonrası tesis icra ihalesi ile satışa çıkarıldı. İcraburada.com isimli sitede yer alan şartnameye göre Kemer İcra Dairesi’nin yaptığı ilk ihale 11 Aralık günü yapılacak. İlk ihalede alıcı çıkmaması durumunda tesisin icra ihalesi 5 Ocak 2016’da yapılacak.


Güney Antalya Turizm Bölgesinde yer alan tesisin etrafında çam ormanları ve narenciye bahçeleri bulunuyor. Clup Phaselis 5 yıldızlı tatil köyü konumunda...