18 / 04 / 2024

Gözde Grubu projeleri

Gözde Grubu projeleri

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, koronavirüs salgınının neden olduğu sorunlara rağmen grup olarak sağlık ve inşaat konusundaki yatırımlarını sürdürdüklerini dile getirdi. Kenan Kalı, 7 yeni projenin müjdesini verdi.

İzmir'e 1 yılda 8 yeni proje kazandıracağız!

Sağlık ve yapı sektöründeki yatırımlarını hızlandıran Gözde Grubu, 2016 yılında yeni yatırımları ve istikrarlı büyüme hedefiyle adından söz ettirecek. Firma, bir yıl içinde kente 8 ayrı proje kazandırmayı hedefliyor.

Gözde Grubu, MyWay markasını lansmana sürecek!

Gözde Grubu, yapı sektörüne yeni bir marka daha kazandırdı. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, "MyWay" markasıyla, a plus ve prestij projelerine imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

Kenan Kalı: 2016 inşaat yılı olacak!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, 2015 yılının durgun bir yıl olduğunu, 2016 yılında ekonominin yeniden canlanacağını söyledi.

Gözde Grubu'ndan 210 milyon TL'lik MyVia Wins projesi!

Gerçekleştirdiği inşaat projeleriyle, yatırım yaptığı bölgeleri cazibe merkezine dönüştüren Gözde Grubu, simdi de 210 milyon TL'lik yatırımla son projesi MyVia Wins'e başlıyor.

Gözde Grubu Aydın'da hastane yapacak!

GÖZDE Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kah: "Aydın bölgesinde yeni bir hastane projemiz var. Yine Kuşadası'nda mevcut bir hastaneyi alıp yeniden dizayn ederek 100 yatağın üzerinde bir hastane açacağız." dedi

Gözde Grubu Ege'ye 4 yeni hastane yapacak!

Türkiye'ye kazandırdığı sağlık yatırımlarıyla dikkat çeken Gözde Grubu, aynı başarıyı inşaat sektöründe de tekrarladı. Gözde Grubu, Anadolu'da ve Ege'de farklı konseptlerle, birbirinden farklı konut projelerini hayata geçirdiklerini söyledi.

Gözde Grubu 3 proje için 160 milyon ayırdı!

Kenan Kalı, İzmir Buca'da MyVia Yıldız, Evka 3'te MyVia Terrace ve Gaziemir'de MyVia Countr'un yatırım tutarının 160 milyon lira olduğunu söyledi.

Gözde Grubu 8 farklı projeye başlayacak!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, bu yıl sonuna kadar 8 farklı projeye başlayacaklarını söyleyerek, güvenlik ve konforu ön planda tuttuklarını söyledi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'de yeni proje!

Gözde Grubu, bu yılın sonuna kadar sekiz farklı projeye başlamaya hazırlanıyor, ilk proje İzmir Hilton Oteli yakınında 'MyVia Deluxe' adlı yeni bir rezidans olacak.

Gözde Grubu her gelir grubuna uygun konut üretiyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı. 2015 yılı sonuna kadar 8 farklı projeye başlayacaklarını söyleyerek, güvenlik ve konforu ön planda tuttuklarını söyledi..

Gözde Grubu 5. Ege Mutfağı Zirvesi'nde yer aldı!

Modern daire ve güvenilir mimariye sahip binalar inşa eden Gözde Grubu'nun hayata geçirmeyi planladığı MyVia 414'te residence dairelerin, modern ofislerin, mağazaların ve seçkin bir otelin ilk kez bir arada olacağı vurgulandı.

Gözde Grubu 3 ayda bir sürpriz yatırımlar açıklayacak!

Son 5 yılda İzmir'e bin 500 konut kazandıran ve bunu 3 sene içinde 3 binin üzerine çıkarmayı hedefleyen Gözde Grubu, 3 ayda bir sürpriz yatırımlar açıklayacak.

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

Yabancı turistlerin gözde mekanında büyük arsa satışı! İş insanları bu ihalenin peşinde…

Mülkiyeti belediyeye ait olan ve yabancı turistlerin gözde mekanı olan ilçede arsa satışı yapılacak. İş insanlarının merak ettiği ihalenin detayları belli oldu. İşte ayrıntılar…

Beypiliç, Şenpiliç, Gedik, Lezita, Gözde bütün piliçler 48 TL'ye ayçiçek yağı 4 litre 99 TL'ye düştü!

Migros Market haftanın indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. İndirim kapsamında Beypiliç, Şenpiliç, Gedik, Lezita, Gözde bütün piliçler 48 TL'ye ayçiçek yağı 4 litre 99 TL'ye düştü.

İşte, otomobilde en gözde modeller! Yakıt tüketimi, fiyat/performans ve yatırım açısından en favori araçlar hangisi?

Şikayetvar Türkiye genelinde 43 marka ve 995 otomobil modeline ilişkin tüketicilerin memnuniyet seviyesini araştırdı. 50 bini aşkın kullanıcı ile yapılan anket sonucu ile sürücülerin tasarım, yakıt tüketimi, fiyatı, performansı ve çeşitli kriterler açısından en gözde olan modeller ortaya çıktı.

Altın uzmanı İslam Memiş yeni gözde yatırım aracını ilk kez açıkladı! Dünya bunu konuşacak! 

Altın uzmanı İslam Memiş, yeni gözde yatırım aracını ilk kez açıklayarak ''dünya bunu konuşacak'' diyerek yatırıcıları şaşkına çevirdi...

Peugeot Expert Van, Combi Van ve Traveller fiyatları bu ay ne kadar? Ticaride gözde! 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Peugeot Expert modelleri, yeni yılın ilk ayına özel yüzde 0.99 faiz fırsatıyla satışta. Peki Peugeot Expert Van, Combi Van ve Traveller fiyatları bu ay ne kadar? Ticaride gözde! İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Araba almak isteyenler dikkat! Gözde araba Volkswagen Tiguan net fiyatı 373 bin 387 TL! İşte Nisan 2022 fiyat listesi

Volkswagen, gözde modeli Tiguan'ın Nisan fiyat listesini açıkladı. Volkswagen Tiguan bu ay net fiyatı 373 bin 387 liradan satışa sunuluyor. Her yaş kesimine hitap eden araçta kendinizi özel hissedeceksiniz. Peki Volkswagen Tiguan fiyatları ne kadar? İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi...

GAPAS Serbest Kürsü Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi etkinliği 24 Şubat'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün 24 Şubat tarihindeki etkinliğinde 'Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi ele alınacak. 

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede?

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede projesinin yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gözde Grubu Çiğli projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları..

Gözde Grubu Çiğli fiyat!

Yeni yatırımlara imza atacak olan Gözde Grubu İzmir Çiğli projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyatı ne oldu? İşte Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyat ve detay bilgileri...

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 291 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Gözde Grubu, İzmir Çiğli'de 291 yeni konut inşa edecek. Proje 96 milyon 906 bin 993 TL'ye mal olacak.

Gözde Grubu projeleri Haberi

Gözde Grubu projeleri

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, koronavirüs salgınının neden olduğu sorunlara rağmen grup olarak sağlık ve inşaat konusundaki yatırımlarını sürdürdüklerini dile getirdi. 

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Op. Dr. Kenan Kalı, yeni Kovid-19 salgını sebebiyle zor bir süreç geçirdiğine dikkat çeken Kalı, sağlık ve konut sektörünün insanların vazgeçemeyeceği iki temel hizmet olması sebebiyle taleplerin devam ettiğini dile getirdi. Kalı, “Sağlık sektöründeki çalışmalarımızı bir üst aşamaya geçirip dünyada kabul gören ve tıp alanında bilim insanı yetiştiren bir üniversite kurmak istiyorum. Orta vadede İzmirde bu yatırımı gerçekleştireceğiz. Sağlık sektöründeki yatırım planı kapsamında yeni hastaneler satın alacağız. İzmir'de ve Ege Bölgesi'nde yenidiye konuştu. 

7 PROJE BİRDEN

İnşaat tarafında ise Gözde Grubu olarak İzmir’de önemli yatırımları hayata geçirdiklerinin altını çizen Kenan...