19 / 04 / 2024

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı

Op. Dr. Kenan Kalı, yoğun ilgi gören yeni projelerinin ardından Evka 3’te bir projeye daha başlayacaklarını duyurdu. Kalı, Evka 3’te MyWay Terrace projesine başlayacaklarını açıkladı

İzmir inşaat sektörünün temsilcileri seçim sonucunu değerlendirdi!

1 Kasım seçimlerinden tek parti iktidarının çıkmasıyla gözler, sonuçların ekonomik yansımalarına çevrildi. İzmir'de inşaat sektörünün temsilcileri, seçim sonuçlarını sıcağı sıcağına değerlendirdi..

Gayrimenkul fiyatları 3 ay sonra artacak!

Dolardaki değer artışından dolayı fiyatların yükselmesi 3 ay sonra gayrimenkulde de kendini gösterecek. Uzmanlar yatırımcılara seslenerek, "Her krizden fırsat doğar" anlayışıyla hareket etmeleri gerektiğini söyledi.

MyVia Yıldız'ın birinci etabında yaşam başlıyor!

Son yıllarda gerçekleştirdiği inşaat projeleriyle, yatırım yaptığı bölgeleri cazibe merkezine dönüştüren MyVia'nın, Buca'daki 50 milyon liralık yeni yatırımı MyVia Yıldız'ın birinci etabında yaşam başlıyor.

Myvia Bahçe 1. etap satışları 55 günde tamamlandı!

İnşaat ve sağlık sektöründe seçkin projeler yaratan Gözde Grubunun Bornova’da inşa etmeye başladığı MYVIA Bahçe Projesi’nin I. Etap satışları 55 günde tamamlandı

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede?

Gözde Grubu Çiğli projesi nerede projesinin yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gözde Grubu Çiğli projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları..

Gözde Grubu Çiğli fiyat!

Yeni yatırımlara imza atacak olan Gözde Grubu İzmir Çiğli projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyatı ne oldu? İşte Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyat ve detay bilgileri...

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için harekete geçti. Peki Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi nerede yükselecek? İşte Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 291 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Gözde Grubu, İzmir Çiğli'de 291 yeni konut inşa edecek. Proje 96 milyon 906 bin 993 TL'ye mal olacak.

Gözde Grubu'ndan 7 yeni proje!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, koronavirüs salgınının neden olduğu sorunlara rağmen grup olarak sağlık ve inşaat konusundaki yatırımlarını sürdürdüklerini dile getirdi. Kenan Kalı, 7 yeni projenin müjdesini verdi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

Yatırımcılar dikkat! Gayrimenkul hala güvenli liman!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle yatırım tercihleri değişti. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, gayrimenkulun hala güvenli bir yatırım aracı olduğunu açıkladı.

Gayrimenkul yatırım için en güvenli liman!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, gayrimenkulün hala güvenli bir yatırım aracı olduğuna dikkat çekti. 

Yatırımlar tekrar gayrimenkule yöneliyor!

Yılın ikinci yarısında yeni yatırımlarını hızlandıracaklarına dikkat çeken Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, sağlık ve inşaat sektöründe büyümeye devam ettiklerini vurguladı...

Gözde İzmir Hastanesi'nin ek binası tamamlanıyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, konut projeleriyle çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Kalı, insanların bir süredir ertelediği yatırımların da yeniden devreye gireceğini söyledi.

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı Haberi

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, 2016 yılına yeni markaları MyWay’in ilk projesi olan MyWayFest ile adım attıklarını kaydetti. Projelerinin yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Kalı, Evka 3’te MyWay Terrace projesine başlayacaklarını açıkladı. 2016 projelerinin tamamında temalarının lokasyon olduğunu dile getiren Kalı, "Her bir projemizin lokasyonunun özelliği var. MyWay Fest projemiz metroya, Ege Üniversitesi’ne, Yaşar Üniversitesi’ne, otoyola, hastaneye sadece 1 dakika uzaklıkta. Bir ay sonra Evka 3’de başlayacağımız Terrace projemiz de lokasyon olarak harika bir konumda. İzmirliler’e en iyi lokasyonlarda en güzel projeleri sunmayı hedefliyoruz" dedi.


Evka 3’deki projede 20 vip konut üreteceklerini kaydeden Op. Dr. Kenan Kalı, "Teras projemizin satışlarını 1 ay gibi kısa bir sürede tamamlayacağız. Rezervasyonlarımız yapıldı. Sadece Evka 3 içinde pazarlasak bile bu...