19 / 04 / 2024

Göztepe stadı resimleri

Göztepe stadı resimleri

TOKİ, Göztepe ve Karşıyaka için iki ayrı modern stadyum inşa edecek. Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statları,proje alanının tarihi-kültürel miras değeri ile İzmir'in kentsel dinamikleri baz alınarak hazırlandı.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Göztepe Kulübü, Gürsel Aksel Stadı'nı 10 yıl kiralamak istiyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın devir işlemleri hakkında bilgi verdi. 

Göztepe Gürsel Aksel Stadı yarın açılıyor!

Göztepe’de 2 yıl önce yapımına başlanan Gürsel Aksel Stadı 26 Ocak Pazar günü Beşiktaş maçı ile taraftarlarına kapıları açıyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı 26 Ocak'ta açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel  26 Ocak Pazar günü Göztepe-Beşiktaş karşılaşmasıyla ilk maça ev sahipliği yapacak...

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılıyor!

İzmir Göztepe'de yeni yapılan Gürel Aksel Stadyumu 26 Ocak'ta açılıyor. Federasyonun yaptığı değişiklikle Göztepe Gürel Aksel Stadyumuna sevindirici bir haber geldi. Federasyonun ayakta maç izlemeye izin vermesiyle stadın kapasitesi 25 binden 30 bine yükseliyor.

Göztepe'nin yeni stadı 26 Ocak'ta açılıyor! 

Göztepe Spor Kulübü'nün, 95 yıllık tarihinde kendi evi olacak ilk stadı, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 26 Ocak'ta açılıyor. Göztepe yeni stadında ilk maçını Beşiktaş'la oynayacak...

Göztepe'nin yeni stadında heyecanlı bekleyiş!

Süper Lig ekibi Göztepe'nin teknik direktörü İlhan Palut, iyi mücadele eden bir Göztepe hedeflediklerini ve bu yolda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Palut, ''Yeni stadımız için taraftarlarımızın ve camiamızın yaşadığı heyecanına ben de dahilim'' dedi.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılış için gün sayıyor!

İzmir ekiplerinden Göztepe ligin ikinci yarısından itibaren maçlarını Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynayacak. 2 senedir inşaatı süren stadyumun en geç 17 Ocak'ta kullanıma hazır olması bekleniyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda sona geliniyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde sona geliniyor. Stadın Süper Lig'in 2. yarısında 24-26 Ocak haftasında Beşiktaş'la oynanacak devrenin ilk iç saha maçında hizmete açılması planlanıyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda koltukların montajına başlandı!

Göztepe'nin yapımı devam eden Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde koltukların takılmasına başlandı. Koltuklara Göztepe oyuncuları Berkan Emir, Göktuğ Bakırbaş, Atınç Nukan ve Ege Özkayımoğlu oturdu...

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım!

İzmir'in 94 yıllık hayali olan Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım başladı. 218 milyon 900 bin TL’ye mal olan stat Süper Lig’in ikinci yarısında 24-26 Ocak haftasında oynanacak devrenin ilk iç saha maçında açılacak.

Göztepe Stadı tamamlanıyor!

Göztepe Stadı yapım çalışmalarında sona geliniyor. Stadın mimarı Tuğrul Büyükköken, statla ilgili "Stadımızın 15-17 Ocak itibariyle müsabaka oynanmasına hazır hale gelmesi için çalışıyoruz" dedi...

Göztepe'nin yeni stadı ikinci yarıda açılacak!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, inşaatları süren yeni stadın 19. haftadaki Beşiktaş maçında açılacağını kaydederek “O gün locada olamam, maçı tribünde taraftarlarla birlikte izleyeceğim” açıklamasında bulundu.

Göztepe stadı resimleri Haberi

Göztepe stadı resimleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, İzmir'in köklü kulüpleri Göztepe ve Karşıyaka için modern iki stat inşa edeceklerini bildirdi.


Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan işbirliği ile Türkiye'de 19 adet stadyum inşa ettiklerini ve bunlardan 8'inin tamamlandığını belirten Turan, "Şu anda İzmir ile ilgili çalışmaları yapıyoruz. İki köklü ve tarihi kulübümüz olan Göztepe ve Karşıyaka için iki ayrı modern stadyum inşa edeceğiz. Mart ayı içinde projeler için ön yeterlilik ihalesi yapacağız." ifadelerini kullandı.


Göztepe için yapılacak 20 bin, Karşıyaka için 15 bin seyirci kapasiteli statların modern yapısı ve sosyal donatıları ile yeni bir yaşam alanı olacağına değinen Turan, tesislerin sadece alt yapısı ve inşaat kalitesiyle değil, sosyal donatıları ile şehre yeni değer katacağını kaydetti.


Yapımına başlanacak olan toplam 35 bin...