25 / 04 / 2024

Göztepelilerin sevinci

Göztepelilerin sevinci

Büyükşehirin, Gürsel Aksel Stadı yanındaki araziyi bedelsiz vermesi Göztepe camiasında büyük sevinç yarattı. Stadın inşaatı iki ay içinde başlayacak.

Motorine Salı günü yeni zam geliyor! Fiyatlar tam bu kadar artacak! Sürücüler dikkat! 

Akaryakıtta indirim sevinci uzun sürmedi. Sektör kaynakları, Salı gününden itibaren motorine 1 lira zam yapılacağını belirtti. İşte detaylar...

Ankara Gölbaşı Boyalık Mahallesi’nde tapu sevinci!

Çalışmalarına hız kesmeden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek imarı biten mahallelerin sakinleri ile bir araya gelen tapu dağıtımlarını gerçekleştirdi.

Sultanbeyli’de tapu sevinci!

İstanbul’un hızla gelişen ilçeleri arasında yer alan Sultanbeyli’de tapu sevinci yaşanıyor. 110 yıllık mülkiyet problemi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü desteğiyle nihayete erdi ve bazı parseller için tebligatlar halka ulaştı.

Beykoz Görele’de tapu sevinci!

Beykoz Belediyesi tarafından yürütülen 2/B çalışmaları kapsamında Görele sakinlerine de tapuları teslim edildi.

Sakarya Ferizli ve Kaynarca’da içme suyu sevinci!

SASKİ, Ferizli ve Kaynarca’da su sevinci... 10bin metrelik yeni hatla sorun yaşayan bölgelere Sapanca Gölü’nden temin edilen birinci sınıf içme suyu, kesintisiz bir şekilde ulaştırılıyor.

Göztepe Stadı'nın nereye yapılacağı belli oldu!

Uzun zamandır İzmir gündemini meşgul eden Göztepe’ye yapılacak olan Stadyum’un yeri ve kapasitesi ile ilgili son karar, dün akşam Göztepelilerin geniş çaplı katılımı ile netliğe kavuştu..

Karaoğlan'da tapu sevinci!

Karaoğlan'da tapu sevinci yaşanıyor. Ankara Gölbaşı Belediyesi imar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Karaoğlan Mahallesinde, imar planlaması biten 774 parselin tapuları Duruay tarafından törenle sahiplerine dağıtıldı.

Ahi Evran'da kentsel dönüşüm sevinci var!

Ahi Evran'da kentsel dönüşüm sevinci var. Geçtiğimiz günlerde basın toplantısı düzenleyen Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan ilçesinde kentsel dönüşüm projesini Ahi Evran mahallesinden başlatacaklarını duyurmuştu.

Fikirtepe'de ruhsat sevinci!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce’ nin Fikirtepe ile ilgili açıklamaları ardından, Fikirtepe’ deki sürecin hızlanması ile birlikte, Emay İnşaat da ruhsat sevinci yaşanıyor...

Cornerlife Güneşli'de erken teslim! Yüzde 64'ü satıldı!

İstanbul’un yeni prestij caddesi haline gelen Basın Ekspres Yolu’nda yükselen Cornerlife Güneşli, caddenin prestijine prestij katmaya devam ediyor. Cornerlife Güneşli, şimdi de erken teslim sevinci yaşatıyor...

Başiskele'de tapu sevinci!

Kocaeli Başiskele'de tapu sevinci yaşandı. Kocaeli Başiskele Belediyesinin yaptığı çalışmasıyla bin 426 tapu, hak sahiplerine görkemli bir törenle dağıtıldı. Tören, Kullar Kültür Merkezi' nde yapıldı...

Ve Güneşli'de metrekaresi 3 bin TL! Yüzde 5 indirim!

Ve Güneşli, 3 bin TL’den başlayan fiyatları ve bayramda da devam eden yüzde 5’e varan indirimleriyle yatırımcısına çifte bayram sevinci yaşatıyor!

Konutun patronları hemfikir: KDV'nin götürdüğünü kentsel dönüşüm geri kazandıracak!

Mütekabiliyet ve 2B ile sevinen, KDV söylentileri ile sevinci gölgelenen inşaat sektöründe 'Kentsel Dönüşüm Yasa Tasarısı' heyecanı...

Göztepelilerin sevinci Haberi

Göztepelilerin sevinci

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, önceki gün yapılan toplantıda Gürsel Aksel Stadı'nın yanındaki 1406 metrekarelik arazinin bedelsiz devir talebini onaylarken, karar Göztepe cephesinde büyük coşku yarattı. Gürsel Aksel Stadı'nın yerine yapılacak Göztepe Stadı'nın inşaatına başlanması için en büyük engel ortadan kalkarken, Başkan Vekili Talat Papatya, en kısa sürede 21 bin kişilik stat inşaatına başlanıp rekor bir sürede projeyi tamamlamak istediklerini belirtti. 


DOYAP GARANTİ VERDİ 

Gürsel Aksel'de faaliyet gösteren altyapıyı taşımak için de İnciraltı'nda arazi aradıklarını belirten Papatya, "Kalıcı bir yer bulana kadar İzmirspor'un İnciraltı Tesisleri'ni de kullanabiliriz" dedi. Bu arada Göztepe Stadı'nın ilahesini alan DOYAP Yapı Sanayi Enerji ve Mühendislik firmasının sahibi Selahattin Doyran, "Bundan sonraki süreç ruhsat ve proje ile ilgili işlemlerle alakalı. Beklentimiz 1-2 ay içinde stat inşaatına başlamak. İnşaatın...