26 / 04 / 2024

GPS takip sistemi

GPS takip sistemi

İBB, tarafından 2 Nisan 2018 yılında yürürlüğe giren uygulama ile şehirde hafriyat, moloz ve hazır beton taşıyan kamyonlara araç takip cihazları takıldı ve GPS ile izlenmeye başlandı.

Yer bilimciler deprem sonrası hareketleri takip ediyor! En hareketli bölgeler nereler? 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden sonra bölgede yer kabuğu ve fay hattı üzerindeki meydana gelen değişimleri inceleyen, cihazlarla GPS ölçümleri yapan yer bilimciler, fayın deprem sonrası hareketlerini takip ediyorlar.

Elektronik Beton İzleme Sistemi 432 bin 797 yapıda kullanıldı! İnşaat betonunda çipli takip dönemi!

Beton kalitesinin çip yardımıyla elektronik ortamda denetlenmesi için oluşturulan ve teknolojik altyapısını AselsanNET'in oluşturduğu Elektronik Beton İzleme Sistemi, 432 bin 797 yapıda kullanıldı. İşte sistem ile ilgili detaylar...

Merkez Bankası'ndan yeni sadeleşme hamlesi!

Merkez Bankası, Özet Döviz Pozisyon Raporlaması'nı kaldırırken, Sistemik Risk Veri Takip Sistemi'nin kapsamını firma kapsamı ve firmaların ülke ekonomisindeki temsil düzeyini yükseltmek için güncelledi.

Vergisiz cep telefonunda yeni düzenlemeler: Takip sistemi kurulacak 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısından sonra yaptığı açıklamada, üniversite öğrencilerine sağlanacak cep telefonu ve bilgisayar desteğinin ayrıntılarını paylaştı. Vergisiz mobil cihaz düzenlemesi hakkında yeni bilgiler açığa kavuştu. İşte yeni sistemin detayları...

307 noktadan teslim alınan 2 bin 253 hurda araç ekonomiye kazandırıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı  tarafından 2023'ün ilk yarısında Ömrünü Tamamlamış Araç Bertaraf Takip Sistemi (ÖTA) üzerinden hurdaya ayrılan 2 bin 253 araç, lisanslı tesislerde ekonomiye kazandırıldığı bildirildi.

Rollerden uzak kendine yakın sloganıyla Skoda Scala Mayıs ayı fiyatı merak ediliyor

Güvenlik açısından Skoda Scala, yüksek güvenlik derecesiyle de öne çıkmaktadır. Özellikle, çarpışma önleme sistemi, şerit takip sistemi, hız sınırlayıcı ve diğer güvenlik özellikleri mevcuttur. Peki 05 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Sahibine lüks ve sportif bir yaşam tarzı sunan BMW X3 bayilerde! Yüksek performansı yaşamak için acele edin

BMW X3, birçok güvenlik özelliği ile donatılmıştır. Örneğin, araçta ön çarpışma uyarısı, şerit takip sistemi ve adaptif hız sabitleyici gibi sürüş yardımı sistemleri bulunmaktadır. BMW, otomotiv endüstrisinde saygın bir markadır. İşte 04 Mayıs 2023 fiyat listesi

'İnşaat Demiri İzleme Sistemi' geliyor: Darphane inşaat demiri takip sistemi kuracak!

Darphane'nin inşaat demirinin üretimi veya ithalatından inşaatta kullanım ve laboratuvar deneyleri dâhil geçen tüm aşamalarda izlenmesini sağlayacak İnşaat Demiri İzleme Sistemi'ni (İDİS) kurmasına karar verildi. İşte ayrıntılar...

Kadroya geçtiğimi nasıl anlarım? İşte Sağlık Bakanlığı personel takip sistemi!

Kadroya geçen sağlık çalışanları bu sorgulamayı nasıl yapacaklarını araştırmaktadır. İşte Kadroya geçtiğimi nasıl anlarım? sorusunun yanıtı!

GPS takip cihazlarında çok satanlar! 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Güvenlik gerekçeleri ve navigasyon teknolojisindeki gelişmelerle GPS özellikli aksesuarlara ilgi arttı. Çok satan cihazların fiyatları şöyle...

Bakan Nebati duyurdu! Kış öncesi sebze ve meyve fiyatları için yeni hamle

Kış aylarında artan sebze ve meyve fiyatlarına yönelik tedbirler Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi tarafından konuşuldu. Ayrıca hal takip sistemi üzerinden hallere ürün giriş ve çıkışı ile ilgili de kritik bir karar geldi.

39 milyon konut için değer takip sistemi kurulacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan 2021 Cumhurbaşkanlığı yıllık planı ile vergi adaletinin sağlanması ve tapudaki fiyatın değer değişimlerinin incelenmesi için 2 birim kuruluyor. Yeni sistem ile vergide adaletin pekiştirilmesi sağlandı.

Salda Gölü’nün korunması için kameralı kayıt sistemi!

Burdur’da bulunan Salda Gölü’nde koruma çalışmalarının takip edilmesi amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kurulan kamera sistemi ile 24 saat canlı yayın yapıldı.

GPS takip sistemi Haberi

GPS takip sistemi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), tarafından 2 Nisan 2018 yılında yürürlüğe giren uygulama ile şehirde hafriyat, moloz ve hazır beton taşıyan kamyonlara araç takip cihazları takıldı ve GPS ile izlenmeye başlandı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, yaklaşık 13 bin hafriyat kamyonunun yer aldığı İstanbul’da sisteme kayıtlı 8 bin 561 hafriyat kamyonu İBB tarafından adım adım takip edildi. Aşırı hız yapan ve güzergah dışına çıkıp hafriyat döken kamyon şöförlerine, 2018 yılında toplam 53 milyon 83 bin 956 lira para cezası kesildi.

Araç takip sistemi ile birlikte bir önceki yıla göre kesilen cezalar yarıya düştü. Kentsel dönüşüm ve büyük projelerin yürütüldüğü İstanbul’da binlerce hafriyat kalıntısı, moloz ve hazır beton taşıyan kamyon çalışıyor.

Bu kamyonların şehir içinde karıştığı kazalar ile izinsiz kaçak...