24 / 04 / 2024

gram altın fiyatı

gram altın fiyatı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş büyün yatırım emtiaları hakkındaki öngörülerine devam ediyor. Memiş, yıl sonu gram altını tahmini açıklarken, bazı gram altın alıcılarına da, “Kandırılırsınız” dedi. İşte detaylar…

Gram altın o tarihte 1.500 TL! Büyük tufan geliyor! Herkes önlemini alsın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için öngörülerini paylaştı. Memiş, gram altım için 1500 lirayı işaret etti. İşte detaylar…

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Altın fiyatları yatırımcıların odağında kalmayı sürdürüyor. Dolar endeksinin tepe yapmasıyla baskılanan altın için yatırımcılar, “Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?” sorusunu araştırmaya koyuldu.

Gram altına yatırım yapanlar buna dikkat! İslam Memiş uyardı

Altın yeni haftaya FED açıklaması sonrası düşüşle başladı. Ancak altın uzmanı İslam Memiş bu durumun kimseyi yanıltmaması gerektiğini belirtti...

Dolar ve altın yatırımcısı dikkat!

Dolar ve altın yatırımcılarının dört gözle bekledikleri kritik toplantı gerçekleşti. Amerika Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell, Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu'nda dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Piyasa Kahini İslam Memiş’ten altın fiyatlarıyla ilgili altın yatırımcısını şaşırtan tahmin

Merkez Bankası’nın faiz kararı sonrası Altın ve Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken bir değerlendirme geldi.

Piyasa Kahini İslam Memiş FED’in faiz kararı sonrası gram altın için ilk kez tahminini açıkladı! Altın alacaklar dikkat

Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, Amerikan Merkez Bankası FED’in faiz kararının ardından gram altın fiyatlarıyla ilgili tahminde bulundu.

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında 'Büyük yangın' tarihi: Altını elinde tutan ateşte yanacak!

Çeyrek ve gram altın iç piyasada dolar kuruna bağlı olarak yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Yarım altın fiyatları 3 bin 200 liraya dayandı. Çeyrek altın da bin 600 lira seviyesinde. Altın fiyatları yeniden yükselişe geçecek hem de ne yükselme! Uzmanlar o tarihi açıkladı.

Ünlü altın uzmanı Cihat Çiçek gram altındaki uçuk rakamı açıkladı! Altın almaya hemen koşun tavsiyesi

Altın fiyatları önümüzdeki günlerde rekor kıracak iddiası geldi. Yatırımcı için şu anda en güvenli liman belki de altın çünkü gelişmeler altının yukarı yönlü hareketini devam ettireceğini gösteriyor.

Gram altında 1450 TL beklentisi! Yatırımcılar dikkat...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Rusya-Ukrayna krizinin piyasalara olacak etkisini youtube yayınında değerlendirdi. Daha önce 2022 yılı bazında konuşan uzman isim, piyasalarda savaş fiyatlandırılması yapıldığını dile getirdi. Gram altında 1450 TL beklentisi gündeme geldi...

Altın fiyatları için dikkat çeken uyarı! Düzeltme yapılabilir!

Güvenli liman olması sebebiyle altın fiyatları üç ayın en yüksek seviyesini gördü. Fakat, uzmanlara göre çoğalan jeopolitik gerilimler, değerli metal olan altında sürdürülebilir bir teklifi getirecek. Peki uzmanlar gelişmeleri nasıl yorumluyor? Altın değerlenecek mi?

Altında son dakika! Gelecek haftadan itibaren...

Stratejist Hamza Yardımcıoğlu, Fed’in atacağı adımların yetersiz kalacağına ve altının adım adım yükseleceğine dikkat çekti. İşte ünlü stratejistin o açıklamaları...

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatları bugün ne kadar?

Milyonların takip ettiği altın piyasasında hareketlilik devam ediyor. Gram altın yeni haftanın üçüncü işlem gününe düşüşle başlayarak 509 liradan işlem görüyor. Yatırımcılar altın piyasasındaki bu düşüşün ne zamana kadar süreceğini merak ediyor...

Son dakika haberi! Gram altında beklenmedik hamle!

Altın piyasası son haftalarda yükselişe geçerek yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı. Bugün ise spot altın fiyatı, son bir ayın en düşük seviyelerine düşerken, gram altın da bugün 500 liranın altına düştü.

2 Haziran 2021 güncel altın fiyatları!

En güvenli yatırım aracı olan altın, güne yükselişle başladı. Altının gramı yeni işlem gününe değer kazancıyla başlayarak 526,4 lira seviyelerinden satışa sunuluyor.

Altın fiyatları tarihi seviyeyi geçti! İslam Memiş, gram altın 2.500 TL olacak dedi!  İşte o tarih...

Altın fiyatları son zamanlarda tarihi seviyeyi geçti. Altının ons fiyatı 2083 dolar olurken Altın ve piyasa analisti İslam Memiş, ''gram altın 2.500 TL olacak'' dedi.

1 Mart 2024 son dakika altın fiyatları: Gram altın 2 bin 136 TL, çeyrek altın 3 bin 509 TL!

1 Mart 2024 son dakika altın fiyatları yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün güne yükselişe başlarken, gram altın 2 bin 136 TL, çeyrek altın 3 bin 509 TL oldu. 

5 yılda dolar yüzde 546, Euro yüzde 502, gram altın yüzde 928 arttı!

2018 yılından 2023'e kadar dolar kuru yüzde 546 artış gösterirken, gram altın yüzde 928 oranında, Euro kuru ise yüzde 502 artış gösterdi. Yine söz konusu 5 yılda litre fiyatı otogazda yüzde 500, benzinde yüzde 537, motorinde yüzde 687 arttı.

Kapalıçarşı'da altın piyasası! 27 Ocak Cumartesi gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatı!

Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları en çok merak edilip araştırılanlar arasında geliyor. Altın almak isteyenler Kapalıçarşı altın piyasasını araştırıyor. İşte 27 Ocak Cumartesi altın fiyatları.

Altın fiyatları tekrar yükselişte! 24 Ocak 2024 Cumhuriyet, Çeyrek ve gram altın fiyatı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Ons altın yüzde 0,19 artışla 2032 dolardan işlem görürken yatırımcılar 24 Ocak Perşembe Cumhuriyet, Çeyrek ve gram altın fiyatlarını araştırıyor. 

Gram altında tüm zamanların tarihi zirvesi yaşandı!  

Ons altın fiyatı, ABD'den gelen sürpriz veri sonrası artmasını hızlandırırken; gram altın fiyatı da ons altın ve dolar/TL'deki yükselişin etkisi ile tarihi zirvesini 1992 lirayı taşıdığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Altın yatırımcıları dikkat! 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 10 Aralık 2023 Pazar canlı altın fiyatları 

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün 2005 dolardan işlem görüyor. Peki 1 gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira oldu? 10 Aralık 2023 canlı altın fiyatları. 

Gram altın fiyatında yeni rekor seviyesi yakalandı...

Ons altın rakamı, yaklaşık iki hafta sonra 2000 dolar seviyesini yeniden test ederken, gram altın fiyatı da ons altındaki artışında etkisi ile tarihi rekor seviyesini 1857 Türk Lirası'na yükseltti. İşte haberin ayrıntıları...

Altındaki yükseliş tavan yaptı! Gram altın fiyatı tarihi zirvesinde...

Ons altın rakamı, dolar endeksi ve ABD tahvil faizlerindeki düşüşün etkisi ile 1982 dolara kadar çıkış gösterdi. Buna göre, Gram altın fiyatı, ons altındaki artışında etkisi ile tarihi zirvesine ulaştı. İşte haberin detayları...

Gram altın için sene sonu tahmini geldi! Altın yatırımcıları bu rakam karşısında şoka girebilir...

Altının ons fiyatı 2000 doların üzerine yükselirken, Kapalıçarşı piyasasında altın fiyatları rekor seviyelere yükseldi. Sene başından bu yana gram altın yüzde 65 değerlenirken, sene sonu tahmini geldi. 

Altında fren patladı! Gram altın rekora gidiyor! Yatırımcılar hemen bakın! 22 Ekim Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun  ikinci gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1981 dolara yükseldi. Altında adeta fren patladı, gram altın rekora gidiyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 22 Ekim 2023 Pazar altın fiyatları.

Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından gram altının yıl sonu fiyatı belli oldu! Detaylar peş peşe geldi!

Altın fiyatları, Fed Başkanı Jerome Powell'ın 'şahin' tonlu yönlendirmelerinden sonra düştü. Yeni günde hızlı toparlanma kaydeden altın fiyatları için Fed belirsizliği sürüyor. Peki, gram altın yıl sonunda kaç TL olacak? İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in gram altın yorumları...

Altın fiyatlarında yükseliş sürüyor! 30 Ağustos gram altın fiyatı ne kadar? 30 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü önceki güne göre inanılmaz bir yükseliş gösterdi. Peki, altın fiyatları 30 Ağustos 2023 Çarşamba ne kadar oldu? Bugün gram altın ne kadar? İşte ayrıntılar...

gram altın fiyatı Haberi

gram altın fiyatı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altının çalkantılı günle yaşadığı bu günlerde piyasalardaki gelişmelere dair yeni değerlendirme ve açıklamalarda bulundu. Ekranlarda yeniden 1000 Türk Lirası’nın altını gören gram altın fiyatı için 'Gram altında sene sonu öngörüsü değişti mi?' sorusunu cevaplayan İslam Memiş, çarpıcı bir iddiada bulundu.

Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığına dikkat çeken İslam Memiş, ilk olarak döviz rakamlarına değindi:

"Dolar - lira kuru serbest piyasalarda 18.61-63 lira aralığında. Euro TL serbest piyasalarda 18.02-08 lira seyirlerinde. Daha önceki haftalarda dolar - lirada makas aralığı vardı, şimdi euro - lirada makas aralığı var. Euro dolar paritesi 0.97 seyirlerinde. Petrol fiyatlarında senenin son çeyreğinde 120-130 dolara kadar çıkışlar mümkün olabilir. Her yükseliş pompa fiyatlarına da aynı şekilde zam olarak yansıyacaktır, bu da kaçınılmaz...