29 / 03 / 2024

Grand Ravza otel

Grand Ravza otel

Ramada markasıyla önemli yatırımlar hayata geçirdiklerini açıklayan Hamit Karaoğlanoğlu, Grand Ravza için geri sayımın başladığını açıkladı.

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi açıldı!

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi 100 TL sermaye bedeli ile Fahrettin Akyüz tarafından açıldı.

Mersin Grand Boss Suit Otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki bir otel, kapılarını, yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında, mesai bitimi sonrası hastaneden evlerine gitmek istemeyen sağlık çalışanlarına tahsis edildi…

Sheraton Grand Samsun satılacak mı?

Tanrıverdi Holding'in 221 odalı otel 122 metre yüksekliği ile Karadeniz Bölgesi'nin en yüksek binası unvanına sahip olan oteli, Sheraton Grand Samsun'un satılacağı iddia ediliyor. Holding alıcı çıkması durumunda Beşiktaş'taki otelini de satabileceğini duyurmuş...

Haymana Ravza Termal Otel 19.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ankara İli Haymana İlçesi Medrese Mahallesi Hamam Altı Mevkii'nde yer alan 4 yıldızlı Ravza Termal Otel 19 milyon 447 bin 116,30 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Tatvan Grand İskender Palas 9.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Bitlis İli, Tatvan İlçesi, Sahil mahallesinde yer alan Grand İskender Palas isimli otel 9 milyon 821 bin 520 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 4 Mart 2019 olarak belirlendi. 

Çinliler, Ferit Şahenk'in Grand Hyatt Otel'ine talip!

Senstone Capital Yönetim Kurulu Başkanı John Zing, Türkiye’de turizm ve gıda alanında 150 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını, satın almayı planladıkları oteller arasında Grand Hyatt Oteli’n de olduğunu söyledi...

Grand Ankara Oteli'nin kapasitesi artırılıyor!

Ankara Çankaya'daki Grand Ankara Oteli'nin kapasitesinin artırılması planlanıyor. Tadilat projesi ile otel odası sayısı 215'ten 439'a yükselecek..

Aris Grand Tower Residence fiyat listesi!

Aris Grand Tower Residence fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor. Proje 45 katlı otel konseptinde yükseliyor...

Marmaris Grand Yazıcı Otel müze olacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz günü Marmaris'te tatilini yaptığı Grand Yazıcı Otel'in müze olması için harekete geçildi.

Grand Ravza için geri sayım başladı!

Ramada markasıyla önemli yatırımlar hayata geçirdiklerini açıklayan Hamit Karaoğlanoğlu, Grand Ravza için geri sayımın başladığını açıkladı.

Fikret Orman'ın Grand Focus Otel'i Varlık Fonu'na devredildi!

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Türkiye'nin önemli firmaların hisselerinin devredildiği Varlık Fonu'na Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman'a ait Grand Focus Otel'in de devredildiği ortaya çıktı.

Girne Çatalköy imar planı ile ilgili sunum gerçekleştiriliyor!

Girne-Çatalköy İmar Planı vizyon çalışmaları öncesinde 12 Ocak 2017 Perşembe günü Grand Pasha Otel’de kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütlerini bilgilendirmek amacıyla sunum gerçekleştiriliyor.

Wyndham Grand Levent En İyi Uluslararası Otel ödülü aldı!

Wyndham Grand İstanbul Levent; Avrupa, Ön Asya, Orta Asya, Orta Doğu ve Afrika’daki (EMEA) 43 ülkeden 450 otel arasında ‘En İyi Uluslararası Otel’ unvanına layık görüldü.

Grand Ravza otel Haberi

Grand Ravza otel

İnşaat sektöründe birçok önemli projeye imza atan Grand Ravza’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Karaoğlanoğlu, şimdi de turizm alanında büyümeye başlayacaklarını açıkladı.


Ramada markasıyla önemli bir yatırımı hayata geçirdiklerini anlatan Hamit Karaoğlanoğlu, şöyle konuştu: “Ordu–Giresun Havaalanına 6 kilometre, Ordu ve Giresun illerine 20 kilometre uzaklıkta Piraziz ilçesinde önemli bir yatırımı hayata geçirdik. Burada muhteşem deniz manzarası, eşsiz yemekleri, spa ve sağlık kulübü, çok amaçlı geniş salonları bulunan otelimizi yakında Ramada markasıyla hizmete...