29 / 03 / 2024

Grand Ravza yeni otel

Grand Ravza yeni otel

Ramada markasıyla önemli yatırımlar hayata geçirdiklerini açıklayan Hamit Karaoğlanoğlu, Grand Ravza için geri sayımın başladığını açıkladı.

En ucuz kamyonet kaç lira? SsangYong Musso Grand alınır mı? İşte Yeni Musso Grand’ın 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Güney Koreli otomobil üreticisi SsangYong’un yeni modeli Musso Grand’ın fiyat listesi açıklandı. İşte, SsangYong Yeni Musso Grand’ın 9 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni mezunlar dikkat! İGA, Yeni Havalimanı'na 1000 personel alacak! İşte başvuru ekranı, hemen başvurun!

İstanbul Grand Airport (İGA) 1000 yeni mezun personel alacağını duyurdu. İşte başvuruya dair tüm detaylar...

Kadri Samsunlu 7 soruda İstanbul Yeni Havalimanı'nı anlattı!

İstanbul Grand Airport (İGA) firmasının CEO'su Kadri Samsunlu, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilişkin BBC Türkçe'nin sorularını yanıtladı. Samsunlu, "Yaptığımız işleri sözleşme ve kanunlar çerçevesinde yapıyoruz" dedi.

Türklerin konutta yeni gözdesi Grand Turk Adası oldu!

Son 3 yılda 20 farklı ülkeden 2 bin 500 Türk vatandaşı Atlas Okyanusu’ndaki cennet adalardan biri olan Grand Turk (Büyük Türk), adasına yerleşti.

Grand Rezidans yeni fiyat listesi!

Grand Rezidans yeni fiyat listesi 374 bin TL'den başlıyor. Grand Rezidans projesi İstanbul Başakşehir'de yükseliyor...

3. İstanbul Grand Rezidans satışta! Yeni proje!

3. . İstanbul Grand Rezidans görücüye çıktı. Projedeki fiyatlar kısa süreliğine 299 bin liradan başlıyor, rezidans seçeneklerine göre 773 bin liraya kadar ulaşabiliyor.

Grand Ravza için geri sayım başladı!

Ramada markasıyla önemli yatırımlar hayata geçirdiklerini açıklayan Hamit Karaoğlanoğlu, Grand Ravza için geri sayımın başladığını açıkladı.

Twin Grand Towers İzmir Torbalı'da yükseliyor!

İkra İnşaat&Petrol ve Grand İnşaat Petrol firmaları Torbalı Ayrancılar’da ikiz kuleler inşa edecek.10 yıl öncesine kadar yeni inşaat sayısının yılda 50'yi geçmediği Torbalı'da inşaat sektöründe adeta patlama yaşanıyor.

Akkale İnşaat yeni yatırımlar için kolları sıvadı!

3 yıl önce Torbalı'ya gelen ve 37 daireden oluşan 5 blokluk yeni yaşam alanına sahip olan Ravza Konakları'nı inşa eden Akkale İnşaat, geçtiğimiz aylarda yeni ofisine taşındıktan sonra yeni yatırımlar için kolları sıvadı.

Expo Real’e yeni platform!

Avrupa'nın gayrimenkul alanındaki en büyük fuarlarından biri olan Expo Real, bu yıl Grand Plaza projesiyle yeni bir iletişim platformu oluşturmaya hazırlanıyor.

Mevaport İnşaat 5 yeni projesi tanıttı!

Mevaport A.Ş İzmir'de beş yeni gayrimenkul projesi ile Bornova Altındağ'da yatırımlarına devam ediyor. Wyndham Grand İzmir Özdilek'de düzenlenen lansman gecesinde projeler davetlilere tanıtıldı.

Aris Grand Tower satışa çıktı!

Daha önce Beylikdüzü'nde Aris Park Residence projesini hayata geçiren Aris Yapı'nın yeni projesi olan ve Esenyurt'ta yükselen Aris Grand Tower satışa açıldı.

Grand Pera, 2016’nın ilk çeyreğinde açılacak!

Kültür, sanat, eğlence, moda ve gastronominin hizmetine sunulan yeni nesil yaşam merkezi Grand Pera, 2016’nın ilk çeyreğinde açılacak. Grand Pera, Emek Sineması’nın kültürel değerini, sürdürülebilir bir anlayışla gelecek kuşaklarla tanıştıracak.

Grand Ravza yeni otel Haberi

Grand Ravza yeni otel

İnşaat sektöründe birçok önemli projeye imza atan Grand Ravza’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Karaoğlanoğlu, şimdi de turizm alanında büyümeye başlayacaklarını açıkladı.


Ramada markasıyla önemli bir yatırımı hayata geçirdiklerini anlatan Hamit Karaoğlanoğlu, şöyle konuştu: “Ordu–Giresun Havaalanına 6 kilometre, Ordu ve Giresun illerine 20 kilometre uzaklıkta Piraziz ilçesinde önemli bir yatırımı hayata geçirdik. Burada muhteşem deniz manzarası, eşsiz yemekleri, spa ve sağlık kulübü, çok amaçlı geniş salonları bulunan otelimizi yakında Ramada markasıyla hizmete...