28 / 03 / 2024

Greenist indirim

Greenist indirim

SARAY Grup tarafından İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen Greenist projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. 1 Eylül tarihine kadar sürecek kampanyada tüm daireler yüzde 10 oranında indirimle satışa sunuluyor.

Bahçelievler Greenist'te indirim için son gün 15 Haziran!

İstanbul Bahçelievler’de yer alan butik proje Greenist, 3+1 dairelerinde yüzde 10 indirim fırsatı 15 Haziran’da sona eriyor.

Greenist'te 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim!

Saray Grup'un Güneşli'de hayata geçirdiği Greenist projesinde, evleneceklere özel bir kampanya başladı. Buna göre, 23 Nisan-3 Mayıs tarihlerinde evlenenlere özel 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim yapılacak.

Greenist'ten evlenenlere özel yüzde 10 indirim!

Güneşli Bölgesi’nde yaşamın başladığı Greenist konutlarında, 23 Nisan-03 Mayıs tarihlerinde evlenenlere özel 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim kampanyası var.

Greenist’te yılbaşına özel yüzde 15 indirim!

Saray Grup imzası ile hayata geçirilen Greenist, yeni yılı çok özel bir kampanya ile karşılıyor. Projeden ev almak isteyenlere, 31 Aralık’a kadar geçerli KDV ve tapu indirimine ek olarak, peşin alımlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...  

Greenist bahar kampanyası 2019!

Saray Grup güvencesiyle hayata geçirilen Greenist’te bahar kampanyası başladı. Bahar kampanyası kapsamında, peşin alımlarda 10 daireye özel yüzde 15 indirim ve kişiye özel ödeme fırsatları sunuluyor...

Greenist’ten yüzde 15 indirim fırsatı!

Saray Grup tarafından hayata geçirilen Greenist projesinde yüzde 15 indirim kampayası başladı. Özel kampanyanın yıl sonuna kadar devam edeceği açıklandı.

Greenist ve Greenist Teras’ta Kurban Bayramı kampanyası!

Greenist ve Greenist Teras’ta Kurban Bayramı kampanyası ile yüzde 15 indirim sağlanıyor. Saray Grup imzasını taşıyan projeler alıcılarına kazandırıyor. 

Greenist yüzde 12 indirim fırsatıyla çifte bayram yaşatacak!

Basın Ekspres-Güneşli bölgesinde yer alan Greenist, Kurban Bayramı sonuna kadar satış ofisine gelen müşterilerine yüzde 12 indirim fırsatı sunuyor. Greenist satış ofisi, Kurban Bayramı’nda ev sahibi olmak isteyenler için 31 Ağustos Perşembe ve 4 Eylül Pazartesi günleri de açık olacak.

Greenist’te yüzde 12 indirim fırsatı!

İstanbul’un hızla gelişen ve her geçen gün daha da değerlenen Basın Ekspres-Güneşli bölgesinde yer alan Greenist, Temmuz sonuna kadar satış ofisine gelen müşterilerine yüzde 12 indirim fırsatı sunuyor.

Greenist’ten yüzde 12 bayram indirimi!

Basın Ekspres-Güneşli bölgesinde yer alan Greenist, Haziran sonuna kadar satış ofisine gelen müşterilerine yüzde 12 indirim fırsatı sunuyor

Bahçelievler Greenist'te yeni yıla özel kampanya!

İstanbul Bahçelievler’de 174 daireden oluşan butik proje Greenist, yeni yılı yeni evlerinde karşılamak isteyenlere özel kampanya uyguluyor. Greenist’ten daire sahibi olmak isteyenlere ekstra yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Greenist'te yüzde 10 indirim fırsatı!

Greenist'in yaz kampanyası için son haftaya girildi. “Dört mevsim tatil vadediyoruz” ilkesiyle yola çıkan, bölgenin en yeşil projesi Greenist’te yaz tüm güzelliğiyle devam ediyor.

Greenist'ten yüzde 10 indirim!

SARAY Grup tarafından İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen Greenist projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. 1 Eylül tarihine kadar sürecek kampanyada tüm daireler yüzde 10 oranında indirimle satışa sunuluyor.

Greenist'te 1 Eylül'e kadar yüzde 10 indirim!

Şehrin dinamizmini doğayla buluşturan Greenist, konut sahibi olmak isteyenlere 1 Eylül tarihine kadar tüm dairelerde yüzde 10 oranında indirim sunuyor.

Bahçelievler Greenist'te kampanyalar 1 Eylül'e kadar geçerli!

Greenist’te avantajlı yaz kampanyası başladı. 30 Temmuz-1 Eylül tarihleri arasında konut sahibi olmak isteyenlere tüm dairelerde yüzde 10 oranında indirim yapılacak.

Greenist’te 1 Eylül'e kadar tüm dairelerde yüzde 10 indirim!

Şehrin dinamizmini doğayla buluşturan Greenist, konut sahibi olmak isteyenlere 1 Eylül tarihine kadar tüm dairelerde yüzde 10 oranında indirim sunuyor.

Greenist indirim Haberi

Greenist indirim

SARAY Grup tarafından İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen Greenist projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. 1 Eylül tarihine kadar sürecek kampanyada tüm daireler yüzde 10 oranında indirimle satışa sunuluyor. 174 daireden oluşan butik proje Greenist'in şehrin içinde tatil hissi yarattığını belirten Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici "Malum, artık yoğun metropol hayatında hiçbirimiz uzun tatiller yapamıyoruz. Bizler de tatili evlerimize getirelim istedik ve bunun için hiçbir detaydan kaçınmadık. Bu keyfi yaşatmayı kolaylaştırmak için de 1 Eylül'e kadar tüm dairelerimde yüzde 10 oranında indirim uyguluyoruz"...