26 / 04 / 2024

grup 7 iletişim

grup 7 iletişim

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın iletişim danışmanlığını Grup 7 İletişim yürütecek.

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Halk GYO'nun PR ajansı Grup 7 İletişim oldu!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın iletişim danışmanlığını Grup 7 İletişim yürütecek.

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim!

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

Kuzu Grup Sea Pearl Evleri iletişim!

Kuzu Grup Sea Pearl Evleri iletişim için satış ofisi ile 0212 696 53 52 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre uzaklıkta olan projenin ilk etabı 20 katlı 4 bloktan oluşuyor.

Kuzu Grup Kuzu Effect iletişim!

Kuzu Grup Kuzu Effect iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 491 39 07 olarak belirlendi. Ankara Çankaya'da yükselen projede 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Kumru Ankara Kuzu Grup iletişim!

Kumru Ankara Kuzu Grup iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kumru Ankara projesinde 164 adet daire ve bir açık çarşı yer alıyor. Kumru Ankara, Eylül 2017'de tamamlanıyor...

Bahçeşehir Park Atmaca Grup iletişim!

Bahçeşehir Park Atmaca Grup iletişim ve fiyat bilgileri haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Park projesinde 4+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 700 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Başakşehir Avrupa Konutları iletişim!

Toplam 603 adet daire ve 17 adet ticari birimin bulunduğu proje 7 blok şeklinde yükselecek. Başakşehir Avrupa Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Kayaşehir Avrupa Konutları Başakşehir iletişim!

Kayaşehir Avrupa Konutları Başakşehir iletişim için 444 38 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülen proje 7 blok halinde inşa edilecek.

Sinpaş Ankara Marina iletişim bilgileri telefon!

Daire seçenekleri 1+1'den 7,5+1'e kadar değiştiği proje 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Sinpaş Ankara Marina iletişim bilgileri telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi.

grup 7 iletişim Haberi

grup 7 iletişim

Grup 7 İletişim, gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti vermeye başladı. Grup 7, Halk GYO’ya itibar yönetimi, medya ilişkileri, iç iletişim ve etkinlik yönetimi alanlarında stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti verecek.

2010 yılında Türkiye Halk Bankası A.Ş. bağlı ortaklığı olarak kurulan ve ana ortağından aldığı güçle hızla büyüyerek; konut projeleri, düzenli kira geliri elde ettiği otel ve ofis binaları ile çeşitlendirdiği portföyünü yaklaşık 2 milyar TL seviyelerine taşıyan, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Halk GYO), Ülkemizin mega projelerinden İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (IUFM) projesinin en büyük paydaşlarından biridir.


Grup 7’nin sürekli hizmet verdiği müşteriler arasında Halkbank, Sabancı Vakfı, Nestlé Waters Türkiye, Colin’s, Faber-Castell, Adel Kalemcilik, Hayat Kimya, Skyland İstanbul, Eroğlu Holding, Pera Müzesi, İstanbul Araştırmaları Enstitüsü,...