23 / 04 / 2024

gs Florya projesi

gs Florya projesi

Sarı-kırmızılı kulübün Divan sonrası oluşan ortak görüş şu: “Florya ve Riva’nın satışı da kulübü kurtarmayacak” GS Store’lardan santranca kadar tüm hesaplar ekside.

Riva ve Florya projeleri GS'yi 330 milyonluk borçtan kurtaracak!

G.Saray Başkanı Özbek ilk olarak banka borçlarını ödeyecek ve ağır faiz yükünden kurtulacak... UEFA tehdidini de bitirecek olan Özbek'in hedefi, G.Saray'ı Avrupa'nın en büyük bütçeli 10 kulübü arasına sokmak.

İnan Kıraç: Riva ve Florya projelerine oyum evet değil!

Galatasaray'ın Olağanüstü Genel Kurulu'nda söz alan Galatasaray Vakfı Başkanı İnan Kıraç, "Ülkemizin içinde bulunduğu durum, dövizin seyri tüm diğer etkenler düşünüldüğünde benim kararım evet değil" dedi.

Nivak Florya'da yüzde 40 peşin,12 ay vade avantajı! Son 9 gün, fırsatı kaçırmayın!

Nivak Group imzası ile inşa edilen Nivak Florya projesi 2024 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Nivak Florya'da daire fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar bulunuyor? İşte merak edilenler...

Florya Cennet 2 yüzde 50 peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Florya Cennet 2, projesi İzzet Oklu İnşaat tarafından Adananın en değerli lokasyonlarından Kıyıboyu Caddesi'nde inşa ediliyor. Florya Cennet 2 yüzde 50 peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldı ve böylece büyük gelir sağlanması hedeflenen gayrimenkul projesi için büyük bir adım attı. İşte detaylar...

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Emlak Konut GYO Florya Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçirilen Florya Evleri projesi 68 bin 36 metrekarelik arsa alanında yükseliyor. Peki Emlak Konut GYO Florya Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Emlak Konut Florya Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Dursun Özbek'ten son dakika Florya Projesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübü iyi günlere taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Özbek Florya projesine ilişkinde açıklamarda bulundu.

Emlak Konut Florya Evleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Florya Evleri projesi için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut GYO Florya Evleri projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçirilecek olan Florya Evleri projesinde yer teslimi yapıldı...

Emlak Konut GYO Florya Evleri için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Florya Evleri projesi için ÇED süreci başladı.

Emlak Konut GYO Florya Evleri değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Bakırköy Şevketiye Emlak Konut Florya Evleri projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şevketiye Mahallesi, 1242 ada 2 parselde yer alan 242 adet konut ve 12 adet ticari üniteden oluşan Emlak Konut GYO Florya Evleri projesi için yapı ruhsatlarını aldı.

Galatasaray'da Florya karmaşası!

Galatasaray'da Florya ve Riva arazileri için yeniden yapılan anlaşma tartışmalara yol açtı. GS'nin eski başkanı Dursun Özbek, Mustafa Cengiz'in yaptığı anlaşma ile kulübü zarara uğrattığını söyledi...

Galatasaray Florya ve Riva arsalarının akıbeti belli oldu!

Galatasaray Florya ve Riva arsalarının akıbeti belli oldu. 4 Aralık'ta imzalanan protokole göre, Florya Galatasaray'da kaldı, Düşler Vadisi Riva projesi ise devam edecek...

gs Florya projesi Haberi

gs Florya projesi

Cimbom'da kısa süre önce gerçekleşen Divan Kurulu toplantısı bir hayli hararetli geçmişti. Üyeler, Dursun Özbek'i adeta topa tutarken, sarı-kırmızılıların başkanı ise "Bu borcu ben yapmadım. Ben azaltmaya çalışıyorum" savunmasında bulunmuştu. Özbek, Riva ve Florya'nın değerlendirilerek borcun azalacağını belirtmişti. Ancak Galatasaray'ın son 10 yılındaki mali yapısı incelendiğinde Florya ve Riva arazilerinin değerlendirilmesinin de borçları kapatmaya yetmeyeceği hatta kulübün elden dahi çıkabileceği konuşuluyor. Cimbom'da futbolun bağlı olduğu Sportif AŞ son 8 yılda 759 milyon 173 bin TL zarar etmiş durumda. Bu dönemde elde edilen cironun yüzde 39'u zarar olarak gerçekleşti. Özellikle Şampiyonlar Ligi gelirlerinin kesilmesi Aslan'a büyük darbe vurdu. Sadece futbol ve basketbol değil amatör branşlarda da inanılmaz bir zarar var. Voleyboldan sutopuna satrançtan kürek sporuna kadar tüm branşlar eksi yazıyor.


GERÇEK...