24 / 04 / 2024

gübre kaç lira Haziran 2022

gübre kaç lira Haziran 2022

Milyonlarca çiftçi son dakika gübre fiyatlarını araştırıyor. Sektörün öncü şirketlerinden olan TOROS, İGSAŞ, BAĞFAŞ'ın ardından GÜBRETAŞ’ta gübre fiyatlarını yükseltti. Peki gübre fiyatları bugün kaç lira oldu? Hangi gübreye ne kadar zam geldi? İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...

Gübre fiyatlarındaki aylık artış yüzde 18,7 oldu! Çiftçiler dikkat! Hangi gübre kaç lira? 

Ağustos 2023'te gübre fiyatlarını yakından ilgilendiren göstergelerden olan, gübre ve toprak geliştiriciler grubundaki artış yüzde 18,07 olarak kaydedildi. Peki son dakika gübre fiyatları ne kadar oldu? İşte GÜBRETAŞ 22 Ekim 2023 fiyat listesi...

22 Ekim Pazar dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu? Güncel dolar alış-satış fiyatı

Geçtiğimiz hafta 28 TL seviyesini geçen dolar yeni rekoruna imza attı. Dolarda yükseliş devam ediyor. Dün 28,09 seviyesinde kapanış yapan dolar bugün güne nasıl başladı? 22 Ekim Pazar dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu?

2024 asgari ücret zammı ne kadar olacak? Günlük ve bürüt asgari ücret hesaplaması kaç lira? Ayrıntılar gelmeye başladı

Yıl sonunun yaklaşmasıyla gözler yeni asgari ücrete çevrildi. 2024 asgari ücretin ne kadar olacağı sorusu gündemden düşmüyor. Peki 2024 asgari ücret ne kadar olacak? Günlük ve bürüt asgari ücret hesaplaması kaç lira?

Gübre fiyatlarında yüzde 10, mazotta yüzde 75 artış! Çiftçilere büyük şok! Hangi gübre kaç TL oldu?

Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin (TZOB) araştırmasına göre mazot ve gübre fiyatları katlandı. Peki hangi gübre kaç TL oldu? İşte ayrıntılar... 

Demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları!

Milyonlarca vatandaş arama motorlarında en çok ''Payas ve İzmir'' demir fiyatlarını merak ediyor. Son zamanlarda zam gelen demir rekor fiyatlara ulaştı. Peki demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları.

25 Eylül dolar ne kadar? Dolar alış-satış fiyatı bugün kaç lira? Güncel dolar/TL kuru

25 Eylül dolar kuru yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dolar almak ve bozdurmak isteyen vatandaşlar ''bugün dolar ne kadar, güncel dolar kuru kaç lira?'' sorularını araştırıyor. İşte güncel dolar/TL kuru...

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

1 dolar bugün ne kadar? 26 Ağustos Cumartesi dolar/TL kaç lira oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının hemen ardından dolar/TL kuru düşüşe geçti. Hafta sonunun ilk günün de dolar kuru merak ediliyor. 1 dolar bugün ne kadar? 26 Ağustos Cumartesi dolar/TL kaç lira oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı.

Güncel gümüş fiyatları! 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

Gümüş fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Altın ve dolardan sonra yatırımcılar gümüşe yönelmeye başladı. Dolar kuruna bağlı hareket eden gümüş bugün yükselişe geçti.  Peki 1 gram gümüş kaç lira? 22 Ağustos Salı gümüş ne kadar?

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

5 Ağustos Cumartesi euro ne kadar? Güncel euro/TL kuru kaç lira? Euro yükselmeye devam edecek mi?

5 Ağustos Cumartesi günü döviz kurları milyonlarca kişi tarafından araştırılmaya devam ediyor. Dün 29,60 TL'den kapanış yapan euro TL kuru 5 Ağustos Cumartesi euro ne kadar? Güncel euro/TL kuru kaç lira? Euro yükselmeye devam edecek mi?

Euro güne nasıl başladı? Bugün euro/TL kuru kaç lira? 2 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Piyasalarda negatif seyir bugün de devam ediyor. Dün 29,580 TL'den kapanış yapan euro TL kuru bugün güne nasıl başladı?  Bugün euro/TL kuru kaç lira? 2 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? Güncel altın fiyatları

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ''Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte güncel altın fiyatları.

gübre kaç lira Haziran 2022 Haberi

gübre kaç lira Haziran 2022

Milyonlarca çiftçi son dakika gübre fiyatlarını araştırıyor. Çiftçiler, gübre fiyatlarında yaşanan değişiklikleri yakından takip ediyor. Kurlardaki yükseliş gübre fiyatlarını da etkiliyor. 

Mazot fiyatları, son gelen zamlarla beraber bazı illerde 30 TL'yi aşarken, çiftçilere bir kötü haber de gübre fiyatlarından geldi. Yüksek hammadde fiyatları gübre üretiminde baskılamaya neden olurken, döviz kurlarında yaşanan artış da gübre fiyatlarını yükseltiyor. 

Peki gübre fiyatları bugün kaç lira oldu? Hangi gübreye ne kadar zam geldi? İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...
 

Kurlarda yaşanan artışlar gübre fiyatlarını da yukarı çekiyor. Gübre fiyatlarına yapılan her zam çiftçinin girdi maliyetinde artışı getirirken, gıda enflasyonunun da yukarı tırmanmasına neden oluyor. Sektörün öncü şirketlerinden olan TOROS, İGSAŞ, BAĞFAŞ'ın ardından GÜBRETAŞ’ta gübre fiyatlarını yükseltti. 

GÜBRETAŞ, yapılan zamma ilişkin herhangi bir...