19 / 04 / 2024

Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti Kampanyası

Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti Kampanyası

Emlak Konut tarafından hayata geçirilen ''Güçlü Türkiye için Birlik Vakti'' kampanyasında bugün son gün. Kampanya kapsamında en çok ilgi gören 5 proje sizin için araştırıldı. İşte o haber...

Emlak Konut 20 yıl vade kampanyasında son 5 gün!

Emlak Konut GYO’nun Türkiye'nin geleceğine ve ekonomisine olan güveninin göstergesi olarak imza attığı “Güçlü Türkiye için Birlik Vakti” kampanyasında geri sayım başladı.

20 yıl vade kampanyasıyla bir ayda 2 bin 300 konut satıldı!

Emlak Konut GYO'nun 1 Şubat'ta başlattığı "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyasında bir ayda 2 bin 300 konut satıldı, 2 milyar 600 milyon liralık da ciro elde edildi. Kampanya 31 Mart'ta sona erecek.

Emlak Konut kampanyasında 60 ve 120 ay seçeneği revaçta!

“Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” kampanyası kapsamında 2 bin 40 konutun satışı gerçekleşti. Emlak Konut tarafından başlatılan kampanyada 60 ay 0 faiz ve 120 ay 0,45 vade ödeme seçeneği daha çok tercih ediliyor.

Ege Yapı'dan Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti Kampanyası'na destek!

Ege Yapı, Emlak Konut öncülüğünde, konut ve bankacılık sektörünün birlikte hayata geçirdiği tarihi kampanyaya tam destek verdi.

Koordinat Çayyolu, Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyasına katıldı!

Konut alımını kolaylaştırmak için Emlak Konut GYO öncülüğünde başlatılan “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” kampanyası Ankaralılar’ı da heyecanlandırdı.

Türkiye inşaat malzemesi sanayisi 2024 yılında yüzde 5 büyüyecek!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 56’ncı kez düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’nda önemli değerlendirmeler yapıldı. Söz konusu buluşmada Türkiye inşaat malzemesi sanayisinin 2024 yılında yüzde 5 büyüyeceği belirtildi.

Türkiye ekonomisi 2023'ün 3. çeyreğinde yüzde 5,9 büyüdü! En fazla büyüme inşaatta!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK tarafından açıklanan resmi rakamlara göre Türkiye ekonomisi 2023 yılının 3. çeyreğinde beklentilerin üzerinde yüzde 5,9 büyüme kaydetti. En fazla büyüme inşaat sektöründe görüldü...

Türkiye’de, gıda fiyatları 38 aydır aralıksız artıyor! Küreselde ise 2,5 yılın dibinde...

Dünya gıda fiyatları, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) verilerine göre 2,5 yılın en düşük seviyesini gördü. Türkiye'de ise 38 aydır aralıksız artış devam ediyor. 

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Türkiye’de mezunları en çok para kazanan bölümler hangileri? Lisans ve önlisans için tek tek açıklandı!

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye'de lisans mezunlarının kayıtlı istihdam oranı yüzde 71,7 şeklinde olurken; lisans mezunlarında ortalama iş bulma süresi ortalama 13,9 ay olarak belirlendi. İşte en çok iş bulabilen ve en çok kazandıran bölümler...

Batı yaptırımları nedeniyle Rus altını Türkiye, Çin ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satılıyor

Yaptırımlar yüzünden Rusya'nın geleneksel ihracat güzergahlarının kesilmesi, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin ve Türkiye'yi Rus altını için yeni bir ticaret merkezi durumuna getirdi

Volvo XC60'da Nisan fırsatı! Zam gelmedi, fiyatı aynı kaldı! İşte Volvo XC60 güncel Türkiye satış fiyatı

Volvo Nisan ayında tek bir modeline zam yaparken diğer tüm araçların fiyatları aynı kaldı. Nisan ayını Mart ayı fiyatlarıyla karşılayan Volvo XC60'ın da liste fiyatı değişmedi. İşte Volvo XC60 güncel Türkiye satış fiyatı...

Kripto paralardaki ayı piyasasından güçlü çıkmak için 8 ipucu!

Ledger CEO'su Pascal Gauthier, kripto paralardaki ayı piyasasından güçlü çıkmak için 8 ipucu verdi. İşte o ipuçları...

Türkiye inşaat malzemesi sanayisi daha da güçlenecek!

İnşaat malzemelerinin yüzde 100 yerli olması için başlatılan çalışmalarla ilgili konuşan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Ürünlerimizin kalitesi ve ihracat performansımız Türkiye inşaat malzemesi sanayisinin gücünü yansıtıyor'' dedi.

'Flamingo cenneti' Erçek Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van'ın İpekyolu ilçesinde, birçok kuş türüne ev sahipliğinde bulunan Erçek Gölü, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Adil Bayındır'dan 'Beyşehir Gölü imara açıldı' iddiasına cevap: İnşaat yok, beton yok! 

Konya Beyşehir’in Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’in çevresinin imara açıldığına yönelik iddialara ilişkin, "İnşaat yok, beton yok, ben buralıyım Beyşehir benim suyum" dedi.

Mesut Özil eşi Amine Gülşe için 20 milyon liralık ev alacak!

Mesut Özil, 8 aylık hamile olan eşi Amine Gülşe için 'baba jest' yaptı. Kızı için hazırlıklara başlayan yıldız futbolcu, Çeşme’de bulunan 15 milyon liralık villasına oyun parkı ile çocuk odası yaptırıyor. Mesut Özil’in İstanbul’da 20 milyon liralık bir villaya baktığı öğrenildi.

Yabancı gayrimenkul yatırımcısının gözü Türkiye’de!

Yurt dışından Türkiye'ye gerçekleşen taşınmazlar için yatırım her geçen yıl güçlenerek artıyor. Ülkemize özellikle Araplar ilgi gösteriyor...

Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti Kampanyası Haberi

Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti Kampanyası

İşte Emlak Konut ''Güçlü Türkiye için Birlik Vakti'' kampanyasında en çok ilgi gören projeler...



1- VALİDEBAĞ KONAKLARI



DAP Yapı, Eylül 2015'te ihalesini kazandığı. Emlak Konut GYO'nun Validebağ Korusu'na komşu Validebağ Konaklan projesinde yarı fiyatına satışla bir rekora imza attı. 368adet lüks daire ve dükkân yer alan Validebağ Konakları projesinin ön talep sürecinde 20 binin üzerinde görüşme trafiği gerçekleşti. 5 katlı 11 blok şeklinde tasarlanan projede 1+0'dan 6+1 'e farklı daire seçeneği 10 bin lira düzeyinden başlayan metrekare birim fiyatı üzerinde satışa sunuluyor. 



Web: http://validebagkonaklari.com


2- NİDAPARK KÜÇÜKYALI