25 / 04 / 2024

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi iletişim

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi iletişim

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Buyaka Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buyaka Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Tırıl tarafından kuruldu.

Emas Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emas Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Gül tarafından kuruldu.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Gül Global İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gül Global İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Gül tarafından kuruldu. 

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

Göztepe Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göztepe Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Abdussamet Civelek tarafından kuruldu.

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de İLyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Amırahmad Youseı, Hüseyin Gülgönül, Mohammadhassan Farshbafı Esfahlan ve Sana Farshbafı Esfahlan ortaklığında kuruldu.

Enka İnşaat'ın acı günü! Nejat Gül vefat etti!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu eski üyesi Nejat Gül hayatını kaybetti. 

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Gözbahçe Grup İnşaat Elektrik Temizlik Oto Yedek Parça Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözbahçe Grup İnşaat Elektrik Temizlik Oto Yedek Parça Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  400  bin TL sermaye bedeli  ile Ayhan Gül tarafından kuruldu.

Gümaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gümaş Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Yeşil tarafından kuruldu.

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi iletişim Haberi

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi iletişim

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi konusu:
- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü kamusal, resmi, tüzel ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. - Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, kamusal, resmi, tüzel ve özel kurum...