29 / 03 / 2024

Gül İnşaat açık artırma

Gül İnşaat açık artırma

Bugün Turyap aracılığıyla gerçekleştirilen Gül İnşaat konut ve iş yeri müzayedesi sonuçlandı. 212 gayrimenkulden 80 tanesine teklif geldi. 

Gül İnşaat konut ve iş yeri açık artıma ihalesi 2018!

Turyap aracılığı ile Gül İnşaat'ın Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres'te yer alan toplam 10 projesindeki konut ve iş yeri açık artıma usulü ile 6 Şubat'ta satışa çıkarılıyor. 

Gül İnşaat 212 gayrimenkulü açık artırmayla satışa çıkardı!

Gül İnşaat, 10 projesindeki 212 adet konut ve işyerini açık artırmayla satışa sunuyor. Müzayede Turyap aracılığı ile 6 Şubat Salı günü saat 12:00'de gerçekleştirecek..

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Gül İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Myrose Şubesi açıldı!

Gül İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Myrose Şubesi bugün Kağıthane'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Gül ve Mevlüt Gül ortaklığında açıldı.

Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik haciz!

İstanbul Beylikdüzü'nde bir toprak sahibi, Gül İnşaat'ın 40 kadar konutu kendisinden habersiz yabancı uyruklu kişilere sattığını iddia etti ve savcılığa suç duyurusunda bulundu. İcra Dairesi, arsa sahiplerini haklı gördü ve Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik icra gönderdi.

Başakşehir'de sahibinden satılık gölün fiyatı şaşırttı!

İstanbul, Başakşehir'de sahibinin satışa çıkardığı 4 dönümlük alandaki göl yeni sahibini bekliyor. Gölün fiyatı herkesi şaşırtıyor...

Gül İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Hilton Topkapı Şubesi açıldı!

Gül İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Hilton Topkapı Şubesi Bayrampaşa'da 60 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Gül İnşaat Katar’da villa, Kuveyt’te kule yapacak!

Aralık ayında Katar’da ofis açan Gül İnşaat Katar’da ruhsat aşamasında olan 34 villalık projenin ardından Kuveyt’te de bir kule projesi için çalışmalara başladı.

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünden 80 tanesine teklif geldi!

Bugün Turyap aracılığıyla gerçekleştirilen Gül İnşaat konut ve iş yeri müzayedesi sonuçlandı. 212 gayrimenkulden 80 tanesine teklif geldi. 

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

Gül İnşaat konut ve iş yeri açık artırma fiyatları!

Turyap aracılığı ile Gül İnşaat'ın Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres'te yer alan toplam 10 projesindeki konut ve iş yeri açık artıma usulü ile satılıyor..

Turyap Gül İnşaat açık artırması nerede? 

Hemen teslim ve temen tapu fırsatının sunulduğu Gül İnşaat gayrimenkulleri açık artırmayla 6 Şubat 2018 Salı günü satışa çıkarılıyor...

Gül İnşaat konut ve iş yeri açık artıma ihalesi 2018!

Turyap aracılığı ile Gül İnşaat'ın Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres'te yer alan toplam 10 projesindeki konut ve iş yeri açık artıma usulü ile 6 Şubat'ta satışa çıkarılıyor. 

Gül İnşaat gayrimenkul ihalesi ne zaman?

Gül İnşaat, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres bölgelerinde yer alan 10 projesindeki toplam 212 konut ve işyerini açık artırma ile satışa çıkarıyor. Peki, Gül İnşaat gayrimenkul ihalesi ne zaman?

Turyap Gül İnşaat açık artırma ihalesi 2018!

Gül İnşaat, Turyap aracılığı ile 212 gayrimenkulünü açık artırmayla satışa çıkarıyor. Açık artırma 6 Şubat Salı günü saat 12:00'de Double Tree By Hilton'da yapılacak..

Gül İnşaat açık artırma Haberi

Gül İnşaat açık artırma

Gül İnşaat'ın portföyünde yer alan 212 adet gayrimenkul Turyap aracılığıyla açık artırma yöntemiyle Topkapı'daki Double Tree By Hilton'da satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkuller arasında konut ve iş yerleri bulunuyor.

Hemen tapu, hemen teslim fırsatının sunulduğu müzayedede Kalekent, Vista Konakları, Nursan Konakları, Kubist Park, Beycity AVM, Ataköy Suits, Pelican Hill Malikaneleri, Sefaköy Özgür Residence, Gül Park Suits ve Gül Proje Express projelerindeki gayrimenkuller satışa sunuldu. Gayrimenkuller için banka kredi desteği ve yüzde 20 peşin 36 ay vadeli ödeme gibi imkanlar sunuluyor. 


80 gayrimenkule teklif geldi

Gül İnşaat'ın açık artırma yöntemiyle satışa çıkardığı 212 gayrimenkulünden 80 tanesine teklif geldi. Kalan gayrimenkuller için ise 9 Şubat 2018 Cuma gününe kadar teklifler alınmaya devam edecek. 


Esra Nur...