28 / 03 / 2024

Gül Proje Onbirinci Mahalle iletişim

Gül Proje Onbirinci Mahalle iletişim

Gül Proje Onbirinci Mahalle iletişim için 0212 856 02 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire seçeneklerinin 2+1'den 5+2'ye kadar farklı şekilde tasarlandığı proje 11 bloktan oluşuyor.

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gül tarafından kuruldu.

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ümit Doğan tarafından kuruldu.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Gül Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Demir tarafından kuruldu. 

Petek Proje'nin acı günü! Gülşen Tekiner vefat etti!

Petek Proje Mühendislik Müşavirlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Tekiner'in annesi Gülşen Tekiner vefat etti. Petek Proje Mühendislik ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Gül Proje açık artırmayla gayrimenkul satacak mı?

Gül İnşaat'ın portföyünde yer alan 212 adet gayrimenkul Turyap aracılığıyla açık artırma yöntemiyle satışa çıkmıştı. Gül proje ise gayrimenkulleri için böyle bir açık artırma yapmayı düşünmüyor. 

Gül Proje Basın Express güncel fiyatlar!

Gül Proje Basın Express güncel fiyatları 331 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

Vira İstanbul Gül Proje fiyatları!

Vira İstanbul Gül Proje fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. 17 blok olarak hayata geçirilen proje İstanbul Beylikdüzü'de inşa ediliyor...

Gül Proje Express'te aylık 3 bin TL taksitle!

Gül Proje imzası taşıyan Gül Proje Express projesinde daire teslimlerinin Aralık 2018'de yapılması hedefleniyor. Projede aylık 3 bin TL taksit ödeyerek ev sahibi olunabiliyor...

Avangart İstanbul Gül Proje fiyatları!

Seyrantepe Avangart İstanbul projesi 735 daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor. Avangart İstanbul Gül Proje fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

Gül Proje Avangart İstanbul satılık ev!

Gül Proje Avangart İstanbul satılık ev seçenekleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak tasarlanıyor. Sekiz bloktan oluşan projede 60 aya kadar vade farksız ödeme yapılabiliyor...

Gül Proje Avangart İstanbul Projesi güncel fiyatlar!

Gül Proje Avangart İstanbul Projesi güncel fiyatları 417 bin TL'den başlıyor. 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Gül Proje Avangart İstanbul teslimleri!

Gül Proje tarafından İstanbul Seyrantepe'de hayata geçirilen Avangart İstanbul projesinde 60 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 650 bin TL'den başlıyor...

Gül Proje Onbirinci Mahalle iletişim Haberi

Gül Proje Onbirinci Mahalle iletişim

Onbirinci Mahalle Konutları'nın anahtar teslim tarihi Ekim 2018 olarak belirlendi. Projede 2+1, 3+1, 3+2, 4+1, 4+2 ve 5+2 daire tipleri bulunuyor. 


Gül Proje Onbirinci Mahalle iletişim için satış ofisi ile 0212 856 02 22 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Satış süreci devam eden proje İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor.


29 bin 918 metrekarelik arsa alanı üzerine yayılan Onbirinci Mahalle Beylikdüzü Evleri Gül Proje tarafından hayata geçiriliyor. Proje 11 bloktan meydana geliyor. 


Beylikdüzü Onbirinci Mahalle fiyatları 350 bin TL ile 850 bin TL arasında değişiyor. Proje 180 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor.


Onbirinci Mahalle Rezidans'ta 24 saat güvenlik hizmeti,  cafe, fitness, sauna, fin ve Türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzu, açık - kapalı otopark gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


Gül Proje Onbirinci Mahalle iletişim

Telefon: 0212...