24 / 04 / 2024

Gül Sağır Aydın kimdir

Gül Sağır Aydın kimdir

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, büyümesine paralel olarak kadrosuna deneyimli isimler katıyor… Gül Sağır Aydın, Seramiksan Pazarlama Müdürü oldu.

Yavuz Aydın'dan kira tepkisi: 3+1 evlere 12 bin TL'den fazla isteniyor, 17 bin TL asgari ücretli kirayı nasıl ödesin?

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, hayat pahalılığını Meclis gündemine taşıdı. Aydın, 3+1 evlere 12 bin TL'den fazla istendiğine, vatandaşların kiraları da ödemekte zorluk çektiğine vurgu yaptı. İşte Aydın'ın o açıklaması...

Borsada bir hisse ucuz mu pahalı mı nasıl anlaşılır? F/K oranı nedir, nasıl hesaplanır?  

Borsa İstanbul’da hisse senedi alan küçük yatırımcıların aklına takılan sorulardan biri de şirketlerin F/K oranı ve bu oranın nasıl hesaplanacağı. Borsa Filozofu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, F/K oranı nedir, nasıl hesaplanır sorularının cevabını verdi.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

Konut rayiç bedel sorgulama 2023! Evin rayiç bedeli nasıl hesaplanır? İşte e-Devlet, Gelir İdaresi sorgulama adımları...

'Rayiç bedel ne demek? Evin rayiç bedeli nasıl öğrenilir? 2023 rayiç bedel nasıl hesaplanır?' sorularının yanıtları merakla araştırılıyor. İşte e-Devlet ve Gelir İdaresi rayiç bedel hesaplama 2023... 

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Göksan Orman Ürünleri İnşaat Plastik Hafriyat Nakliyat Metal Palet San.Tic.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Remzi Çifcibaşı tarafından kuruldu.

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Gür tarafından kuruldu.

İnşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaatta iş güvenliği, çalışan her insan için önemlidir. İş güvenliğini bu çalışma alanında sağlamak için bazı kurallara uyulur. Peki inşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır ve uyulması gereken kurallar nelerdir? İşte inşaatta iş güvenliğini sağlamak için önemli bilgiler...

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Sarıtaşlı tarafından kuruldu.

Dünya evine girmenin maliyeti belli oldu! Düğün fiyatları 2 katına çıktı! İşte kır düğünü, salon ve otel fiyatları...

Evlilik hazırlığı yapan çiftleri ilgilendiren bir son dakika haberi geldi. Dünya evine girmenin maliyeti ortaya çıktı. Düğün fiyatları geçen yıla kıyasla 2 katına çıktı. Buna göre kır düğünü, salon ve otel fiyatları da belli olmuş oldu.  İşte detaylar...

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır? Kimler işsizlik maaşı alabilir? İşsizlik maaşı nasıl hesaplanır?

Sigortalı çalışanların işsiz kaldıklarında aldığı işsizlik ödeneği (maaşı) belirli şartlar sağlandığında ödenir. İşsiz kalanlar işsizlik maaşına kimler başvurabilir, işsiz maaşına başvuru nasıl yapılır ve işsizlik maaşı nasıl hesaplanır sorularının cevabını araştırıyor.

Gül Sağır Aydın kimdir Haberi

Gül Sağır Aydın kimdir

Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen, sektörde ilklere ve yeniliklere imza atan Seramiksan, yönetim kadrosunu yeni ve başarılı isimlerle güçlendiriyor.


Pazarlama, ticari pazarlama ve perakende yönetimi alanlarında bilgi birikimi ve deneyime sahip olan Gül Sağır Aydın, Seramiksan Pazarlama Müdürü oldu. Aydın, görevi kapsamında markanın tüm pazarlama, ticari pazarlama ve iletişim faaliyetlerinden sorumlu olacak.


1980 doğumlu Gül Sağır Aydın, Ege Üniversitesi İngilizce Ekonomi Bölümü’nden mezun olmasının ardından İngiltere’de Cavendish College’da “Business Management” eğitimini aldı. Aydın, 14 yıllık kariyerinde önemli firmalarda çeşitli görevlerde bulundu.


Seramiksan’ın yeni Pazarlama Müdürü Gül Sağır Aydın, iş hayatına British American Tobacco’da Ticari Pazarlama Yöneticisi olarak başladı. Ardından, Kütaş Teekanne Pazarlama Yöneticisi, Gıdasa Sabancı Gıda Ürün Müdür Yardımcısı ve son 10 yılda da Turkcell’de çeşitli pozisyonlarda yöneticilik görevlerini üstlendi.


Gül...