16 / 04 / 2024

Gül Yapı Kavaklı Konakları

Gül Yapı Kavaklı Konakları

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen ve 17 bloktan oluşan Beylikdüzü Kavaklı Konakları adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Yakuplu Kavaklı Konakları adres bilgileri!

Yakuplu Kavaklı Konakları adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 17 blok halinde inşa edilen Kavaklı Konakları projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 347 bin 550 TL'den başlıyor

Beylikdüzü Kavaklı Konakları ödemeleri!

İstanbul Avrupa yakasında inşa edilen Beylikdüzü Kavaklı Konakları ödemeleri bilgisine haberimizin içinde yer veriyoruz. Gül Yapı Kavaklı Konakları'nda daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı...

Beylikdüzü Kavaklı Konakları ne zaman teslim?

Beylikdüzü Kavaklı Konakları ne zaman teslim sorusuna Haziran 2014'te teslim edilecek yanıtını verebiliriz. Projedeki 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin satış süreci devam ediyor.

Beylikdüzü Kavaklı Konakları!

17 blok halinde inşa edilen Beylikdüzü Kavaklı Konakları toplam 276 adet konuttan meydana geliyor. Gül Yapı Kavaklı Konakları projesinde teslimlerin 2014 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor

Gül Yapı Kavaklı Konakları vaziyet planı!

Gül Yapı Kavaklı Konakları vaziyet planı haberimizin içinde yer alıyor. Gül Yapı Kavaklı Konakları İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Gül İnşaat Kavaklı Konakları daire fiyatları!

Gül İnşaat Kavaklı Konakları daire fiyatları 299 bin liradan başlayarak, 515 bin liraya kadar değişiyor. Beylikdüzü Kavaklı Konakları projesinin bu yıl sonunda tamamlanması planlanıyor...

Gül Yapı Kavaklı Konakları projesi!

Gül Yapı Kavaklı Konakları projesinde 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Gül Yapı Kavaklı Konakları projesinde konutlar bu yılın sonunda sahiplerine teslim ediliyor...

Kavaklı Konakları satılık!

Banka kredisi kullanılabilen Kavaklı Konaklarında teslimler bu yıl sonunda yapılacak. Kavaklı Konakları satılık daire fiyatlar minimum 299 bin TL'den başlayarak, maksimum 515 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Gül Yapı Kavaklı Konakları fiyat listesi!

Gül Yapı Kavaklı Konakları fiyat listesi kapsamında daireler 299 bin TL ile 515 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Beylikdüzü Kavaklı Konakları bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Gül İnşaat Kavaklı Konakları iletişim!

Gül İnşaat Kavaklı Konakları iletişim telefonu ve adres bilgisinin detayları şöyle: Kavaklı mah. Kavaklı cad. No:4 Mermerciler San. Sit. Girişi Yakuplu/ Beylikdüzü-İSTANBUL - 0212 876 29 00

Kavaklı Konakları adres bilgileri!

Kavaklı Konakları adres bilgileri ve telefon numarası bilgisi şöyle: Kavaklı mah. Kavaklı cad. No:4 Mermerciler San. Sit. Girişi Yakuplu/ Beylikdüzü / İSTANBUL - 0212 876 29 00

Kavaklı Konakları satış ofisi!

Gül Yapı'nın projesi Kavaklı Konakları satış ofisi Kavaklı mah. Kavaklı cad. No:4 Mermerciler San. Sit. Girişi Yakuplu / Beylikdüzü - İSTANBUL adresinde yer alıyor...

Kavaklı Konakları satılık!

Kavaklı Konakları satılık daire fiyatları kapsamında projede yer alan daireler 285 bin TL ile 336 bin TL arasında değişiyor. Beylikdüzü Kavaklı Konakları projesinde konutlar Aralık 2013'de sahiplerine teslim edilecek.

Yakuplu Kavaklı Konakları adres bilgileri!

Yakuplu Kavaklı Konakları adres bilgileri ve telefon numarası şöyle: Kavaklı mah. Kavaklı cad. No:4 Mermerciler San. Sit. Girişi Yakuplu/Beylikdüzü/İSTANBUL - 0212 876 29 00

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

Mg Gül Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Gül Yapı Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Salda Gölü yapılaşma olmadan korunacak!

Salda Gölü'nde yapılaşmanın önüne geçmek için Özel Çevre Koruma alanı gölün tüm çevresini kapsayacak şekilde 29 bin 500 hektara çıkarıldı.  

Gül Yapı Katar'da 20 milyon TL'lik konut sattı!

Gül Yapı, Katar'da gerçekleşen EXPO Turkey by Katar 2017 Fuarı'na katıldı. Fuara Tem Point, Vira İstanbul, Avangart ve Yedi Mavi projeleriyle katılan firma 20 milyon TL'lik konut satışı yaptı.

Güçlü Türkiye için güçlü yapılar şart!

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, inşaat sektöründeki gelişimi anlattı. Bıyıklı, 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart'' diye konuştu.

Muammer Beyaz: 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, "'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart. Özellikle devletimizin destek ve teşvikleriyle son yıllarda kentsel dönüşüm hız kazandı." diye konuştu.

Nedim Gül: Devlet müteahhitlerden yüzde 50 teminat almalı!

2017 yılında 2 milyon konutun satılması planlanan inşaat sektörü için sektörü temsilcilerinden yeni bir uyarı geldi. Nedim Gül, “Yapılan bir projeyi devlet inceleyecek, buraya yapılan bu projenin bedelinin yüzde 50’sini teminat olarak isteyecek” dedi.

Gül Proje, Gül İnşaat ve Gül Yapı'dan gayrimenkul kampanyası!

Gül İnşaat, Gül Proje ve Gül Yapı gayrimenkul sektörüne ivme katacak ortak bir kampanyaya imza atıyor. Buna göre; kampanya dahilindeki konut projelerinde yüzde 20 indirim ya da % 20 peşinat, 120 ay vade ve % 0,70 faiz oranı ile ev sahibi olmak daha kolay hale geliyor.

TEM Point Gül Yapı!

TEM Point Gül Yapı Projesi'nde 686 adet konut bulunuyor. İstanbul Sultangazi'da hayata geçirilen projede peşin veya banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

AG Gül Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AG Gül Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Altan Gül, Mehmet Gül ve Oltan Gül ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Büyükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

A Gül Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Gül Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Gül Yönetim Kurulu Başkanığı ve Mustafa Kubilay Gül Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 20 Kasım'da Bahçelievler'de kuruldu.

Gül Proje Vira İstanbul Kavaklı Evleri!

Gül Proje Vira İstanbul Kavaklı Evleri'nde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor. Vira İstanbul projesinde daire teslimleri Aralık 2018 yılında yapılıyor....

Göl Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göl Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Aygün tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz' da Arnavutköy' de kuruldu.

Gül Yapı Kavaklı Konakları Haberi

Gül Yapı Kavaklı Konakları

Kavaklı Konakları, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 17 bloktan oluşan Beylikdüzü Kavaklı Konakları, Gül Yapı tarafından inşa ediliyor. Beylikdüzü Kavaklı Konakları projesinde 276 konut bulunuyor. 


Beylikdüzü Kavaklı Konakları adres bilgilerine geçmeden önce projeden biraz bahsedelim. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


Beylikdüzü Kavaklı Konakları adres!


Beylikdüzü Kavaklı Konakları adres bilgilerine göre proje, Kavaklı'da Kavaklı caddesi üzerinde yer alıyor.


Beylikdüzü Kavaklı Konakları fiyatları 348 bin liradan başlıyor.


Gül Yapı Beylikdüzü Kavaklı Konakları iletişim bilgilerine göre projeye 0212 876 29 00 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Projede; yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Kavaklı mah. Kavaklı cad. No:4 Mermerciler San. Sit....