28 / 03 / 2024

gülben ergen nerede oturuyor

gülben ergen nerede oturuyor

Geçen Eylül ayında hayatını Erhan Çelik ile birleştiren Gülben Ergen'in evliliği hakkındaki dedikodular bitmek bilmiyor.Gülben Ergen konu ile ilgili açıklama yaparak, 'Erhan komşum değil, aynı evde yaşıyoruz' dedi.

Gülben Ergen: Erhan komşum değil, aynı evde yaşıyoruz!

Geçen eylül ayında hayatını Erhan Çelik ile birleştiren Gülben Ergen'in evliliği hakkındaki dedikodular bitmek bilmiyor.Gülben Ergen konu ile ilgili açıklama yaparak, 'Erhan komşum değil, aynı evde yaşıyoruz' dedi.

Gülben Ergen Erhan Çelik'le birlikte evinin yanındaki daireyi de kiraladı!

Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan'ın ' Çocuklarım başka biri ile aynı evde yaşamaz ' sözleri üzerine eşi Erhan Çelik'le birlikte olmak için evinin yanındaki daireyi kiraladı.

Gülben Ergen ve Erhan Çelik aynı sitede ama farklı evlerde!

28 Eylül’de Şirince’de sade bir nikâh töreniyle yaşamlarını birleştiren Gülben Ergen ve Erhan Çelik, evlenmelerine rağmen ayrı evlerde yaşamaya devam ediyor. Çift, çocuklarını duruma alıştırdıktan sonra aynı eve taşınacak.

Gülben Ergen, Nişantaşı'ndan daire satın aldı!

İstinye’ deki evinde 3 oğluyla mutluluk pozları veren Gülben Ergen’ in herkesten gizlediği sığınağı ortaya çıktı. Ergen, yalnız kalmak istediğinde soluğu Nişantaşı’ ndaki dairede alıyor.

Gülben Ergen İstinye Park Residence’daki evinin kapılarını InStyle Home'a açtı!

Gülben Ergen’in oğulları Atlas, Ares ve Güney’le beraber yaşadığı İstinye Park Residence’daki konforlu ve renkli detaylara sahip. Ergen, çocuklarının öncelikleri doğrultusunda yarattığı bu sıcak yuvanın kapılarını InStyle Home dergisine açtı.

Gülben Ergen kredi borcunu yapılandırdı!

Gülben Ergen İstinye Park Evleri'ndeki evinin kredi borcunu yapılandırdı...

Kiler GYO Referans Göktürk nerede? Referans Göktürk konum bilgisi!

Kiler GYO Referans Göktürk nerede sorusunun yanıtı ve konum bilgisi haberimizde yer alıyor. Ön talep sürecinin başladığı Referans Göktürk'te 182 adet konut ve 1 adet ticari üniteye yer veriliyor.

Ozan Gürsoy kimdir? Nerede okudu? İş Girişim Sermayesi’nde hangi alanda görev alıyor?

Ozan Gürsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İş Girişim Sermayesi’nde ne iş yapıyor? İşte Ozan Gürsoy ile ilgili tüm merak edilenler...

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Son depremler! Bugün en son nerede deprem oldu? 20 Haziran 2023 deprem olan ilçeler hangileridir?

Deprem mi oldu? 20 Haziran 2023 gününde nerede deprem oldu? Bir günde farklı şiddetlerde depremler meydana geliyor. Bu depremleri de Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın resmi internet sayfalarından öğrenebilirsiniz. İşte son olan depremlere dair detaylar!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin nereli? Hangi görevlerde bulundu? Nerede okudu?

Prof. Dr. Yusuf Tekin, kabinenin açıklanmasıyla beraber yeni dönemin Milli Eğitim Bakanı (MEB) oldu. Kabinede yer alacak isimlerin açıklanmasından sonra Prof. Dr. Tekin'in hayatı, eğitimi ve bulunduğu görevler gibi bilgiler merak konusu oldu.

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?" diye sordu! Twitter yıkıldı!

Borsa İstanbul’a son dönemlerde artan ilgi, sanat camiasına da sıçradı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medyada yaptığı anketle gündemi salladı. Şahsi Twitter hesabından bir anket açan Ergen, “Borsa hangisini risksiz buluyorsun?” diye sordu.

Nidapark Gündoğan nerede? Nidapark Gündoğan fiyat listesi!

Nidapark Gündoğan nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Gündoğan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ön satış döneminin başladığı Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Seba Gölköy nerede? Seba Gölköy fiyat listesi!

Seba Gölköy nerede sorusunun yanıtı ve Seba Gölköy fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Seba Gölköy projesi detayları...

Semt Güngören nerede?

Semt Güngören nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Semt Güngören nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gülben Ergen'i 3.500 TL'lik aidat kiracı yaptı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 3.500 TL aidat ödediği İstinye'deki evinden taşındı. Çocuklarıyla birlikte bütçesine uygun bir eve geçen Ergen, evini kiraya verdi.

G-Beyond nerede?

G-Beyond nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte G-Beyond projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Seba Mare Gündoğan nerede?

Seba Mare Gündoğan nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Seba Mare Gündoğan nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

gülben ergen nerede oturuyor Haberi

gülben ergen nerede oturuyor


Gülben Ergen önceki gün arkadaşlarıyla Bebek'te kahve içerken görüntülendi. Ünlü şarkıcı, eşi Erhan Çelik'le ayrı evlerde yaşadığı iddialarına açıklık getirdi. Ergen "Erhan benim eşim. Yan dairemde de oturmuyor, öyle bir şey yok. Biz bir aileyiz ve insanların bunu bilmesi gerekiyor" diye...