25 / 04 / 2024

Gülçin Okay kimdir

Gülçin Okay kimdir

First Class Trust Union Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, emlak ve gayrimenkul sektörü olarak 2020'den umutlu olduklarını söyledi...

Kayıtdışı emlakçılar sektörü olumsuz etkiliyor!

FIrst Class Trust Union Gayrimenkul Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, kayıtdışı emlakçıların, konut sektöründe gerek ekonomik gerekse de itibar anlamında ciddi kayıplara neden olduğunu söyledi. 

Konut alımında en uygun zaman!

First Class Trust Union Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, geçmiş yılların aksine konut sektöründe hareketli bir dönem yaşandığını dile getirdi. 

Emlakçı olmak artık kolay değil!

Bakanlığın getirdiği yeni düzenlemeler ile birlikte, emlak sektöründe yaşanan sıkıntılarda sona gelindi

Konut sektörü İzmir’e yöneldi!

First Class Trust Union Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, İzmir'deki konut projelerini ve müteahhitlerin İzmir'e olan ilgisini değerlendirdi.

First Class Gayrimenkul tüm süreçte müşterileriyle!

İzmir Alsancak'ta 2008'de açtığı ilk şubenin ardından sektörde güven ve kaliteli hizmetle büyüyen First Class Gayrimenkul; sektörde aranan marka oldu. CRM sistemiyle müşteri takibinden firma daire teslimlerine kadar tüm süreçlerde müşterilerin yanında olduğunu bildirdi.

Gülçin Çuhacı Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gülçin Çuhacı Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülçin Çuhacı tarafından kuruldu.

İhsan Gökşin Durusoy kimdir? 

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İhsan Gökşin Durusoy kimdir? İhsan Gökşin Durusoy, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İhsan Gökşin Durusoy'un biyografisi...

Gülçin Okay: Ev almak isteyenler acele etmeli! 

FCTU Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, gayrimenkul sektöründe durağanlık yaşandığını bu nedenle konut almak isteyenlerin acele etmesi gerektiğini dile getirdi. 

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

İhsan Gökşin Durusoy kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İhsan Gökşin Durusoy kimdir? İhsan Gökşin Durusoy, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İhsan Gökşin Durusoy'un biyografisi...

Sebahattin Gülçiçek kimdir?

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek kimdir? Sebahattin Gülçiçek hangi işlerde görev aldı?

Ferhat Güçlü inşaat sektöründen ayrıldı, nektarin bahçesi kurdu!

Girişimci Ferhat Güçlü üç yıl önce inşaat sektöründen ayrıldı. Güçlü artık İspanya’dan getirip diktiği nektarin ağaçlarıyla ilgileniyor.

Gül İnşaat Katar’da villa, Kuveyt’te kule yapacak!

Aralık ayında Katar’da ofis açan Gül İnşaat Katar’da ruhsat aşamasında olan 34 villalık projenin ardından Kuveyt’te de bir kule projesi için çalışmalara başladı.

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

Turyap Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünü satıyor!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor. Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 gayrimenkulü satışa sunuyor..

Avenue İstanbul Gül İnşaat Evleri ne zaman teslim?

Toplam 436 daireden meydana gelen Avenue İstanbul projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Büyükçekmece'ye bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Avenue İstanbul Gül İnşaat Evleri ne zaman teslim?

Gül İnşaat Beykent Avenue İstanbul teslim tarihi!

Ön taleplerin toplandığı Avenue İstanbul projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. İşte Gül İnşaat Beykent Avenue İstanbul teslim tarihi...

Gül İnşaat Avenue İstanbul iletişim!

Avenue İstanbul projesi Gül İnşaat tarafından İstanbul Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Toplam 436 daireye yer verilen projede ön talep süreci başladı...

Gülçin Okay kimdir Haberi

Gülçin Okay kimdir

First Class Trust Union Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, faiz oranlarının düşmesi ile birlikte ev sahibi olmak isteyenlerin bankada değerlendirdiği parayı yeniden gayrimenkule yönlendirdiğini belirtti.

Sabah'ta yer alan habere göre; İzmir'deki konut stokunun 100 bin adet seviyesinde olduğunu ve bu stokun azalması ile birlikte yeni yapılacak konutların da fiyatının yükseleceğini ifade eden Okay, ev almak isteyenlerin önümüzdeki 6 ayı iyi değerlendirmesi gerektiğinin altını çizdi. 

Gülçin Okay, "Şu anda İzmir'de ikinci el ve yeni projelerde toplam 100 bin adet konut stoğu olduğunu biliyoruz. Hem birinci, hem de ikinci eldeki stoklar bir-bir buçuk yıl içinde tükenecek. Bu nedenle yeni yapılacak konutlarda yüzde 25-30 oranında maliyeti artacağı için konut fiyatları da yükselecek. İçinde bulunduğumuz piyasada konutlar ederinde satılmaya başlandı. bu sektöre hız getirmesi açısından...