25 / 04 / 2024

Güler Grup

Güler Grup

MERSİN'de bir inşaat şirketinde çalışan işçi ve ustalar AB standartlarında mesleki yeterlilik belgesi almak için teorik ve pratik eğitimin ardından sınava tabi tutuldu.

Güler Grup'tan Çocuk İnşaat Atölyesi Günleri!

Çocuk İnşaat Atölyesi Güler Grup, çocukları, sağlıklı ve güvenli yapılar konusunda ilk ipuçlarını almaları için 'Çocuk İnşaat Atölyesi'ne davet ediyor.

Güler Grup'tan inşaata yatırım!

İnşaat sektöründe çok sayıda projeye imza attıklarını söyleyen Güler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güler, en son projeleri Güler Trio'nun da temelini attıklarını ifade etti.

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Bth Grup İnşaat Lojistik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bth Grup İnşaat Lojistik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Dinç Güler tarafından kuruldu.

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Güler Concept tarafından  Bursa Balkan Mahallesi’nde yükselen adını firmanın kendisinden alan Güler Concept satışta...

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Göztepe Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göztepe Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Abdussamet Civelek tarafından kuruldu.

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşler Grup İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ceyhun Ateş ve Zeki Ateş ortaklığında kuruldu.

İmaj Plus Grup Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmaj Plus Grup Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Bayram İsmail Güler  Engin Ergin Kadir Çavuşoğlu tarafından kuruldu.

Güler Işık’ın inşaat firmasına açtığı davada karar!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açmıştı. Söz konusu davada mahkeme tarafından karar verildi.

Optimal Grup İnşaat Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Optimal Grup İnşaat Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Bağcılar’da 100 bin sermaye bedeli  ile Mücahit Güler tarafından kuruldu.

Güler Grup Haberi

Güler Grup

Güler Grup firmalarından Site inşaat. 45 personelinin eğitim ve kurs giderlerini karşıladı. Şirketin projelerinde görev alan boyacı, ahşap kalıpçı, duvara, betonarme deniiici işçici ve ustalar teorik ve pratik eğitimden geçtikten soma, zül ve pratik sınava girdi. Sınavlar da. teorik bolümde yüzde 60. pratik bolümde yüzde 80 başarı sağlayan idiler, mesleki yeterlilik belgesine sahip olacaklar Bu belgeye sahip işçi ve ustalar Türkiye'nin her şehrinde ve AB ülkelerinde çalışabilecek. Site inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Güler, mesleki yeterlilik belgelendirme surecinin AB muktesebatının bir paıçası olduğunu. uygulama ile 'bilinçli ustalar ve çalışanlar.


Hürriyet...