19 / 04 / 2024

Gülermak Üçyol Buca metrosu

Gülermak Üçyol Buca metrosu

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin inşa edeceği ve şehir tarihinin en büyük yatırımı olan Buca Metrosu’nun yapım ihalesinin değerlendirme sürecinde sona gelindi. Yapılan açıklamada, Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt A.Ş’nin sözleşmeye davet edileceği duyuruldu.

İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılacak? Bakan Özhaseki: 15 güne yol haritasını ilan edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi, deprem konutları ve İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılacak? İşte ayrıntılar...

Üçyol-Buca Metrosu tarihinden önce tamamlanacak! İzmirlilere müjde! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Üçyol-Buca Metro Hattı'nın tarihinden önce tamamlanacağını vurguladı ve detayları paylaştı. İşte Soyer'in o son dakika açıklamaları...

Google’dan araç sahiplerini kurtaracak güncelleme

Dünya devi Google’dan Türkiye’ye yeni güncelleme. Türkiye’de aracı olan olmayan hemen herkesin bir şekilde kullandığı Google Haritalar bundan sonra aracın yakıt türüne göre yol tarifi çıkaracak. Google Haritalar’da benzinli, dizel ya da elektrikli aracınıza göre yol tarifi değişecek.

Tunç Soyer'den Buca metrosu ihalesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer son zamanlarda sık sık gündeme gelen Buca metrosu yapım ihalesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Soyer'in o açıklamaları...

Üçyol–Buca Metrosu'nun temeli 14 Şubat'ta atılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Üçyol-Buca Metrosu'nun temeli 14 Şubat'ta atılacak.

Üçyol–Buca Metrosu'nun ihale süreci tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin inşa edeceği ve şehir tarihinin en büyük yatırımı olan Buca Metrosu’nun yapım ihalesinin değerlendirme sürecinde sona gelindi. Yapılan açıklamada, Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt A.Ş’nin sözleşmeye davet edileceği duyuruldu.

Üçyol–Buca Metro Hattı 4 yıl sonra tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kendi kaynaklarıyla hayata geçireceği Üçyol-Buca Metrosu için ikinci kredi sözleşmesine, Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) ile imza atıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı imza töreninde metro hattına ilişkin detayları paylaştı.

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın ihalesi yapıldı!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosunun ihalesi yapıldı. Dev ihalede 8 firma yarıştı. 

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın son ihalesi yarın!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosu için ihalesi için geri sayım başladı. 13 firmanın yarışacağı metronun ihalesi yarın gerçekleşecek. 

Buca Metrosu’nda geri sayım başladı!

İzmir Hafif Raylı Sistemi'nin beşinci aşamasını meydana getiren Üçyol İstasyonu-Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü-Çamlıkule arasında hizmet sunacak olan Buca Metrosu’nun son aşama yapım ihalesi 6 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilecek. 

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Limited Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nabeel    Azeez tarafından kuruldu.

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın son ihalesi 6 Eylül'de!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosu için ihale tarihi belli oldu. 13 firmanın yarışacağı metronun ihalesi 6 Eylül'de gerçekleşecek. 

Üçyol-Buca Metro Hattı inşaatı bu yıl başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1 milyar 70 milyon avroluk bütçesiyle şehrin en büyük yatırımı olacak Üçyol-Buca Metrosu için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile 125 milyon avroluk dış finansman sözleşmesine imza attı. Peki metro hattının inşaatına ne zaman başlanacak? İşte ayrıntılar...

Gülermak Üçyol Buca metrosu Haberi

Gülermak Üçyol Buca metrosu

İzmir Hafif Raylı Sistemi'nin 5. aşamasını meydana getiren Üçyol İstasyonu- Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü-Çamlıkule arasında hizmet sunacak olan Buca Metrosu’nun yapım ihalesi sürecinde ihale kararı belli oldu. 

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; kent tarihinin en büyük yatırımı olacak 13,5 kilometre uzunluktaki hattın yapımı için gerçekleştirilen iki aşamalı ihalenin değerlendirme raporu Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) tarafından onaylandı. EBRD tarafından görevlendirilen bilirkişi incelemesinden de geçen rapor kapsamında esaslı ölçüde ihale şartlarını sağlayan Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt A.Ş’nin sözleşmeye davet edileceği ifade edildi. Firmaların 7 günlük geri bildirim sürecinden sonra 14 gün geçmesinin ardından yüklenici firma sözleşmeye çağırılacak.  

8 FİRMA YARIŞTI

İki aşama şeklinde yapılan ihalenin birinci 13 firma katılmış, ikinci aşamada ise yeterli kriterlere sahip...