16 / 04 / 2024

Gülman Group bodrum

Gülman Group bodrum

1977’den bu yana gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Gülman Grup Bodrum’a odaklandı. Gündoğan’da iki proje inşa eden şirket yeni adres olarak Yalıkavak’ı seçti.

Gülman Group'tan Bodrum'a 65 milyon dolarlık yatırım!

Gayrimenkul sektöründe birçok proje geliştiren Gülman Group, Bodrum’da 65 milyon dolarlık yatırımla iki yeni projeye başlıyor. Doğalkaya Bodrum’da 15, Fiera Vista’da 18 villa bulunuyor.

Gülman Group, Bodrum'da 2 projesini satışa çıkardı!

1952'de kurulan ve 1977'den bu yana gayrimenkul yatırımları yapan Gülman Group, Bodrum Gündoğan'da yatırım değeri 65 milyon dolar olan 2 villa projesini satışa sundu.

Gülman Group'tan Bodrum'a çifte proje!

Gülman Group, Bodrum Gündoğan'da iki yeni projeyi hayata geçirdi. Şirket, Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista isimli projelerini tanıttı.

Gülman Group Bodrum'daki iki projesini 30 Haziran'da tanıtacak!

Gayrimenkul ve İnşaat sektöründe yılların deneyimi ve tecrübesi ile tanınan GÜLMAN GROUP’un Bodrum Gündoğan’daki iki yeni villa projesi 30 Haziran'da tanıtılacak.

Günkay Life'ta hemen teslim 5+1'ler 7 milyon 500 bin TL'ye!

Günkay Group imzası ile hayata geçirilen Günkay Life projesinde satış süreci devam ediyor. 5 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Günkay Life projesinde fiyatlar 7 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

İstanbullular gözünü Bodrum'a dikti! Satılık da kiralık da kalmadı!

İstanbul’da deprem söylentileri şehirden göçü artırdı. Şehir değiştirirken Edirne ve Kırklareli’nden sonra Bodrum’u ilk sıraya koyan İstanbullular, bölgedeki yazlıklarını da 1. evleri yaptı.

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Engin İyem tarafından kuruldu.

'Gülman'ların yalısı 320 milyon TL'ye görücüye çıktı!

Kasım 2021'de sessiz sedasız ayrılan Kemal Gülman ve eşi Feryal Gülman arasındaki yalı krizinde sular durulmuyor.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

Gökbey Group İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökbey Group İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

İnşaatta maliyetler yüzde 40 arttı!

Gülman Group CEO'su Polat Gülman, inşaat maliyetlerindeki artışları değerlendirdi. Maliyetler inşaat girdilerinde yüzde 40 arttı. 

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüş Group İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ahmet    Gümüş tarafından kuruldu.

Bodrum'da kaçak yapı avı hız kesmiyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar, tatilcilerin gözdesi olan Bodrum'da kaçak yapı avının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Kerim Gözalan vefat etti! 

Gözalan Group Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Gözalan hayatını kaybetti. Gözalan Group, taziye ilanı yayınladı. 

Gülman Group bodrum Haberi

Gülman Group bodrum

3 projede arsa değeri hariç yaklaşık 65 milyon dolar yatırım yapacaklarını belirten Gülman Grup Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman, ”Doğalkaya projemizde eylül ayında teslimler başladı, satışlar sürüyor. İkinci proje Fiera Vista 2016 Eylül ayında teslime başlayacak. Mart ayında örnek villa tamamlanınca satışa başlamayı planlıyoruz. Üçüncü projemize yeni başlıyoruz. Aralık ayında ruhsata başvuracağız. 2017 başında teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.



ARSALARI VAR



Yalıkavak Evleri’nin19 bin metrekare alanda inşa edileceğini söyleyen Gülman, “Union Group çatısı altında Areon GYG firması Yönetim Kurulu Başkanı Süha Yılmaz Bey ile Bodrum’un mavi, yeşil, beyaz ve doğal taşlar konseptine uygun tasarlanan Yalıkavak Evleri; Yalıkavak’ın tepeden manzarasına hakim, ortak kullanımlı tuzlu su havuzu, otopark alanları, içinde fitness odasının da bulunduğu ufak bir sosyal tesis bulunuyor. Projede115-150 metrekare arasında 22...