25 / 04 / 2024

Gülpark Yaşam iletişim

Gülpark Yaşam iletişim

Gülpark Yaşam projesi Gül Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası ‘nda hayata geçiliyor. Proje 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Gülpark Yaşam nerede?

Gülpark Yaşam Evleri nerede?

35 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Gül Yapı Gülpark Evleri 6 blok hainde yükseliyor. Proje 564 adet konuttan meydana geliyor. Peki Gülpark Yaşam Evleri nerede?

Gölbaşı Umutlu Yaşam Merkezi bugün açılıyor!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'in talimatıyla inşa edilen Umutlu Yaşam Merkezi bugün vatandaşların hizmetine açılıyor.

Birevim, Görüntülü İletişim Sistemi ile ev sahibi yapıyor!

Birevim, koronavirüs salgını önlemleri çerçevesinde Görüntülü İletişim Sistemi'ne (GİS) geçiş yaptı. Gis ile, Birevim'in tasarruf sahipleri, evlerinin konforunda ev sahibi oluyor...

TOKİ Kandıra projesi güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor!

Üretimde yatay mimari ve yöresel dokuyu esas alan TOKİ'nin Kocaeli Kandıra'da inşa ettiği 206 konutluk yerleşim, bölge sakinlerine güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor…

Üsküdar Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Din Görevlileri Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı.

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Canlı tarafından kuruldu. 

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti Necat Canlı ve Mehmet Sabrı Canlı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gökorman Sinpaş Ümraniye iletişim!

Gökorman Sinpaş Ümraniye iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Gökorman projesinde satışlar 29 Nisan'da başlıyor...

ADİVA Yapı güvenilir yaşam alanları inşa etmeyi hedefliyor!

ADİVA Yapı ve Gayrimenkul Kurucu Ortağı Gani Girici kentsel dönüşüm kapsamında yeni yaşam alanları inşa etmeyi amaçladıklarını söyledi.

Sur Çelik Kapı, huzurlu ve güvenli yaşam sunuyor!

Sur Çelik Kapı, son teknolojiyle tasarladığı Forked modelini kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Yeni Forked modelinde, her dönemin vazgeçilmezi ahşap rengini değerlendiren Sur Çelik Kapı, huzurlu ve güvenli yaşamın kapılarını en estetik şekilde açıyor.

Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ak-Mir İnşaat Taahhüt Gıda Temizlik Madencilik İletişim Ticaret Sanayi Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Harun Maskan imzasıyla kuruldu.

Rezidanslar güvenli yaşam alanı ihtiyacını gideriyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden Doç. Dr. Tolga Akbulut rezidansların merkezden kopmak istemeyenlerin konfor ve güvenli yaşam alanı ihtiyacını giderdiğini belirtiyor.

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi, Abdullah Tümsek Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Tuncer ile Eyyup Berber Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Üsküdar'da kuruldu.

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları!

Gülpark Yaşam Esenyurt ev fiyatları 145 bin liradan başlayarak değişiyor. Gül Yapı'nın inşa ettiği Gülpark Yaşam Evleri Esenyurt'ta dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Gülpark Yaşam iletişim Haberi

Gülpark Yaşam iletişim

35 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Gülpark Yaşam Evleri 564 adet daireden meydana geliyor. Projede stüdyo,1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon gibi daire seçenekleri bulunuyor. 


Gülpark Yaşam ‘da 2+1 dairelerin fiyatları 274 bin TL’den başlıyor. Projede 60 ay 0 faiz avantajı yer alıyor. 


Gülpark Yaşam Esenyurt’ta teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. Proje Esenyurt’ta Metrobüse ve hastaneye 5 dakika, AVM, Tem ve okula 1 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Gülpark Yaşam Gül Yapı’da konferans, yürüyüş-koşu parkurları, oyun salonu,çocuk kulübü,açık yüzme havuzları,kapalı yüzme havuzu,süs havuzları, fitness merkezi,spa,plates-yoga alanı,çocuk oyun alanları,tırmanma duvarı,su ve bitki duvarları, voleybol sahası, restoran ve kafeler,nargile-çay bahçeleri,mağazalar, kameralı güvenlik sistemi,residence hizmetleri,toplantı ve basketbol sahası gibi ortak kullanım alanları yer alıyor.


Gül Park Yaşam adres:

Güzelyurt Mahallesi, Orhan...