29 / 03 / 2024

Gülsa Inşaat

Gülsa Inşaat

Kartal'da konut projeleri geliştirmek için yola çıkan Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı, Gökdeniz Kartal 'dan sonra bölgede yeni projeler geliştirmeye hazırlanıyor. Gökdeniz Kartal projesinin iyi bir referans olduğu belirtildi.

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

Yusufeli Barajı gövde inşaatı Şubat ayı sonunda tamamlanıyor! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nın gövde inşaatının Şubat ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

Gölsa İnşaat Turizm Taşımacılık Seyahat Temizlik Tuhafiye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölsa İnşaat Turizm Taşımacılık Seyahat Temizlik Tuhafiye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Saim Bulğay tarafından kuruldu.

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatında son durum ne?

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatın hız kesmeden devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaatın pandemi sürecinde yavaşladığını fakat bundan sonra daha hızlı hareket edileceğini belirtti.

Moskova'da gökdelen inşaatı artıyor!

Moskova'da gökdelen inşaatı yüzde 19 oranında yükseldi. Sektörel analistler Moskova'daki gökdelen inşaatlarının daha da artacağını söylüyor.

İnşaat sektörü güven endeksi 2019 Mart'ta yüzde 4,4 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre; inşaat sektörü güven endeksi geçen ay 51,8 iken bu ay yüzde 4,4 artarak 54,1'e ulaştı...

Gül İnşaat Katar’da villa, Kuveyt’te kule yapacak!

Aralık ayında Katar’da ofis açan Gül İnşaat Katar’da ruhsat aşamasında olan 34 villalık projenin ardından Kuveyt’te de bir kule projesi için çalışmalara başladı.

Aydın’daki inşaat projelerine Günsan imzası!

Günsan, inşaat sektörüne kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı çözümler sunuyor. Anahtar, priz ve alçak gerilim ekipmanları alanında bulunan ürün portföyüyle, inşaat sektörünün çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, Aydın’da dört farklı inşaat projesinde yer aldı.

İnşaat sektörü güven endeksi Ocak 2019'da yüzde 2,5 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre; inşaat sektörü güven endeksi ise geçen ay 55,4 iken, ocak ayında yüzde 2,5 artarak 56,7'ye yükseldi...

İnşaat sektörü ekonomik güven endeksi Aralık'ta 55,4 oldu!

Ekonomik güven endeksi, Aralık ayı sonuçları açıklandı. Buna göre, inşaat sektörü güven endeksi Aralık'ta 55,4'e geriledi.

Gülsa Inşaat Haberi

Gülsa Inşaat

Konuyla ilgili konuşan Bay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Okyay Ertaş, "Kartal'ı yeniden inşa etmeye talibiz. Hâlihazırda inşaatı ve satışı devam eden Gökdeniz Kartal projemiz, bölge halkına iyi bir referans oldu" dedi. 


Görüşmeler sürüyor!

Haftada neredeyse 10 farklı kişiyle arsa görüşmesi yaptıklannı sözlerine ekleyen Ertaş, "Bölgede kısa sürede güven oluşturduk ve en çok tercih edilen firmalardan biri olduk. 2015 yılında yine Kartal'ın farklı lokasyonlarında projeler hayata geçireceğiz. Sahil kesimiyle ve 5 bin metrekarenin üzerinde olan arsalarla yakından ilgileniyoruz" diye konuştu. 


Yüzde 25'i satıldı!

Ortaklığın Gökdeniz Kartal projesinde başlayan 52 ay sıfır faiz kampanyasının projedeki satışları hızlandırdığına değinen Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salih Satıcı ise, projede şu ana kadar yüzde 25 oranında satış yapıldığının altını çizdi. Cazip ödeme koşullanyla satış yaptıklannı söyleyen Satıcı,...