25 / 04 / 2024

Gülşah Gordi evi

Gülşah Gordi evi

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Nazan Şoray Ohio'dan göl evi satın aldı!

Türk sanat müziğinin başarılı isimlerinden Nazan Şoray gayrimenkul yatırımına yöneldi. Şoray Amerika'nın Ohio eyaletinden göl evi satın aldı.

Michael Schumacher'in İsviçre Cenevre Gölü'ndeki evi satışa sunuldu!

Formula 1'in 7 kez şampiyonluk kazanan rekortmen pilotu Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher, İsviçre Cenevre Gölü'ne nazır, 'Aşk yuvamız' dedikleri evi 5.8 milyon Euro'ya satıyor...

İstanbul'daki son Osmanlı ahşap evi satılıyor!

İstanbul Rumeli Hisarı'nda bulunan son Osmanlı ahşap evi 17 milyon 900 bin liraya satılığa çıktı.

Salda Gölü'nde kıyıdan 500 metre geriye ahşap üniteler yerleştirildi!

Burdur'da "Türkiye'nin Maldivleri" olarak anılan Salda Gölü'nde, ziyaretçilerin günlük ihtiyaçları için yapılan ahşap üniteler, doğal dokuya zarar verilmemesi amacıyla kıyıdan yaklaşık olarak 500 metre geriye yerleştirildi.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Gülşen Bodrum'dan 7 milyon TL'ye ev aldı!

Bodrum'da aradığı evi sonunda bulan şarkıcı Gülşen, bu ev için 7 milyon TL'yi gözden çıkardı...

Salda Gölü'nün çevresine ahşap bariyer sistemi kuruldu!

Salda Gölü'nün kıyısına kadar ilerleyerek doğal zemine zarar veren ve görüntü kirliliği oluşturan araç girişlerini önlemek amacıyla göl çevresine ahşap bariyer sistemi kuruldu. 

Muğla Yaşlı Bakım Evi inşaatında sona gelindi!

Muğla İli sınırlarında faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlar odalarının ve şoförler odalarının üyelerinin alın teri ile Muğla Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığı Önderliğinde yürütülmekte olan. Yaşlı Bakım Evi inşaatı çalışmalarında sona yaklaşıldığı bildirildi.

Gülşen, Zorlu Center'dan 5 milyon dolara ev aldı!

Şarkıcı Gülşen uzun süredir aradığı evi buldu. Geçtiğimiz Haziran ayında Ozan Çolakoğlu ile Barselona'da dünya evine giren Gülşen, Zorlu Center'dan daire aldı.

Hatay Kırıkhan'da Gülşah Güler Sosyal Tesisi açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekat Komiser Yardımcısı Gülşah Güler'in ismi Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde bir sosyal tesiste yaşatılacak.

2 Nolu Autopia Gülşah İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

2 Nolu Autopia Gülşah İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yaşar Gül ve Yalçın Gül Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bakırköy, Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu çifti Bebek'ten 7 milyon TL'ye villa aldı!

Popçu Gülşen 5 yıllık sevgilisi müzisyen Ozan Çolakoğlu ile Temmuz’da İspanya Barcelona’da nikah masasına oturacak. Bebek’te yaşadıkları evi küçük bulan çift, yine aynı semtten 7 milyon TL'ye villa aldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl’deki dönüşüm ne durumda?

İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl’de Vialand’ın karşısında kalan 100 dönümlük arazi kentsel dönüşüm kapsamına girdi. Arazi üzerindeki bin kadar gecekondu 2012-2013 yılları arasında yıkıldı. Evi yıkılan mahalleli mağdur oldu.

Gülşah Gordi evi Haberi

Gülşah Gordi evi

Beşiktaş Yıldız’da bulunan Büyükhanlı Residence’ta yaşayan Gordi Ailesi, şehir içinde bulunan evlerinden karşı yakaya taşındı.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; 2010'da iş insanı Murat Gordi ile evlenen Gülşah Gordi, artık trafikten ve şehrin kaosundan uzak bir yerde yaşamak taşınmak istediği için Acarkent’i seçti. 

8, 6 ve 2 yaşlarında üç kız çocuğu sahibi olan çift, çocuklarının mutluluğu için bahçeli bir eve yerleşmeye karar verdi.