26 / 04 / 2024

Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi

Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi

Ankara Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından yürütülen Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi'nde ilk etap teslim edildi. 5 bin 260 konutu kapsayan projede 688 konut ev sahibine kavuştu.

Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi temelleri atıldı!

Mamak'ta çarpık yapılaşmanın önüne geçerek, depreme dayanıklı konutların inşa edileceği ve Mamak'ın iki ayrı Mahallesi'ni kapsayan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi kapsamında 2000 konutun temeli törenle atıldı...

Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi’nin temeli atıldı!

Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi’nin 2 bin konuttan oluşan ilk etabının temel atma töreni, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın da katılımıyla gerçekleşti. Temel atma törenine birçok vatandaşta ilgi gösterdi.

Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017!

Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017 saat 17:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede, saat kaçta?

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu yanıtını verebiliriz.

TOKİ Ankara Mamak kura çekilişi yarın yapılacak!

Ankara Gülseren-Anayurt 3. Etap ve Altıaağaç-Karaağaç-Hüseyingazi 1. Etap Kentsel Yenileme projelerinin kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Mamak projesinde 775 konut teslim edilecek!

TOKİ ve Mamak Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen Gülseren-Anayurt 3. Etap ve Altıaağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Yenileme projelerinin 1. Etap kuraları çekilecek.

Çanakkale'de kentsel yenileme çalışmaları incelendi!

İsmetpaşa Mahallesi’nde devam eden kentsel yenileme kapsamında yapımı devam eden inşaat çalışmaları Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan tarafından incelendi.

Gülseren-Anayurt'ta ilk etap teslim edildi!

Ankara Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından yürütülen Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi'nde ilk etap teslim edildi. 5 bin 260 konutu kapsayan projede 688 konut ev sahibine kavuştu.

Mamak Gülseren-Anayurt 5. etabın ihale çalışmaları başladı!

Mamak’ta uygulanan büyük dönüşüm projelerinden biri olan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Mamak Gülseren-Anayurt’ta 4. etap çalışmaları başladı!

Mamak Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi'nde ihalesi tamamlanan 4. etapta çalışmalar başladı.

TOKİ Nevşehir Merkez kentsel yenileme projesinde teslimler başlıyor!

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliği ile hayata geçirilen Nevşehir Merkez (Kale Etrafı) Kentsel Yenileme Projesi'nde 4. Etap olarak yaptırılan 750 konutun teslimi 18 Ağustos 2016 Perşembe günü başlayacak.

Mamak Gülseren Anayurt’ta 4. etabın ihalesi tamamlandı!

Kentsel dönüşüm ve yenileme projeleriyle binlerce gecekondunun yıkıldığı Mamak’ta dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından yaptırılan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi etap etap tamamlanıyor.

TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Yenileme son başvuru tarihi!

TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Yenileme son başvuru tarihi 30 Haziran Perşembe günü olarak belirlendi. Fiyatların 106 bin 943 TL'den başladığı projede 377 adet konut yer alıyor.

TOKİ Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi başvuru!

TOKİ Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi başvuru işlemleri 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Ödemelere göre 144 aya kadar vade sağlanan projede 377 adet konut satışta.

TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Yenileme Konutları fiyat!

TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Yenileme Konutları fiyat listesine göre 106 bin 943 TL'den başlıyor. Ödemelere göre 144 aya kadar vade imkanı sağlanan projede 377 adet konut satışa çıkarıldı.

Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi Haberi

Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi

Ankara Mamak Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yürütülen Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi'nin ilk etabında bulunan 688 konut hak sahiplerine teslim edildi. 440 bin metrekare proje alanında ve 5 bin 260 konutu kapsayan projenin diğer etaplarında da çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Bölgede bulunan bin 237 gecekondudan bin 207'sinin yıkıldığı projede hakkında konuşan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Yılların getirdiği en büyük sorunlardan biri olan gecekonduya karşı ilçemizin dört bir yanında kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri uyguluyoruz. Bu projelerle birlikte Mamak'ta büyük değişim ve dönüşüm yaşanıyor. Yaşanan bu dönüşümün akabinde Mamak özel sektör açısından da bir cazibe merkezi haline geldi. İlk etabın hak sahiplerine teslim edildiği Gülseren-Anayurt hızla tamamlanıyor" dedi. 


PROJEDE SOSYAL DONATILAR DA İHMAL EDİLMEDİ 

440 bin metrekarede uygulanan projede sosyal...