25 / 04 / 2024

Gülsevin Ülger

Gülsevin Ülger

Tekirdağ Kapaklı'da iş yeri, çay bahçesi kiralama işi ihaleleri tamamlandı. Önceden 3 bin 500 TL'ye kiralanan çay bahçesi ihalesinin 50 bin TL'ye yükselmesi Yanıkağıl sakinlerini ve ihale komisyonunu şaşırttı.

Pag Gayrimenkul Değerlendirme Danışmanlık Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pag Gayrimenkul Değerlendirme Danışmanlık Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  Gülsevin Hoşfikir ve Penbe Bolat tarafından kuruldu.

TGG İnşaat'ın acı günü! Gülsevin Gülcü vefat etti!

TGG İnşaat ve Turizm Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Gülcü ve Başkan Yardımcısı Gülsevin Gülcü'nün kardeşleri, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ebru Tüzün ve Gürsü Gülcü'nün amcaları Bğlent Gülcü vefat etti. 

Nil Yönetim Hizmetleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nil Yönetim Hizmetleri Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye’de 99 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Güzelgülger, Hüseyin Çakır ve Ahmet Mutlu ortaklığında kuruldu.

Eyüp Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eyüp Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün Eşref Gülsevinç imzasıyla kuruldu.

TGG İnşaat'ın acı günü! Remziye Gülcü vefat etti!

TGG İnşaat ve Turizm Ticaret A.Ş.'nn Yönetim Kurulu Başkanı Tuncel Gülcü'nün ve Başkan Yardımcısı Gülsevin Gülcü'nün annesi Remziye Gülcü vefat etti. Merhumenin cenazesi bugün Yeniköy Aile Mezarlığı'na defnedilecek.

Boydak Holding’in ismi değişmeyecek!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen Boydak Holding’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Güzeldülger, holding’te bir isim değişikliği yapılmayacağını söyledi.

Ülger Turizm Otomotiv İnşaat ve Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Ülger Turizm Otomotiv İnşaat ve Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi, Hüseyin Ülger Şube Müdürlüğünde 5 milyon TL sermaye ile 13 Ocak'ta Bakırköy'de açıldı.

Ramazan Ülger TSB'nin yeni Başkanı oldu!

TSB açıklamasına göre, Birliğin üyeleri arasında yer alan 61 şirketin oy kullandığı Genel Kurul'da, Groupama Genel Müdürü Ramazan Ülger iki yıl süreyle görev yapmak üzere yeni Başkan seçildi.

TSB'nin yeni Başkanı Ramazan Ülger oldu!

TSB açıklamasına göre, Birliğin üyeleri arasında yer alan 61 şirketin oy kullandığı Genel Kurul'da, Groupama Genel Müdürü Ramazan Ülger iki yıl süreyle görev yapmak üzere yeni Başkan seçildi...

BİM Gölcük'te 8.şubesini açtı!

Kavaklı Mahallesi Sahil Caddesi’nde yer alan BİM mağazasının açılışını Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve BİM Genel Müdürü Hamza Dülger birlikte yaptılar...

Mataeryapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mataeryapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erol Gülsevinç ve Nimatullah Eravcı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu

Ramazan Ülger: Konutlara kapsamlı sigorta güvencesi verildi!

Groupama Genel Müdürü Ramazan Ülger, tüketicilerin daha çok araçlarını sigortalattıklarını, evleri için aynı duyarlılığı göstermediğini ifade etti...

Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü kutlanıyor

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası ''13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü'' dolayısıyla bir bildiri yayımladı.

Gülsevin Ülger Haberi

Gülsevin Ülger

İhaleler kapsamında İsmet Paşa Mahallesi’nde 4 sosyal tesis, Bahçeağıl Mahallesi’nde 1 iş yeri, Atatürk Mahallesi’nde 1 park ve Yanıkağıl Mahallesi’nde de 1 çay bahçesi ihaleye çıkarıldı. 4 sosyal tesis ve 1 iş yeri ihalesinin tamamlanmasının ardından sıra Yanıkağıl Mahallesi’ndeki Belediye Düğün Salonu yanındaki Çay Bahçesi kiralama ihalesine geldi. 900 metrekare açık ve 16 metrekare de büfe alanından oluşan çay bahçesi ihalesinde tekliflerin 50 bin TL artı KDV’ye kadar yükselmesine hem komisyondakiler, hem de ihaleye katılanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

İhaleyi Gülsevin Ülger, yıllık 59 bin TL’ye...