26 / 04 / 2024

Gültepe spor kompleksi

Gültepe spor kompleksi

İzmir Konak Belediyesi, bu yıl temelini atacağı iki dev proje için ihale sürecine girdi. Gültepe ve Toros'ta inşa edilecek iki yeni spor kompleksi ve kapalı pazaryeri için Mayıs'ta ihaleye çıkılacak.

İzmir Gültepe'ye modern spor kompleksi geliyor!

Konak Belediyesi’nin Gültepe Semti’nde inşa edeceği yeni spor salonu için ilk adım atıldı. Toros Mezarlığı’nın hemen karşısında yer alan 5 bin 86 metrekarelik alanda temeli atılacak tesisin yapım çalışmalarına arsa üzerindeki eski ekmek fabrikasının yıkımıyla başlanıldı.

İzmir Gültepe'ye yeni spor kompleksi!

Konak Amatör Spor Kulüpleri Birliği'nin yeni yönetimini makamında ağırlayan Başkan Sema Pekdaş, Gültepe'ye yapmayı planladıkları spor kompleksi hakkında bilgi verdi.

Kocaeli Körfez'deki spor kompleksi projesinin akıbeti TBMM'de!

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesindeki spor kompleksi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından yapımına başlanan Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi. Tesis kısa zamanda açılarak, gençlerin hizmetine sunulacak.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Sarıgerme Spor Kompleksi'nin yapımında son durum ne?

Sarıgerme Spor Kompleksi projesinin bulunduğu aşamaya ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Manisa'daki Sümerbank arazisi üzerinde hayata geçirilen Bülent Yelkenci Spor Kompleksi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Ali Gülleri Spor Kompleksi 2019 Ocak'ta açılacak!

Seyhan Belediyesi tarafından Demetevler Mahallesi’nde inşa edilen ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eski Başkanı Ali Gülleri’nin ismin verildiği çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı 2019 Ocak'ta tamamlanacak...

İkitelli Spor Kompleksi'nin ihalesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Başakşehir İkitelli Spor Kompleksi'nin inşaat ihalesi iptal edildi. BB, ihaleyi maliyeti güncellemek için iptal ettiğini açıkladı.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesinin 5. spor kompleksi olan Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli törenle atıldı.

Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatı başladı!

Kentte her geçen gün yeni bir spor yatırımı yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatına başladı.

Gültepe Spor Tesisi'nin temeli atıldı!

Konak Belediyesi’nin Gültepe’deki eski ekmek fabrikasının yerinde hayata geçireceği dev spor tesisinin temeli atıldı.

Gültepe Spor Tesisi için bugün düğmeye basılıyor!

Konak Belediyesi, içinde spor salonu, halı saha, spor ve kurs odalarının yer alacağı Gültepe Spor Tesisi için bugün düğmeye basıyor.

Gültepe Spor Kompleksi'nin temeli atılıyor!

Konak Belediyesi’nin Gültepe’de eski ekmek fabrikasının yerine inşa edeceği spor kompleksinde temel kazı çalışmaları sona erdi. Tesisin temelinin önümüzdeki günlerde atılması planlanıyor.

Pendik Esenler Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Pendik Belediyesi Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçirdiği 9. spor merkezini de vatandaşların hizmetine açıyor. Pendik Belediyesi'nin yine Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan devraldığı Esenler Spor Kompleksi de açılış için gün sayıyor.

Gültepe spor kompleksi Haberi

Gültepe spor kompleksi

İzmir Konak Belediyesi'nin 2017 yılı ortalarında temelini atacağı iki dev projenin ihale süreci için geri sayım başladı. Gültepe ve Toros'ta inşa edilecek iki yeni spor kompleksi ve kapalı pazaryeri için Mayıs ayı ortasında ve sonunda yapım ihalesine çıkılacak. İki projenin ihale sürecinin sorunsuz geçmesi halinde temeller peş peşe atılacak.


Konak Belediyesi'nin Gültepe'de inşa edeceği iki dev tesis ile bölgenin yıllardır özlemini çektiği yatırımlar da başlamış olacak. Toros Mezarlığı'nın hemen karşısında yer alan 5 bin 86 metrekarelik alanda inşa edilecek spor kompleksi modern ve çok yönlü mimarisiyle bölgeye yeni bir soluk getirecek. Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden tahsisi alınan eski ekmek fabrikasının olduğu alana inşa edilecek komplekste, basketbol, voleybol ve hentbol gibi salon sporlarının yapılacağı spor salonu ile mini bir...