25 / 04 / 2024

Gümrük ve Ticaret Bakanı

Gümrük ve Ticaret Bakanı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlayan bu yeni dönemde tarihimizden aldığımız feyzle ülkemize, davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Yenilenebilir enerji kooperatifleri girişimci bekliyor!

TÜRKİYE Kooperatifçilik Stratejisi ve Eylem Planı'nda yer alan hedefler doğrultusunda Elektrik Enerjisi Üretim ve Tüketim Kooperatifi Örnek Anasözleşmesi girişimcilerin hizmetine sunuldu. Yeni bir tür olan enerji kooperatifleri hayata geçiriliyor...

Hayati Yazıcı: AVM Kanunu'nda son aşamadayız!

Kamuoyunda " AVM Kanunu " olarak bilinen tasarının son aşamada olduğu, kurumların ve paydaşların temsil edildiği kuruluşların görüşlerinin alındığı ve tasarının 2014 yılına yetiştirileceği bildirildi...

Hayati Yazıcı: Yakında Dilucu Hudut Kapısı'nın da temelini atacağız!

Çıldır/Aktaş Gümrük Kapısı' nın temel atma töreni için Ardahan'da konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı yakında Dilucu Hudut Kapısı' nın da temellerini atacaklarını dile getirdi...

Hayati Yazıcı Rize'de kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, "Hemşin ancak Hemşin'e dönüşüyor. Tamamen doğal organik bir vadiye dönüştürüyoruz. Kentsel dönüşümün tamamlanmasıyla örnek bir ilçe olacak" diye konuştu....

Hayati Yazıcı: Gayrimenkul İşletme Kooperatifi'ni hayata geçirdik!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Gayrimenkul İşletme Kooperatifi'ni hayata geçirdiklerini söyledi...

Maketten konut satışında Alman sigorta modeli getirilecek!

Alman sigorta modeli, Türkiye'de maketten konut satışlarında uygulanacak. Bu modele göre, konut teslimleri 3 ay geciktiğinde müşteri ödediği tüm parayı faiziyle birlikte geri alabilecek...

Hayati Yazıcı : Tarihi İpek Yolu yeniden canlanıyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, “İpek Yolu’nu geniş tren ağlarıyla, ulaşım hatlarıyla, enerji koridorlarıyla, doğalgaz boru hatlarıyla yeniden yaratma hedefindeyiz" dedi...

4 Gümrük Kapısının modernizasyonu için 120 milyon lira yatırım yapılacak!

Bakan Yazıcı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Gümrük Kapılarının Modernizasyonuna İlişkin Protokolü” imzaladı

Gümrük cezaları ve fazla çalışma ücretleri artırıldı

Gümrük Kanunu ve buna dayalı olan mevzuata aykırı hareket edenlere uygulanan usulsüzlük cezası ile fazla çalışma ücretlerine ilişkin rakamlar, yüzde 58,46 olarak belirlenen yeniden değerleme oranında yükseltildiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Eker tarafından kuruldu.

Meshe Grup Mimarlık İnşaat Güzellik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meshe Grup Mimarlık İnşaat Güzellik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Enes Meşe tarafından kuruldu.

Ml Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ml Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emel Balcı tarafından kuruldu.

Fiyatı dudak uçuklattı! gümrük vergisi yüzde 130'a çıkıyor

Gümrük vergisi, ülkelerin dış ticaret politikalarının bir parçasıdır ve ithalatı kısıtlayarak yerli üretimi korumayı veya belirli ürünlerin ithalatını teşvik etmeyi amaçlar. buna mukabil Buğdayın vergisi yüzde 130'a çıkarıldı. Karar, 1 Mayıs 2023 itibari ile yürürlüğe girecek.

Emko Kozmetik Turizm Danışmanlık Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emko Kozmetik Turizm Danışmanlık Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Asım Kolcu tarafından kuruldu.

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Kızılca tarafından kuruldu.

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Erkan Barlas tarafından kuruldu.

Global Busıness Group Emlak İnşaat Danışmanlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Busıness Group Emlak İnşaat Danışmanlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Aslambek Luluev, Islam Shaıpov ve Iznaur Tychaev ortaklığında kuruldu.

Btg Group İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btg Group İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Tayfun Hamtioğlu tarafından kuruldu.

Geylani Yıkım İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geylani Yıkım İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Fatih Geylani tarafından kuruldu.

Bilge Arı Gıda Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Arı Gıda Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugüb Şişli'de Çağatayhan Sevim ve Gülçin Sevim ortaklığında kuruldu.

BBK Mimarlık Mühendislik Enerji Gıda Hayvancılık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BBK Mimarlık Mühendislik Enerji Gıda Hayvancılık ve Ticaret Limited Şirketi Barış Kalın ve Kemal Duyan ortaklığında Çekmeköy'de kuruldu.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Haberi

Gümrük ve Ticaret Bakanı

Tüfenkci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Malatya Kent Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreni önecisinde, önemli siyasi kararların alındığı bu dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Malatya'da ağırlamaktan onur duyduklarını söyledi.


Türkiye'nin yeni bir yükselme dönemine girdiği bu süreçte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geldiği ilk şehrin Malatya olmasının tesadüf olmadığını belirten Tüfenkci, "Bu bize Malatya'ya bir işarettir. İnşallah yeni anayasa ve başkanlık oylamasının startını da Malatya'da vermeyi Allah bize nasip eder." diye konuştu.


Tüfenkci, Malatya'nın büyük evliyalar yetiştirmiş, maneviyatı çok güçlü bir şehir olduğunu anlatarak, kentin önemine dikkati çekti.


Bugün inşa edilen eserlerin, yapılan politikaların yarının mazisini oluşturacağını dile getiren Tüfenkci, şöyle devam eti:


"Bizler, dünyanın ve tarihin en büyük medeniyetini kurmuş bir milletin evlatlarıyız. İnşallah biz Malatyalılar, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde başlayan bu yeni dönemde tarihimizden aldığımız feyzle ülkemize,...