20 / 04 / 2024

gümüşhane alt yapı projeleri

gümüşhane alt yapı projeleri

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, şehrin 20.Belediye Başkanı olarak birçoğu ilk olan çalışmalarını gazetecilerle birlikte değerlendirdi.

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

TOKİ'den Gümüşhane'ye 357 konutluk yeni proje geliyor!

81 ilde 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane'de de 357 konutluk yeni proje inşa edecek. Gümüşhane TOKİ projesinin ihalesi 6 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

6 soruda TOKİ Gümüşhane Sosyal Konut Projesi 2022! Gümüşhane ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Türkiye’de herkesin merakla beklediği TOKİ Gümüşhane 2022 sosyal konut projesinin detayları açıklandı. TOKİ Gümüşhane projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Gümüşhane 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Gümüşhane Kabaköy 55 konut ihalesi bugün!

Gümüşhane İli Merkez İlçesi Arzular Kabaköy Beldesi 55 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gümüşhane 55 konut ihalesi yarın!

Gümüşhane İli Merkez İlçesi Arzular Kabaköy Beldesi 55 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gümüşhane 55 konut ihalesi 15 Ocak'ta!

Gümüşhane İli Merkez İlçesi Arzular Kabaköy Beldesi 55 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 15 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Gümüşhane'de heyelan bölgesine 729 konut yapılacak iddiası!

Gümüşhane'de 2012'de heyelan bölgesine yapılan devlet hastanesinden sonra şimdi de Belediye tarafından yine heyelanlı bölgeye 729 konut inşa edileceği ileri sürüldü.

Zemini kayan Gümüşhane yeni devlet hastanesi pandemi hastanesi oldu!

Gümüşhane’de yapımı tamamlanan fakat zemininde kayma olduğu için 5 yıldır hizmete alınmayan yeni devlet hastanesi, Kovid-19 salgını kapsamında pandemi hastanesi yapıldı.

Gümüşhane'de heyelan: 2 bina tahliye edildi!

Gümüşhane'de inşaat yapılan alanın üst kısmında yaşanan heyelan sebebiyle çevresindeki iki bina boşaltıldı.

TOKİ Gümüşhane 100 bin konut kuraları bugün çekilecek!

TOKİ 100 bin konut Gümüşhane projesinde yer alan 250 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak...

Gümüşhane'de göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina kullanıma açıldı!

Gümüşhane Kayışlı Mahallesi'nde bir inşaat temelinde meydana gelen göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina, yeniden kullanıma açıldı...

Gümüşhane'de inşaat temelindeki göçük nedeniyle 2 bina boşaltıldı!

Gümüşhane'de bir inşaat temelinde yaşanan göçük nedeniyle 6 ailenin yaşadığı 2 bina önlem amaçlı olarak boşaltıldı.

gümüşhane alt yapı projeleri Haberi

gümüşhane alt yapı projeleri

Sabahın ilk saatlerinde Belediye Meclis üyeleri ve gazetecilerle birlikte kent merkezinde yapımı devam eden projeleri gezen Başkan Çimen, şehrin bir yakası olan Bağlarbaşı Mahallesinden başlayan çalışmalardan şehrin diğer yakasındaki Hacıemin Mahallesinde devam eden çalışmaları eski ve yeni hallerini göstererek, tek tek gazetecilere anlattı.


KANALİZASYON PROJESİ

Gümüşhane kent merkezinde kanalizasyonların yüzde 50’ye yakınının şehrin incisi konumundaki Harşit Çayına aktığını ifade eden Başkan Çimen, Türkiye’de ilk kez Devlet Su İşleri’nin yaptığı dere ıslahı çalışmalarına bu hatları dahil ettirdiklerini ve 4 milyon liralık proje ile bu sorunu tamamen çözdüklerini ve önümüzdeki yıldan itibaren Harşit’in temiz akacağını söyledi.


İÇME SUYU ÇALIŞMALARI

Şehrin 5 ayrı noktasında devasa su depoları yaptıklarını, bunların yüzde 80 oranında bittiğini dile getiren Başkan Çimen, Artabel, Deveboynu ve Bahçecik Barajından su temin etme çalışmalarının...