26 / 04 / 2024

Gümüşhane yıkım

Gümüşhane yıkım

Gümüşhane Belediyesi 15 adet metruk bina için yıkım kararı verdi. Bu binaların yıkımı için verilen ilanlar bir ay süreyle yayınlanacak. 

Gümüşhane yaylalarında kaçak yapılaşmaya sıkı takip!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, mera ve yaylalara kaçak bina yapımına savaş açtıklarını, yapılaşmanın son bulacağını anlattı.

Gümüşhane'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, yaylalardaki kaçak yapılaşmalarla ilgili konuştu. Memiş, yeni yapılarda kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini söyledi.

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Büyükşehirlerde kira bedeli asgari ücretin 1,5 katına çıktı!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, kasım ayı verilerine göre büyükşehirlerde kira bedelinin asgari ücretin 1,5 katına çıktığını söyledi.

Gümüşhane'de 4,3 büyüklüğünde deprem! Ard arda 17 deprem kaydedildi....

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. Bu süreçte, düşük büyüklüklerde bu saate kadar 17 deprem kayıtlara geçti. İşte detaylar...

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Kentlerden köylere göçün en büyük nedenleri: Daha iyi konut ve yaşam koşulları!

2020'den beri İstanbul'dan göç edenlerin sayısı kademeli olarak artmaya devam ediyor. TÜİK verilerine göre, büyük kentlerden göçün temel nedenleri arasında “daha iyi konut ve yaşam koşulları” geliyor.

Büyükçekmece, İstanbul depremi için devasa tehlike: 7,5 ila 8 şiddetinde felaket! Binlerce kişinin hayatı tehlikede!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün açıklamalarına göre, Büyükçekmece ilçesi muhtemel İstanbul Depremi'nde büyük bir felakete maruz kalabilir ve yaklaşık 25 bin kişi risk altında olabilir. Ayrıntılar haberimizde...

TÜİK verilerine göre vatandaş maaşının büyük bölümünü gıdaya harcadı!

Türkiye genelinde 2022 yılı hane halklarının tüketim amaçlı harcamalarının en büyük bölümü gıda ve alkolsüz içeceklerden oluştu. İkinci sırada konut ve kira, üçüncü sırada ulaştırma masrafları yer aldı.

Volkswagen T-Roc fiyatlarında büyük şok! Volkswagen T-Roc'un mayıs ayı fiyatını görenler çok şaşırdı!

Türkiye’de en çok sevilen otomobil modelleri arasında yer alan Volkswagen T-Roc’a gelen zam resmen dudak uçuklattı. Volkswagen T-Roc’un Mayıs 2023 fiyatlarını görenler büyük şok yaşadı. İşte 7 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Hasar büyük: Türkiye'de 1 milyon yeni konuta ihtiyaç var!

6 Şubat günü büyük deprem yaşayan 10 vilayet büyük bir enkaza dönüşürken Ekonomim.com köşe yazarı Sadi Özdemir köşe yazısında Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas'ın değerlendirmelerini kaleme aldı.

Depremde yıkılan binaların yarısı sigortasız! En az sigorta yapılan il Diyarbakır oldu!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından yayınlanan resmi verilere göre, depremde yıkılan binaların yarısı sigortasız! En az sigorta yapılan il Diyarbakır oldu! İşte ayrıntılar...

Gıdada büyük endişe! Böyle giderse pahalıya da gıda bulunamayacak!

Dünya büyük bir kuraklık dönemine girerken, bundan en fazla etkilenen ülkelerin başında Türkiye geliyor. Kış mevsimini yaşadığımız bugünlerde yağışların kimi yerde beklendiği kadar olmaması kimi yerlerde ise hiç yağış kaydedilmemesi büyük bir endişeye neden oldu. Ancak en büyük endişe ilkbahar. Peki

İnşat demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 3 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son günlerde büyük zam geldi. Bu zam artışları inşaat sektörünü olumsuz yönde etkiliyor. Gelen zamlarla beraber 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 3 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam! Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına haftanın son günü büyük zam geldi. Gelen zamlar bakır ve demir hurdanın fiyatlarını uçururken vatandaşlar güncel hurda fiyatlarını araştırıyor. Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Aralık 2022 Hurda fiyat listesi.

Gümüşhane yıkım Haberi

Gümüşhane yıkım

Gümüşhane Belediyesi 15 adet metruk bina için yıkım kararı aldı. Gümüşhane.gen'de yer alan habere göre, yıkım kararı verilen binaların listesinde transit yol kenarında kalan ve halı saha yanındaki metruk bina da yer aldı. Yıkım kararlarının gerçekleştirilebilmesi için 3194 sayılı imar kanununun 39.maddesi gereği “tebligat yerine geçerli olmak üzere 30 gün süreyle” Belediye internet sayfasından yayımlandı.

Valilik ve Belediye tarafından oluşturulan “Metruk bina yapıların tespiti, yıkılması/yıktırılması, metruk binaların yıkılması zaman alması ihtimaline karşın bu binaların girişini engelleyecek fiziki tedbirlerin biran önce alınması konularıyla ilgili koordinasyon komisyonunca” tespiti yapılan ve mücbir sebeplerle tebligatların yapılamaması nedeni ile işlem yapılamayan binalar hakkında Belediye Encümenince yıkım kararı...