05 / 05 / 2024

Gümüşören Barajı ulaşım sorunu

Gümüşören Barajı ulaşım sorunu

Kayseri'nin Develi ilçesinde yapılan Gümüşören Barajı nedeniyle ortaya çıkan ulaşım sorunu meclis gündemine taşındı. MHP İstanbul Milletvekili Edip Semih Yalçın konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

Gazze’ye olası kara saldırısı haberi altın, gümüş ve petrolü resmen uçurdu! Fiyatlar tavan yaptı!

Gazze’ye kara saldırısına yönelik tedirginlikler, emtia piyasalarında yeni endişe yarattı: Altının ons fiyatı, İsrail-Hamas çatışması nedeniyle yüzde 5.47 artarak, 7 ayın en yüksek haftalık kazancına ulaştı. Gümüş yüzde 5.2 yükseldi. Petrol fiyatı ise varil başına 90 doların üstünü gördü.

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın'ın yeni altın ve gümüş madenine onay!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri'nin Ağrı Mollakara'daki yeni altın ve gümüş madenine onay çıktı...

Gümüş için rota oluşturuldu! Bu seviyeyi gören kuyumcuya ışınlanacak!

Altından sonra en çok tercih edilen yatırım aracı gümüşe talep gittikçe artıyor. Bu kapsamda yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırıyor. Uzmanlardan gümüş için rakam açıklaması geldi. bu seviyeyi gören kuyumcuya ışınlanacak!

Gümüş almak isteyenler çabuk baksın! Uzman isim gümüş yatırımcıları için alım fırsatını açıkladı!

Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki yakından takip ediyor. Son zamanlarda altın ile birlikte rekor seviyeye ulaşan gümüş için uzman isim alım fırsatını açıkladı. 

Gümüşhane-Bayburt Havalimanı tamamlanma sürecinde: Bakan resmen açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gümüşhane'de düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, bölgedeki altyapı çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Geleceği gören uzman ekonomistin altın ve gümüş tahmini: Parlak bir gelecek öngörülüyor!

Ünlü ekonomist Mert Başaran, önemli tahminlerde bulunarak altın, gümüş ve dolar hakkında dikkat çekti. Başaran'ın doğru tahminleriyle ünlenmesi, yatırımcıların ilgisini çekmeyi başardı. 

1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti

Altından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. 1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti.

Gümüşün patlama yapacağı net tarih açıklandı! Elinde gümüş olanlar o günü iple çekiyor! Rekor geliyor

Seçim sonrası gümüş fiyatları düşmeye başladı. Geçen hafta 18 TL seviyesinde işlem gören gümüş bugün 17 TL seviyelerine geriledi. Peki günmüş fiyatları yükselecek mi? Gümüşün patlayama yapacağı net tarih açıklandı! Elinde gümüş olanlar o günü iple çekiyor! Rekor geliyor...

Dolar uluslararası borsalarda zayıflayınca, değerli metallere talep arttı! İşte altın ve gümüşte son tahminler…

Küresel piyasalardaki son gelişmelerin ardından tırmanışa geçen altın ve gümüş fiyatlarındaki yükseliş sürüyor. Altındaki çıkış potansiyelini gören uluslararası bankacılık devleri ise daha önceki tahminlerini yeniden güncelliyor. İşte Citigroup’un 2023 altın ve gümüş güncel fiyat tahminleri…

2023’de altın ve gümüş yeni rekorlar kıracak! İşte uzmanlara göre altın ve gümüş yıl sonunda tam bu kadar olacak!

‘Kıymetli Madenler 2023 Yılı Beklentileri’ adlı raporuna göre, bu yıl kıymetli madenler için pozitif bir yıl olacak. Raporda, altın ve gümüş başta olmak yıl sonunda kıymetli madenlerin ulaşacağı seviyelere ilişkin öngörülere tek tek yer verildi.

Gümüş tozu dumana katacak! O tarih belli oldu! Bu rakamı gören yerinde duramayacak! İslam Memiş peş peşe açıkladı

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı. Gümüş tozu dumana katacak! O tarih belli oldu! Bu rakamı gören yerinde duramayacak!

Gümüşören Barajı ulaşım sorunu Haberi

Gümüşören Barajı ulaşım sorunu

MHP İstanbul Milletvekili Edip Semih Yalçın, Kayseri'nin Develi ilçesinde yapılan Gümüşören Barajı nedeniyle ortaya çıkan ulaşım sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Yalçın sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti. 

Yalçın önergesinde "Kayseri İli Develi İlçesine bağlı Yenice, Çukuryurt, Beşkardeş Mahalleleri, bölgeye yapılan Gümüşören Barajı nedeniyle sular altında kalmış ve aynı yerleşim yakınlarına yapılanmıştır. Barajım karşı tarafından işledikleri tarım arazileri olan mahalle sakinleri, önceden kullandıkları köprü ve yolları sular altında kalması sebebiyle daha önceden 2 kilometrelik bir yol giderken, baraj yapımı sonrası 30 kilometre gidiş, 30 kilometre dönüş günlük 60 kilometre yol mesafesi kat etmektedirler. Bu durumdan civarda bulunan diğer mahalleler de etkilenmektedir. Buraya yapılacak yeni bir köprü vatandaşlarımızın ve çiftçilerimizin mağduriyetini tamamen ortadan...