18 / 04 / 2024

Güneş Tarlası tamamlandı

Güneş Tarlası tamamlandı

İzmir Karşıyaka Belediyesi Güneş Tarlası projesini tamamladı. Kendi imkanları ile yılda 420 bin liralık elektrik üretecek olan belediye, bundan sonra hizmet binası ve bazı sosyal tesisler için ücret ödemeyecek..

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'ne yeni tribün yapılıyor! 

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı sona eriyor. Çift yönlü tribünün inşaatı yüzde 85 tamamlandı. Şimdi ise, doğal çimli sahanın karşısına yapılacak olan yeni bir tribün için harekete geçildi...

Şanlıurfalı girişimci arazisini güneş tarlasına çevirdi!

Şanlıurfalı girişimci Sema Güllüoğlu, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'ndan (TKDK) aldığı hibe desteği sayesinde güneş enerjisi santrali (GES) kurdu.

Turan Güneş Bulvarı'ndaki kaldırım çalışmaları tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, yol genişletme ve asfalt çalışması yaptığı Turan Güneş Bulvarı'nda refüj tamamlandı, kaldırım döşeme işlemleri ise bitmek üzere...

Ankara Turan Güneş Bulvarı rekor sürede tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Turan Güneş Bulvarı’ndaki çalışmaların 27 gün gibi rekor sürede tamamlanarak, 7 kilometrelik Bulvar'ın 4 şeritten, emniyet şeridiyle birlikte 8 şeride çıkarılarak trafiğe açıldığını bildirdi.

Konya Altınekin Güneş Enerjisi Santrali'nin yüzde 62'si tamam!

Tekno Ray Solar Şirketi'nin Konya'da yapımına başladığı 8,4 megavat kapasiteli Altınekin Güneş Enerjisi Santrali'nin yüzde 62'si tamamlandı.

Antalya Döşemealtı'na güneş tarlası kurulacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, çiftçinin enerji maliyetini sıfırlamak üzere Döşemealtı'da güneş tarlası kuruyor. Santralin ihalesi yarın yapılacak. Menderes Türel, yerel seçimlerden önce verdiği bir sözünü daha yerine getiriyor.

Balance Güneşli Projesi yüzde 70 tamamlandı!

İnşaat sektörünün hızla geliştiği Güneşli'ye yeni bir soluk ve prestij kazandıracak projenin kaba inşaatı dahil olmak üzere yüzde 70'i tamamlandı.

Balance Güneşli projesinin yüzde 70'i tamamlandı!

Şölen Çikolata'nın sahibi Çoban Ailesi'nin Balance Gayrimenkul şirketinin ilk projesi Balance Güneşli'nin yüzde 70'i tamamlandı. Projenin mart 2016'da yapılması planlanıyor.

Balance Güneşli'nin yüzde 70'i tamamlandı!

ÇİKOLATA ve şekerleme sektörünün önde gelen üreticilerinden Şölen Çikolata'nın sahibi Çoban Ailesi'nin yatırımı olan Balance Gayrimenkul'ün ilk projesi Balance Güneşli'de teslime yaklaşılıyor.

Balance Güneşli inşaatında sona gelindi!

Balance Gayrimenkul'ün projesi Balance Güneşli'de inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Yönetim Kurulu Başkanı Çoban "Güneşli'nin ilk A+ ofis projesin ihayata geçirdik" dedi

Balance Güneşli'de teslimat Mart 2016'da!

Balance Gayrimenkul'ün ilk projesi Balance Güneşli'nin kaba inşaatı dahil inşaat sürecinin yüzde 70'i tamamlandı. Söz konusu projede anahtar teslimi Mart 2016'dan itibaren başlayacak.

Balance Güneşli'de inşaatın yüzde 70'i tamamlandı!

Türkiye'nin çikolata ve şekerleme sektöründeki en büyük üreticilerinden Şölen Çikolata'nın da sahibi Çoban ailesinin yatırımı ile sektöre güçlü giren Balance Gayrimenkul'ün ilk projesi Balance Güneşli'de teslime yaklaşılıyor.

Türkiye'nin en büyük güneş enerjisi tarlası Kayseri'de!

Kayseri Birinci OSB, Türkiye ve Ortadoğu'nun en büyük güneş enerjisi tarlasını hizmete soktu. Tesis, OSB Bölge Müdürlüğü'nün sorumluluğundaki elektrik tüketimini 25- 30 yıl süreyle karşılayacak.

Güneş Tarlası tamamlandı Haberi

Güneş Tarlası tamamlandı

İzmir Karşıyaka Belediyesi tarafından, alternatif enerji kaynaklarının kullanımına dikkat çekmek için hayata geçirilen Güneş Tarlası Projesi tamamlandı. Kendi imkanları ile yılda 420 bin liralık elektrik üretecek olan belediye, bundan sonra hizmet binası ve bazı sosyal tesisler için ücret ödemeyecek. Örnekköy Mezarlığı’nın üst kısmında kurulan tesisin açılışı yarın (Salı) saat 11.00’de, törenle yapılacak.

Yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımını yaygınlaştırmak isteyen Karşıyaka Belediyesi, Örnekköy Mezarlığı'nın üst kısmında yer alan, belediyeye ait 30 dönümlük alanda 'Güneş Tarlası' oluşturmak için geçen yıl çalışma başlattı. İZKA'nın, Yenilenebilir Enerji ve Çevre Teknolojileri Mali Destek Programı hibesinden de yararlanan belediye, arazinin 9 dönümlük bölümüne 2013 adet güneş paneli yerleştirdi. Yarın (Salı) faaliyete geçecek olan güneş panelleri, yılda 420 bin liralık (yaklaşık 800 bin kwp) elektrik üretecek. Elde edilen...