25 / 04 / 2024

Güneşli Mahallesi

Güneşli Mahallesi

ONG İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Nuri Güler tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Kirazlı Caddesi 'nde kuruldu.

Güneşli Homes Mart 2024'te teslim!

Gülahmetoğlu İnşaat tarafından İstanbul ili Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi'nde yükselen Güneşli Homes Mart 2024'te teslim edilecek. Peki Güneşli Homes daire fiyatları ne kadar? Güneşli Homes projesi ile ilgili detaylar...

Güneşli'deki 24 bin metrekarelik riskli alanın imar planı değişikliği askıda! 

İstanbul İli Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi Riskli Alan Sınırları İçerisindeki 24 bin metrekarelik Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Kayseri Güneşli'de 1 milyon metrekarelik arazide villa yapılmasına tepki!

Kayseri’nin Güneşli Mahallesi’nde köylülerin 1960'da Tarım Meslek Lisesi yapımı için bağışladığı yaklaşık 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alana Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin villa yapma kararına mahalle sakinleri tepki gösterdi.

Bağcılar Güneşli ve Mahmutbey 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda! 

Güneşli Mahallesi, 2587 ada, 20, 21 parseller ve Mahmutbey Mahallesi, 3312 ada, 1 parselin bir kısmı, 3312 ada, 2 parsel, 2160 ada, 10 parselin bir kısmı, 1758 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Bağcılar Güneşli'de imar planı değişikliği!

İstanbul Bağcılar İlçesi, Güneşli Mahallesi'de belirlenen parseller ve tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Bağcılar Güneşli Semt Parkı açıldı!

Bağcılar’da inşaatı tamamlanan Güneşli Mahallesi Semt Parkı açıldı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, inşa ettikleri park ile hemşehrilerinin tarımla, bahçeyle ve bağlarla iç içe yaşamasını hedeflediklerinin altını çizdi.

Bağcılar Güneşli'de Semt Parkı heyecanı!

Bağcılar’da Güneşli Mahallesi Semt Parkı heyecanı yaşanıyor. İçerisinde Elma Bahçesi, piknik alanı, kafe-restoran, çocuk oyun parkı ve spor alanının da yer alacağı Park, değişik türde ağaç ve bitki türlerine de ev sahipliği yapacak.

Nurol GYO Nurol Park Güneşli adres!

Nurol GYO Nurol Park Güneşli adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli Evren Mahallesi'nde yer alıyor. Projede daire fiyatları 418 bin TL'den başlıyor.

Balance Güneşli adres bilgileri

Ev ve loft ofislerin 76 metrekare ile 178 metrekare arasında alanlara sahip olduğu Balance Güneşli adres bilgileri şu şekilde: Mahmutbey Mahallesi Taşocağı Yolu No:19 Güneşli / İstanbul...

Balance Güneşli adres bilgileri

Balance Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Balance Güneşli adres bilgileri şu şekilde: Mahmutbey Mahallesi Taşocağı Yolu No:19 Güneşli / İstanbul. Proje, 118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan meydana geliyor...

Bağcılar Güneşli 3217 ada 12 parsel imar planı askıya çıkarıldı!

Bağcılar Güneşli Mahallesi 3217 ada 12 nolu parselin köşe kırığının parsel sınırına getirilmesi ve iptal edilen kısmın yol alanına alınması ile alakalı 1/1000 ölçekli plan paftası Bağcılar Belediyesi'nde askıya çıkarıldı.

Güneşli Sun Flamingo Park nerede?

Güneşli Sun Flamingo Park nerede sorusuna Evren Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No. 15 Güneşli - Bağcılar / İstanbul yanıtı veriliyor. Proje toplam 112 adet daire ve 12 adet ticari birimden oluşuyor

Güneşli Mahallesi Haberi

Güneşli Mahallesi

ONG İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Nuri Güler tarafından 100 bin TL sermaye ile Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Kirazlı Caddesi'nde kuruldu. 


ONG İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) OTEL KONAKLAMA LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b. Her türlü restoran, kafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri,apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak,...