29 / 03 / 2024

Güneşlide yeni yetırımlar. Yeni yatırımlar Güneşli

Güneşlide yeni yetırımlar. Yeni yatırımlar Güneşli

Güneşli’yi kendine merkez üs ilan eden Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, “G Plus’ın ardından 2013’te 2 yeni projeyi daha Güneşli’ye yapıyoruz. İstanbul’un yeni Maslak’ma 100 milyon dolar daha yatıracağız” diyor...

SANKO Enerji, rüzgar-güneş hibrit santral yatırımını tamamladı

SANKO Enerji, Karaman’da başlattığı rüzgar ve güneşe dayalı hibrit elektrik santrali yatırımını tamamladığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Ev Sahiplerine Yeni Yaptırımlar Geliyor! Kiracıların Korunması Hedefleniyor

Kiralardaki yüksek artışlar ve orantısız zam talepleri ev sahiplerine yönelik yeni yaptırımların gündeme gelmesine sebep oldu. Devlet, kiracıların korunmasını amaçlayan önemli düzenlemeler yapmaya hazırlanıyor. İşte, ev sahiplerinin bilmesi gereken detaylar.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut yatırımlarını hızlandırdı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Hollanda'dan Rusya'ya yeni yaptırımlar: Amsterdam'daki Rus kiracı evden çıkarılmak istendi!

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasından sonra Hollanda'daki kurum ve kuruluşlar, Rusya ve Belarus'a karşı bazı yaptırımlar uygulamaya koydu. Konu ile ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, Amsterdam'daki Rus kiracı evden çıkarılmak istendi...

TOKİ'nin yatırımları 2022'de de tam gaz! Milyonlara ucuz konut müjdesi!

Konut inşasında 1.1 milyon rakamını gören TOKİ, yeni yatırımlara imza atmak için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin 2022 hedeflerini aktardı. Buna göre, TOKİ 2022'de 42 bin yeni konutun ihalesini gerçekleştirecek. Yatırımlar bununla sınırlı olmayacak...

Singapur'da kripto yatırımları 10 kattan fazla artarak rekor kırdı!

Singapur'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto yatırımları 2021 yılında 10 kattan fazla arttı ve yeni bir rekora imza attı.  

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

İnşaatta stoklar eridi! Yeni yatırımlar hızlandı!

Kovid-19 salgını tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye'yi de gölgesinde bıraktı. İnşaat sektöründe salgının etkilerinin azalmasıyla beraber hareketlilik başladı. Sektörde stoklar tükendi, yeni yatırımlar için atağa geçildi.

Peker GYO yeni gayrimenkul yatırımlarına hazırlanıyor!

Çıkarılmış sermayesini 253 milyon TL’den 1 milyar 265 milyon TL’ye yükseltmek için SPK’dan onay alan Peker GYO, sermaye artırımından gelen geliri yeni yatırımlar için kullanacak.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Güneşlide yeni yetırımlar. Yeni yatırımlar Güneşli Haberi

Güneşlide yeni yetırımlar. Yeni yatırımlar Güneşli

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, “Sektörde güven oluşturduk.Hedeflerimize hızlı ve sağlam adımlarla ulaşmak istediğimizi ispatladık.Güven, kalite ve samimiyet bizim için önemli değerler” diyor. Şirketin son projesi G Plus, çok özel bir karma proje. Toplam 3 kule ve 3 etaptan oluşan proje, Güııeşli'de 32 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Proje hem yatırımcılar hem ikamet etmeyi düşünenler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Nisan ayının sonunda inşasına ve satışına baş¬lanan G Plus’ın ikinci etabında konutların yüzde 78’i üç hafta içerisinde satıldı. Bugün konutların yüzde 90’ımn satıldığını söyleyen Özkök, “G Plus’ın ilk etabında da benzer bir satış başarısı elde ederek 5 ay içinde dairelerin yüzde 85’ini satmıştık. Mar Yapı’nın inşaat kalitesine güvenen, ilk etaptan daire satın alan pek çok müşterimiz Divan...