28 / 03 / 2024

güney afrika avm

güney afrika avm

Güney Afrika'nın KwaZulu - Natal eyaletinde bir alışveriş merkezi inşaatının çatısının çökmesi sonucunda en az bir kişi hayatını kaybetti, göçük altında kalan 29 kişi kurtarıldı...

Güney Afrika'da bir alışveriş merkezinin çatısı çöktü!

Güney Afrika' da inşaat halindeki bir alışveriş merkezinin çatısının çökmesi sonucu 1 kişi öldü, 26 kişi yaralandı. Enkazda arama kurtarma çalışmalarının halen sürdüğü belirtildi....

Otokar gözünü Afrika’ya çevirdi

Otokar, 21-25 Eylül tarihlerinde Güney Afrika’nın Tshwane şehrinde düzenlenecek olan AAD 2022 savunma sanayii fuarına katılacak. Beş gün etkinlik süresince Otokar, dünyaca ünlü zırhlı araçlardan oluşan geniş ürün yelpazesinin yanı sıra kara sistemlerindeki üstün kabiliyetlerini tanıtacak.

Doğtaş Kelebek Nijerya ve Güney Afrika'da mağaza açacak!

Bir süre önce Londra, Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan’da yeni mağazalar açan Doğtaş Kelebek, bu ayın sonuna kadar Nijerya ve Güney Afrika mağazalarını devreye alacak.

Doğtaş Kelebek Nijerya ve Güney Afrika’da mağaza açacak!

Londra, Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan’da açtığı mağazalarıyla hedef büyüten Doğtaş Kelebek, bu ayın sonuna kadar Nijerya ve Güney Afrika’da yeni mağazalar açacak.

Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)/Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu yaptığı açıklamada "Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir" dedi.

Güney Afrika'da nesli tükenmekte olan canlılar için 'Nuh'un Gemisi' inşa edilecek!

Nesli tükenmekte olan canlılar için Güney Afrika'da 'Nuh'un Gemisi' yapılacak. Devasa bir akvaryumu da barındıracak olan bu iddialı proje son teknoloji ile doğanın bir birleşiminden olacak.

Erdoğan'dan Kanal İstanbul için Güney Afrika'ya davet!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul Boğazı'na eş olacak son derece stratejik proje olan Kanal İstanbul'u hayata geçirmek için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bu konuda Güney Afrika'nın girişimcilerini de ben şimdiden ülkemize davet ediyorum" dedi...

Alpa İnşaat, Güney Amerika ve Afrika pazarlarına odaklandı!

Su yalıtım kaplamaları, sızdırmazlık malzemeleri ve yapıştırıcı sektöründe faaliyette olan Alpa İnşaat, 30 ülkeye ihracat yapmaya devam ediyor. Firma, Güney Amerika ve Afrika pazarlarına odaklanmaya başladı.

Güney Afrika Angola'daki okul kapatılacak!

Güney Afrika Angola'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ile bağlantılı 1 okulun kapatılacağı öğrenildi. Colegio Esperanca Internacional adıyla faaliyet gösteren okulda 750 öğrenci eğitim görüyor.

Güney Afrika'daki Osmanlı Kriket Kulübü binası açıldı!

Güney Afrika'da Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığınca (TİKA) tadilatı yapılan Osmanlı Kriket Kulübünün hizmet binası açıldı.

MÜSİAD, Güney Afrika'da ilk şubesini açtı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Güney Afrika Cumhuriyeti’nde ilk şubesini açtı. ANC Saymanı Mkhize, MÜSİAD’ın Johannesburg’da şube açmasının iki ülke arasındaki uzun bir ortaklığın başlangıcı anlamına geldiğini vurguladı.

Fethullah Gülen kaçmak için Afrika'dan ev baktırmış!

Uşak Cumhuriyet Baş savcılığı tarafından hazırlanan iddianame de FETÖ liderinin 17 Aralık sonrası kaçış planları yer aldı. Örgüt bürokrasi imamı Hazım Sesli’yi, Gülen’e yer bulmak için Güney Afrika’ya göndermiş.

Güney Afrika'daki Bo-Kaap müzeye dönüştürülüyor!

Güney Afrika'da Müslümanların ilk müzesi Bo-Kaap'ın binasının, Osmanlı devleti tarafından ülkede görevlendirilen Müderris Mahmud Fakih Efendi tarafından inşa edilmiş. Bo-Kaap Müzesi aynı zamanda Güney Afrika’nın ilk İslam müzesi olma özelliğini taşıyor.

Penti Güney Afrika mağazası açıldı!

İç giyim kategorisinde hizmet veren Penti'nin, Güney Afrika Cumhuriyeti'ndeki ilk mağazası Johannesburg Clear Water Mall'da açıldı. Penti 2018'e kadar yurtiçi ve yurtdışında toplam 700 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

güney afrika avm Haberi

güney afrika avm

Güney Afrika'nın KwaZulu-Natal eyaletinde bir alışveriş merkezi inşaatının çatısının çökmesi sonucunda en az bir kişi hayatını kaybetti, göçük altında kalan 29 kişi kurtarıldı. Durban kentinin Tongaat bölgesinde meydana gelen olayda, yapımı devam eden alışveriş merkezi çöktü. Olay sonrasında yaklaşık 50 kişi yıkılan enkazın altında kaldı. İnşaatın çökme nedeni henüz belirlenemedi. Netcare — 911 Acil Yardım sözcüsü Santi Steinmann, "Yaklaşık 50 kişi göçük altında. Kurtarma çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor" diye konuştu. İtfaiye ekiplerinin arama kurtarma çalışmalarını sürdürdüğü inşaatta bir başka çökme yaşanmaması için gerekli önlemler alındı. Arama kurtarma çalışmalarına köpekler de katıldı. Göçük altında kalanların, inşaatta çalışan işçiler olduğu açıklandı. 



Milliyet...