29 / 03 / 2024

güney çin denizi

güney çin denizi

Uydu fotoğrafları, Çin'in Güney Çin Denizi'nde tartışmalı bir bölgede bulunan mercan kayalıklarındaki uçak pisti inşaatında önemli ilerleme kaydettiği, pistin uzunluğunun üç kilometreyi bulabileceğini işaret ediyor.

Çin 'yapay ada' mı oluşturdu?

Çin'in, Güney Çin Denizi'nde, mercan adalarına kum pompalayıp üzerine beton dökerek 4 kilometrekareden büyük yapay kara parçası oluşturduğu ileri sürüldü. Adanın ne için yapıldığı belirsiz...

Japonya, Çin'deki 3 takım adayı satın alacak!

Japonya ile Çin arasında uzun süredir devam eden takım adalar krizinde yeni bir aşamaya geçilirken, Japonya’nın 3 takım adayı satın almaya yönelik adaların sahipleriyle mutabakata vardığının açıklanması üzerine Çin bölgeye devriye botları gönderdi...

Güney Kore'de gayrimenkul projeleri daha sıkı denetlenecek!

Güney Kore Maliye Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, finansal istikrarı arttırmak için gayrimenkul projelerinin daha sık izleneceğini açıkladı. 

Güney Kuzey Et Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Güney Kuzey Et Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayaz tarafından kuruldu.

Güney Koreli şirketler yatırım için Türkiye’ye geliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Güney Koreli şirketlerin teknoloji, savunma ve enerji alanında Türkiye'ye yatırımı değerlendirdiklerini açıkladı.

Güney Kore’den Türkiye’ye uzanan bir mühendislik harikası! Kia Ceed’in haziran ayı fiyatı açıklandı!

Güney Kore otomobil üreticisi Kia, Türkiye’de yoğun ilgi görürken, Türk vatandaşlarının da en çok tercih ettiği otomobil markaları arasında yer alıyor. Kia, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda tüm modellerinin haziran ayı fiyatını güncellediğini paylaştı.

Güney Koreli yatırımcılar nükleer yatırım için Türkiye’yi tercih etti

Güney Koreliler, nükleer yatırım için Türkiye’ye geliyor. Türkiye’nin ikinci nükleer santrali konusunda düşünülen Sinop için görüşme yapan Güney Koreliler Türkiye’ye gelecek.

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Pen Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Çoku ve Sabahattin Çoku ortaklığında kuruldu.

Güney Kore'den Türkiye'deki depremzedeler için 10 milyon dolarlık konut desteği!

Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol yaptığı açıklamada Türkiye'deki depremzedelere inşa edilecek konutlar için 10 milyon doların üzerinde yardım sağlanacağını belirtti.

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 60 milyon 540 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Kuzey Güney İnşaat İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Güney İnşaat İthalat Ve İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Kübra Barut tarafından kuruldu.

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Silivri'de İsmail Güney ve Ramazan Kiraz ortaklığında kuruldu. 

TOKİ Denizli Güney başvuruları için geri sayım başladı! İşte TOKİ Denizli fiyat listesi 2022!

TOKİ Denizli Güney başvuruları 20 Haziran tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Denizli fiyat listesi 2022...

Güney Egeli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Egeli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Dinler tarafından kuruldu.

Güney Egeli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Egeli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Dinler tarafından kuruldu.

güney çin denizi Haberi

güney çin denizi

Uydu fotoğrafları, Çin'in Güney Çin Denizi'nde tartışmalı bir bölgede bulunan mercan kayalıklarındaki uçak pisti inşaatında önemli ilerleme kaydettiğine işaret etti. 


Uluslaraaqası Jane's Defence dergisi mercan kayalıklarının kum ve betonla doldurulmasıyla oluşturulan pistin uzunluğunun üç kilometreyi bulabileceğini iddia etti.


Çin'in denizi doldurarak yapay kara parçaları oluşturması Asya Pasifik bölgesindeki bazı ülkeler tarafından endişeyle izleniyor.Çin, Güney Çin Denizi'nin neredeyse tamamı üzerinde hak iddia...