26 / 04 / 2024

Güney Özcebe kimdir

Güney Özcebe kimdir

Yapı Kredi Koray GYO Genel Müdürü Yücel Ersöz ''İstanbul'da olacak depremin yıkımı Türkiye'yi büyük bir ekonomik krize götürür.''

Muhittin Güney kimdir?

Ankara Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney kimdir? Muhittin Güney, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhittin Güney, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Standard Poor's, Güney Kore'nin not görünümünü pozitife çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's, Güney Kore'nin not görünümünü " durağan "dan "pozitif"e çevirirken, ülkenin kredi notunu " A+ " olarak teyit etti.

Yeni Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu kimdir?

Hasan Basri Güzeloğlu, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kocaeli Valiliğine atandı. Peki Yeni Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu kimdir? İşte Kocaeli'nin Yeni Valisi..

Yeni Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer kimdir?

Mustafa Hakan Güvençer, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kahramanmaraş Valiliğine atandı. Peki Yeni Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer kimdir? İşte Kahramanmaraş'ın yeni Valisi Mustafa Hakan Güvençer..

İstanbul - Güney Kore Gyeongju Dünya Kültür Expo’su başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, Güney Kore Eyalet Valiliği ve Gyeongju Belediyesi ile birlikle geçen yıl ilkini İstanbul’da gerçekleştirdiği İstanbul - Güney Kore Gyeongju Dünya Kültür Expo’sunun ikincisi Gyeongju’da başlıyor.

3. Köprü işçilerine Güney Kore'den aşçı getirildi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşaatında çalışan Güney Koreli 150 işçi için kendi ülkelerinden üç aşçı getirildi. 8 bin kilometre uzaklıktan getirilen aşçılar, işçilerin damak tadlarına uygun Güney Kore yemeklerini yapıp iki ayrı restoranda servis ediyor...

Sinop Güney Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sinop Güney Arıtma Tesisi'nde sona gelindi. Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop 'un Ordu köyü sahilinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek basın mensuplarına bilgi verdi.

Fazilet Güneş Akkuş kimdir?

Bilge Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı olan Fazilet Güneş Akkuş kimdir? Fazilet Güneş Akkuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Fazilet Güneş Akkuş'un biyografisi..

Mevlüt Alp Gürün kimdir?

3S Kale Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.’de yönetim kurulu üyesi ve genel müdür olarak görev yapan ve aynı zamanda İNDER yönetim kurulu üyesi olan Mevlüt Alp Gürün kimdir?

Gökhan Kanal kimdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Kanal kimdir? Gökhan Kanal, bugüne kadar hangi işlere görev aldı? İşte TKGM Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Kanal...

Cem Gürpınar kimdir?

Yatırım Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Yardımcısı Cem Gürpınar kimdir? Cem Gürpınar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yatırım Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Yardımcısı Cem Gürpınar..

Güney Kore şirketine Kanada'dan 3 milyar dolarlık proje!

Güney Kore'nin sekizinci büyük inşaat şirketi SK E&C'nin, Kanada'da yaklaşık 3 milyar dolar değerinde katranlı kum fabrikası inşası ihalesini kazandığı duyuruldu. Şirketin ana ofisinde basın toplantısı düzenlendi.

Mehmet Akkuş: Arap turistler Güney Marmara’ya büyük ilgi gösteriyor!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, Arap turistlerin Güney Marmara’ya son 3 yıldır büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Güney Özcebe kimdir Haberi

Güney Özcebe kimdir

Bugünkü yazıda gayrimenkul sektörünü olduğu gibi Türkiye ekonomisinin bütününü çok yakından ilgilendiren, ancak uzunca bir süredir göz ardı edilen bir konuya değinmek istiyorum: Bir sonraki İstanbul Depremi. 1999'daki depremi yaşayanların birçoğu için o gecenin korku dolu saniyelerinin anısı zihinlerimizde giderek belirsizleşiyor. Depremin hemen ardından gayrimenkul firmalarının reklamlarında projelerin deprem yönetmeliklerine uygun olduğu büyük puntolarla yazılıp, projenin en önemli ögesi olarak öne çıkarılıyordu. Bugün pek azımız depremi hatırlıyoruz.

Avrupa'ya kayıyoruz
Oysa "inşallah olmaz" diyerek depremi öteleyebilmek mümkün değil. Arap Yarımadası Anadolu'yu kuzeye doğru itmekte, Anadolu Yarımadası da bu baskıya dayanamayarak zayıf hattı boyunca kırılmaktadır. Fay hattı kırığı, 1999 Depremi ile İstanbul'un güneydoğusuna ulaşmış, Çanakkale yakınlarında da kırılmaya başlamıştır. Kırığın iki ucu İstanbul'un güneyinde birleşmek zorundadır. Bölgede sismik aktivitenin olmaması...